Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Adenoviroza

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno Adenoviroza

Mame,koliko traje prosječna adenoviroza? Evo malac, 2 godine, prije 3 dana krenuo povračat, dva puta dnevno.Imao je temperaturu jedan dan. Ništa ne jede i večinu vremena spava.Žali se da ga boli trbuščić.Više kao grčevi,zaboli pa prođe. Povraćao je sinoć i evo još spava, razbudi se i taman mislim da će se dignut,on zaspe natrag.Bili smo kod pedijatra prvi dan, rekla je viroza i to je to. Ovo je prvo povračanje i viroza takve vrstepa sam zbunjena.Do kad je normalno da tako samo spava i jako je nervozan

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

normalno je da spava
    bitno je da pije, ne mora jesti
    neka odmara koliko želi
    uzmi mu u apoteci Rehidromix, nama u zaraznoj preporučili jer je to kao infuzija na usta
    mi smo povraćali 15 puta samo po noći, vjeruj da ti situacija nije tako strašna
    kod nas je trajala dobrih 5 dana
    da ti bilo što bude čudno, nenormalno, da dijete nema sline, bijelo obložen jezik, odvedi ga na zaraznu, napraviti će brzinski KKS, pregledati ga, bit će ti lakše

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

mi smo to imali prije 15-tak dana,ali mij nije povraćao već je imao temp.jedno 3-4 dana, jako kašljao (kašljao je duže)i imao lagani proljev.
    Kad smo vadili krv prvo je bilo da je bakterijska upala,i krenuli sa antibiotikom,da bi sutradan dobio proljev pa je pedica zalljučila da je to ta adenoviroza pa ukinula antibiotik.prošlo za koji dan.sve skupa nekih tjedan dana.jedino je taj kašalj ranije počeo i trajao još koji dan.
    al danas evo opet zakurio 38. neznam što je sad.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •