ajde, malo mi je lakše kad vidim da nisam jedini grinč na ovim prostorima. baš sam maloprije virnula na topic o božićnim kolačima i pobjegla glavom bez obzira. ko i s one teme o vježbanju

bor smo čak i okitili i to zahvaljujući kćeri kojoj je to još uvijek bitno. ali ne slavimo božić. više radi običaja. da se mene pita, i to bi preskočila. dok su djeca bila manja nekako bi se i uspjela ufurati u sve to, ali otkad su oni poodrasli ovo je doba koje bi najrađe prespavala.

jedino mi je drago zbog dočeka nove jer obično budemo s ekipom pa se malo otkačimo iako mi nekad neobavezni provodi budu puno bolji od tih novogodišnjih.

na sam božić imamo običaj otkad su se djeca rodila jednu godinu biti kod mene na ručku, a druge kod sestre. ništa specijalno, ali se običaj nekako održao. ovu godinu mm radi peku pa ću valjda samo salatu napraviti. a neki kolač će možda kćer sklepati sutra ako se ne bude zadržala negdje s dečkom. ionako trebamo paziti na kalorije

uglavnom, ovo vrijeme me raduje jedino utoliko što znam da su dani sve duži i da će brzo proljeće i ljeto.