Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Zasto ne mokri nocu??

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno Zasto ne mokri nocu??

Juce ujutro sam se probudila i po obicaju pocela presvlaciti Emmu kad ono - skoro pa SUHA PELENA :shock: Obivcno bude natopljena jer nemamo obicaj presvlaciti u toku noci a spava jedanaest sati u komadu.
    Zvala sam babicu i ona kaze da je to mozda bog toga sto smo bili puno vani na lijepom vremena pa je iznojila jedan dio tecnosti...
    Jutros je bilo malo bolje, ali ne onako puno kao sto obicno biva....
    Juce je takodje kakila dva puta... sve je izgledalo normalno a danas cak tri puta i nazalost rijetko i puno sluzi
    Ponasa se normalno, vesela je i nema temperaturu...
    Jedanaest joj je mjeseci i sve trpa u usta, pa kontam da nije unijela svakakvih bakterija koje su izazvale proljev ... ali sta se desilo sa mokrenjem?
    Preko dana mokri normalno..
    je li normalno da ne mokri preko noci? Ima li to veze sa proljevom?
    Da se nije nahladila?
    Jesu li bubrezi ok? Milion pitanja

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Koliko dnevno pije? I da li pije i noću?

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

doji par puta u toku noci, a i preko dana kad god hoci a to se desava cesto
    nisam primjetila nikakve promjene u kolicini hrane, vode ili podoja u ovih nekoliko dana a tako drasticna promjena u mokrenju nocu
    vodu pije preko dana kad god zeli, casa s vodom je uvijek uz nju.. Najcesce vodu pije uz obroke...
    Da li je moguce da je uzrok tome prelijepo vrijeme koje nas je izvuklo iz stanova, pa smo vani po nekoliko sati?
    Vidjecu kako ce stanje biti u toku dana pa cu vam javiti... :/

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A da li je piškila nakon buđenja ujutro i da li znaš koliko? Kako piški preko dana?
    Ja bih na tvom mjestu potražila mišljenje urologa ili nefrologa, ali ja pušem i na hladno.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

mojem su malenom pelene ujutro nekad teške i pune a nekad skoro suhe (to je kod jednokratnih teško ocijeniti, da li je bilo malo ili nimalo piškenja). ja bih ipak pričekala i vidjela što se dalje događa, glavno da danju normalno piški i kaka.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Možda je jednostavno dijete odspavalo cijelu noć u komadu.
    Razmisli prije nego poduzmeš drastičnije korake je li noć bila mirnija nego inače i je li papanje po noći bilo onako zaistač s punom budnošću ili na pola oka. Sasvim je moguće da ti je beba odćorila cijelu noć u komadu (u tom slučaju blago tebi), a dok spavaju - bebe ne piške.
    (Ovo je jedna od osnova uzgoja beba bez pelena )

Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

nama se isto desava da je nekad pelena prepuna a nekad gotovo suha.
    sve zavisi koliko puta se budi nocu
    ali ako sumnjas na bilo sta....odi doktoru da smiris savjest

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Juce je takodje kakila dva puta... sve je izgledalo normalno a danas cak tri puta i nazalost rijetko i puno sluzi
    Tu je vjerojatno isto dio razloga, voda se izlučila i stolicom.
    Možda joj već sazrijeva mokraćni sustav, probaj po danu bez pelena, možda je to dobra vijest.
    Da je bilo što vezano uz mjehur, mokrila bi češće, a ne rjeđe, i vjerojatno se pri tom rasplakala jer bi je peklo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •