Nitko se ovdje nije moramo slagati s time kako drugi vide i slave ili ne slave bozic. Tako i Dolega ima pravo na svoje misljenje i stav o tim danima i nitko joj to ne osporava. Pa na prethodnim stranicama je bilo sasvim suprotnih misljenja bez ikakve kritike (bilo bi ionako neumjesno, cemu, jel'?).
Ali na taj nacin iskomentirati Sorcino vidjenje Bozica??!!
Pa dijete joj je nastradalo i ako sam dobro shvatila, do sada se nije skroz oporavila od povreda. Hey! Da se meni to desi, ma kvragu, imam pravo osjecati ogorcenje i tugu na Bozic jos najmanje godinama! I da mi netko onda kaze " uh kako si ogorcena, nadam se da ja nikad necu biti takva!", prvi impuls bi mi bio samar. Dolega, taj tvoj komentar je zaista za posramiti se. Ako si tako skoncentrirana na pozitivnu stranu zivota i ogorcenje- free-life onda nemoj ni ovdje vrijedjati nicije osjecaje. Ili ti je svejedno sto ces povrijediti druge, glavno da si ti pozitivna?
Tanci, ok mi je reci ovdje javno " ne slazem se, ja to vidim ovako i ovako". I kakvo god bilo to misljenje, kaj druge ima bit briga za to. Al to kako je Dolega iskomentirala Sorci, to je neumjesna kritika i vrlo bezosjecajno.