Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: povrat DD

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno povrat DD

molim ako mi netko može pomoći. U 10 mj 2014 sam dobila od HZZO a da mi ističe pravo na produljene uvećanog dječjeg doplatka sa datumom 25. 05. 2014. To je ok. S obzirom na to da ne kontroliram sve uplate na račun a i mislila sam da su to zaostaci tj unatrag da je uplaćeno oni su mi jos u 6 i 7 mj uplatili po 831 kn
    danas sam dobila Postupak pred sud da moram u roku 8 dana vratit 1663 kn koje su mi oni svojom greškom uplatili Što sad?? ja nemam tih 1663 kn sada što mogu učiniti, koja su ,mmoja prava??
    hvala

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

i meni se slično dogodilo, ja sam morala vratiti 2100 kn. Pratila sam, pa sam znala da su mi uplatili jedan mj više.
    Možeš otići u njihovu pravnu službu na razgovor.
    Možeš li posuditi od nekoga?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

zaboravila sam ti napisati, da kad uplatiš novac, tu potvrdu moraš čuvati 5 godina. Oni su dosta šlampavi, pa bi ti mogli poslat nakon 4,5 god uplatnicu s tim iznosom+ zatezne kamate. Nakon 5 god nastupa zastara.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

novce svakako moraš vratiti. probaj se dogovoriti s njima za odgodu i/ili rate

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj vlatka100 prvotno napisa Vidi poruku
    zaboravila sam ti napisati, da kad uplatiš novac, tu potvrdu moraš čuvati 5 godina. Oni su dosta šlampavi, pa bi ti mogli poslat nakon 4,5 god uplatnicu s tim iznosom+ zatezne kamate. Nakon 5 god nastupa zastara.
    Pa i duže.
    Meni su tražili doprinose za inozemno zdravstveno i mirovinsko osiguranje nakon više od 10 godina i blokirali mi povrat poreza zbog navodnog duga.
    Da nisam imala uplatnice zbilja ne znam kako bih to riješila i dobila novce od povrata poreza.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •