Zanima me slijedece kak funkcionira tv kad se montira na zid. Odnosno moj muz tvrdi da kad se smontira na zid da se puno grije pa se moze pokvariti ili takva teorija...jel to drzi vodu ili...
Zanima me slijedece kak funkcionira tv kad se montira na zid. Odnosno moj muz tvrdi da kad se smontira na zid da se puno grije pa se moze pokvariti ili takva teorija...jel to drzi vodu ili...
Ako smijem biti iskrena onda cu na tu teorijuno prihvatit cu argumente ako ih ko ima
Mi imamo tv na zidu. Tv je na nosačima i udaljen od zida dovoljno da ima lufta.
Priča o pregrijavanju baš “ne drži vodu“.
![]()
Pa kaj nemaju sa strane za luftanje? Upravo zbog montaze na zid?
samo ću ti reći da ti muž nije u pravu :D možda se čovjeku ne da zezati s montažom pa te malo farba.
Ja imam na kosini krova u spavacoj I visi prema dolje ekran da gledamo iz kreveta pa radi vec par godina
Imali smo i mi jedno vrijeme tv na zidu i ništa se nije pregrijavalo (iako, ne znam koliko smo mjerodavni - kod nas se tv ne gleda puno).
Pa na nosačima je TV udaljen od zida kojih par cm. Imaš za kupiti i pokretne nosače, da TV možeš približavati, okretati u raznim smjerovima (mi imamo takav za dječju sobu).Jedino ako muž od domy ne planira sam nekako montirati TV na zid, u kućnoj radinosti, bez pravih nosača, nego da ga stavi direkt na zid?
Nas tv je na zidnom nosacu. Tv se moze okretati, spustati.. Cijeli dan je upaljen i ne grije se.
Jedino ako ga TM misli uzidati u zid.![]()