Pokazuje rezultate 1 do 50 od 461

Tema: kitite li bor?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ok, ti nisi tema?
    A što je tema?
    Slaganje s tom jednostavnošću kako ti kažeš ili te zanima kako ostali slave?
    A ako se ne slažu s većinom onda doživljavaju prodike, sprdnju i pljuvanja kao Dolega, primjerice?!?
    Ili je tema nezaposlenost, penzije, vjera...?
    Svaka tema ode u sto smjerova i to je normalno.
    Meni se ne raspravlja i ne nateže, pogotovo zato jer u zadnje vrijeme na svakoj temi vidim par uvijek istih nickova koji si uzimaju za pravo svašta.
    Tebi, Sorci, od srca želim sve najbolje, kao i tvojoj kćeri i svima koji su ti dragi.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja bi samo htjela podsjetiti koja su prva dva, po meni netolerantna posta.

Citiraj dolega prvotno napisa Vidi poruku
    meni ovo zvuči baš ružno
    Citiraj dolega prvotno napisa Vidi poruku
    a ovo ogorčeno
    nadam se da neću postati takva
    Do njih smo opušteno čavrljali o različitostima u toleranciji.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi samo htjela podsjetiti koja su prva dva, po meni netolerantna posta.

Do njih smo opušteno čavrljali o različitostima u toleranciji.
    meni ovo uopće ne zvuči netolerantno.
    dolega je samo iskreno napisala kako je shvatila nečije postove. i na to ima potpuno pravo.
    drugi par rukava je što većina ne dijeli njeno mišljenje, no to ne znači da se trebaju uvrijediti i osjećati napadnuto.

eventualno je dolega to mogla napisati nježnije, upakirati to, ali opet, zašto i bi?

fascinantno je kak svi volimo tvrditi za sebe da smo tolerantni i da poštujemo svačiji izbor i sve je super dok na temi prevladava jedno mišljenje, tema se lijepo razvija, no čim se netko javi s drugačijim stavom, drvlje i kamenje po njemu.

ja volim Božić i sve što se vrti oko njega. uživam.
    osim u sumanutom shoppingu, to ne razumijem.
    ali poštujem - ko voli nek izvoli.
    isto tako poštujem i one kojima je ovo vrijeme oko Božića katastrofa (iz bilo kojeg razloga, nebitno), kojima kićenje bora, čestitarenje, pokloni, odlasci u crkvu itd, itd. idu užasno na živce.
    bilo bi dosadno kad bi svi bili isti.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Ok, ti nisi tema?
    A što je tema?
    A ako se ne slažu s većinom onda doživljavaju prodike, sprdnju i pljuvanja kao Dolega, primjerice?!?
    Meni se ne raspravlja i ne nateže, pogotovo zato jer u zadnje vrijeme na svakoj temi vidim par uvijek istih nickova koji si uzimaju za pravo svašta.
    Tebi, Sorci, od srca želim sve najbolje, kao i tvojoj kćeri i svima koji su ti dragi.

hvala, tanči.
    pogodila si bit

apsolutno ne mislim ništa loše, ali stojim iza toga što sam rekla, a to što vi iščitavate kak vam paše - ko vam kriv.

to što sam napisala da mi ružno zvuči što su nekom dosadne priče o narodnim običajima, davanju i dobrotu - e pa je ružno.kaj bi trebala reći?bravo

a glede ogorčenosti - i to mislim, ali to ne znači da nisam susjećajna.
    nitko se nije pretplatio na sreću.
    mnogima je u životu teško i prošli su svašta.
    i nisu zbog toga postali grinčevi

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Ok, ti nisi tema?
    A što je tema?
    Nitko se ovdje nije moramo slagati s time kako drugi vide i slave ili ne slave bozic. Tako i Dolega ima pravo na svoje misljenje i stav o tim danima i nitko joj to ne osporava. Pa na prethodnim stranicama je bilo sasvim suprotnih misljenja bez ikakve kritike (bilo bi ionako neumjesno, cemu, jel'?).
    Ali na taj nacin iskomentirati Sorcino vidjenje Bozica??!!

Pa dijete joj je nastradalo i ako sam dobro shvatila, do sada se nije skroz oporavila od povreda. Hey! Da se meni to desi, ma kvragu, imam pravo osjecati ogorcenje i tugu na Bozic jos najmanje godinama! I da mi netko onda kaze " uh kako si ogorcena, nadam se da ja nikad necu biti takva!", prvi impuls bi mi bio samar. Dolega, taj tvoj komentar je zaista za posramiti se. Ako si tako skoncentrirana na pozitivnu stranu zivota i ogorcenje- free-life onda nemoj ni ovdje vrijedjati nicije osjecaje. Ili ti je svejedno sto ces povrijediti druge, glavno da si ti pozitivna?

Tanci, ok mi je reci ovdje javno " ne slazem se, ja to vidim ovako i ovako". I kakvo god bilo to misljenje, kaj druge ima bit briga za to. Al to kako je Dolega iskomentirala Sorci, to je neumjesna kritika i vrlo bezosjecajno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •