-
Osoblje foruma
mi smo na kraju Dugog Sela
do centra imam 3,5km, nije za ići pješice, ako nemaš auto, a imaš djecu je katastrofa
mi smo doselili kad smo imali samo jedno dijete koje je išlo samo u vrtić
sad kad ih imam troje, jedno u školi, jedno u vrtiću, a s trećim sam još doma, pa dok velike razvezem okolo (idu u Sesvete u školu i vrtić, na aktivnosti u Dubravu), samo na odlazak u školu i doma je sat vremena
život u centru DSa je puno jednostavniji, blizina vlaka, busa, dućana, DZa - sve pješke
onako općenito je super, ali ja da mogu, vratila bih se u Sesvete (koje opet nisu ne znam kako udaljene od DSa, ali meni bi bio neusporedivo jednostavniji život)
ali ako vi selite iz Bjelovara i radit6e u Zg i Dugo Selo će vam biti lakše nego putovati iz Bjelovara
kvartove po Selu ne znam, jer ne hodam previše, nemam kad (a i do centra, kažem, moram autom, pa idemo samo u dućane)
ja susjede ovdje ne poznajem (a tu smo 6 godina), ali ni nemam ih kraj kuće, a ispred kuće mi ide cesta po kojoj jurcaju kamioni, autobus i selski luđaci, pa klince ne puštam nikuda same
ne znam jesam li ti pomogla, možeš i pitat što te zanima, ali nisam sigurna da ću ti znati odogovoriti
Posljednje uređivanje od rahela : 28.12.2014. at 11:10
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma