Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Nenormalna glad u ranoj trudnoci

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno Nenormalna glad u ranoj trudnoci

Pozdrav! Trudna sam 4,5 tjedana i konstantno umirem od gladi, bez obzira na kolicinu hrane koju pojedem. Vise ne znam sto bih jela. Cak i kad osjecam da mi je zeludac pun da ne moze biti puniji i onda sam gladna. Budim se usred noci i ne mogu ustati od gladi, pa mi muz mora donijeti nesto da pojedem. Ima li itko iskustva sa takvom gladju u ranoj trudnoci i kakav savijet sto pomaze?

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

MOžda si jednostavno samo gladna hahaha
    neznam ja sam bila gladna iskljucivo zbog mucnina i zdebljala se 3kg u startu odmah
    Posljednje uređivanje od Ninunanu : 23.12.2014. at 22:59

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kod mene je ta vučja glad uglavnom dolazila u kombinaciji s povraćanjem i mučninama. Da mi je netko ranije rekao da je moguće u isto vrijeme osjećati gađenje i glad - ne bih mu vjerovala. Budila sam se noću spremna pojesti pečenog vola, ali onda bih nakon druge kriške jabuke sve izbacila. Pa ispočetka... Napadi gladi su prestali nakon prvog tromjesečja, ali povraćanje me pratilo skoro do kraja.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ulala, prognoze, dakle nisu bas dobre. Nista, jesti cu dokle mogu. Pretvorit cu se u sumo borca i to je to
    Kad sam bila trudna sa kceri nisam mogla jesti nista i samo sam rigala, tako da me ova glad potpuno iznenadila...

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Nakon cijelodnevne mucnine, ja upravo smazala burek s mesom... sad sam spremna izdrzat post sutra...
    jamimami uzivaj u svemu, pa i u gladi, papaj sta ti se jede, samo ne pretjeruj i supika bolje glad nego mucnina

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Joj sjećam se toga, nije to glad tipa "hm, pasalo bi mi sad malo kruha i maslaca" nego "umrijet ću ako isti tren ne pojedem kruha i maslaca"
    nema pomoći, imaj kraj sebe uvijek bar malu količinu nečega što ti paše (meni je pomagalo ovo gore, još bih malo posolila i mljac. doduše, ako si u irskoj, tamo maslac i je po defaultu slan, ako se dobro sjećam).

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

U prvoj trudnoci sam bila pravi zdero.mm ide u 4:30 na posao a ja hladnjak isprazniti.u svako doba dana sam tamanila nesto.pa i sad me sram reci ali sam znala 6sladoleda korneta zaredom pojesti.
    Punu kašetu jagoda i slaga u 22h.
    Svako jutro 5jaja i punu tavu pomfrita.
    Hahhaha i naravno oko 23-25kg sam dobila.a visoka sam 165cm

Uglavnom i skinula lako kg.
    A sada u ovoj trudnoci skroz druga prica.jedem dorucak,rucak i vecera lagana oko 17,18h.
    Rucak mi mora biti zdrav.puno povrca,kuhana hrana.tako mi trazi.a dorucak i vecera su uglavnom zitarice i jogurt.
    Skroz druga hrana u ovoj trudnoci.u prvoj me privlacilo sve nezdravo.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Za jagode bas svi znaju koliko sam ih jela.i moj sin ima jagodu na guzi

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Yummy_mummy drago mi je vidjeti te na ovom forumu čestitam od srca, nadam se da će kćer postati starija seka.

Koliko sam čula ta glad je promjenjiva i ne mora biti da će ti tako cijela trudnoća proći. Malo su ti sad hormoni podivljali, ali nije ni bitno. Nek je bebica dobro

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

kod mene bi se ova tema trebala zvati nenormalna glad kroz cijelu trudnoću!
    jedem ko vol. U prvoj sam natukla 20 kg,tako ću i sada. volim jesti.
    A kad ću ako ne sad. Ionako ću ostatak života provesti u nekim odricanjima,vježbanju i sl.
    Prošle kile sam bez problema skinula,pa senadam istom scenariju.
    Jedino su mi bebe velike,prvi 4,100g a za drugog prognoze još i veći.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Bas sam u krivo vrijeme otvorila ovu temu. Jutros me probudila mucnina i nista mi se ne jede. Ipak, prisiljavam se, jer poucena prijasnjim iskustvom, mucnine su teze na prazan stomak.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

dat cu ti savjet koji su dali meni: bademe u dzep i svako malo po par pojedes
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 24.12.2014. at 13:08

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Unistila sam se jucer i prekjucer.toliko mi se bio apetit otvorio.biti ce bar 3kg + ovaj mj
    Kolace nisam ni takla.3obroka u danu ali prava sad me sram

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ah,ako je ikad red da se prenajedeš,onda su to ovi dani.
    Vidiš kako ja lako nađem ispriku sebi,odmah mi je lakše!

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Samo jedi dok mozes, zadar mamice. Beba trazi svoje. Eto, ja sam sad na przenim krompiricima iz McDonaldsa. Nije bas da je idealan izbor, ali je jedino na sto mi se ne povraca. Bit ce zato sto to i nije prava hrana

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Hahaha točno na tom sam živjela do 8 tjedna.
    Ne jedem nešto zdravo u zadnje vrijeme, jer jednostavno ne ide kroz usta. Jedu mi se pizze i takve gluposti. Pijem prenatale zbog vitamina. Nadam se da će beba nešto dobit

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ma hoce ivek, taman da uopce ne jedes, tijelo svake zene ima zalihe za prva 3 mjeseca trudnoce...

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj ivekica prvotno napisa Vidi poruku
    Hahaha točno na tom sam živjela do 8 tjedna.
    Ne jedem nešto zdravo u zadnje vrijeme, jer jednostavno ne ide kroz usta. Jedu mi se pizze i takve gluposti. Pijem prenatale zbog vitamina. Nadam se da će beba nešto dobit
    Ista stvar i tu... danas sam guglala u 19h koja trgovina radi jer bi ubila za cips!! Na kraju sam od gladi zaspala... sad cekam mm s burekom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •