Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: Nastavak drugog dijela života - trebam ideje, trebam pomoć

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ako su oni odlucili zivotariti ( cini se da jesu) sto bi ti tu mogla ili trebala uciniti?
    super da imaju imovinu i da njome mogu raspolagati, pa onda neka cine sto zele.
    Ja bi se trebala moći pobrinuti za roditelje. To je moja...moja obaveza, dođavola. Ako se nešto treba, onda se i može. Valjda. Ja trenutno ne vidim način kako sve zadovoljiti, ostaviti svima potrebnu dozu samostalnosti, a da im bude lakše financijski i logistički. I zato ovdje pitam.

Oni žele meni ne biti na teret, to oni žele. Ali ja to nemrem tak ostavit i reć, pa oke, ustvari, starci, vaša je imovina, pa čekajte dok umrete da bih ja to, po vašoj želji, naslijedila. Ono, sori, ne ide to tak, iako bi oni to tak i ostavili.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Evelina prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi se trebala moći pobrinuti za roditelje. To je moja...moja obaveza, dođavola. Ako se nešto treba, onda se i može. Valjda. Ja trenutno ne vidim način kako sve zadovoljiti, ostaviti svima potrebnu dozu samostalnosti, a da im bude lakše financijski i logistički. I zato ovdje pitam.

Oni žele meni ne biti na teret, to oni žele. Ali ja to nemrem tak ostavit i reć, pa oke, ustvari, starci, vaša je imovina, pa čekajte dok umrete da bih ja to, po vašoj želji, naslijedila. Ono, sori, ne ide to tak, iako bi oni to tak i ostavili.
    Pa brini se o njima koliko mozes i zelis. Kakve veze imovina ima sa tim. Ona samo moze olaksati stvari jer se moze prodati i olaksati roditeljima boravak u mirovini. Ali ako se vlasnici ne zele prilagoditi novoj situaciji sto bi ti onda mogla?
    ne kuzim? Mjenjaj onda svoj stan za neki sa liftom, ali cisto sumnjam da bi se oni htjeli seliti. Jer ( nazalost) vecina nasih ljudi je ( neracionalno) vezana uz imovinu i nekretnine.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ali ako se vlasnici ne zele prilagoditi novoj situaciji sto bi ti onda mogla?
    ne kuzim? Mjenjaj onda svoj stan za neki sa liftom, ali cisto sumnjam da bi se oni htjeli seliti. Jer ( nazalost) vecina nasih ljudi je ( neracionalno) vezana uz imovinu i nekretnine.
    Vlasnici će se prilagoditi novoj situaciji (kao što sam napisala, pričamo o svim mogućnostima) ako smislimo neku koja je svima adekvatna.

Mi možemo prodati naš stan i dodati da se oni usele. U tom slučaju ostajemo s njihovim stanom i ok. To pokriva tu stranu priče. Ali ne pokriva što ćemo s njegovima, koji isto, u neko kraće vrijeme, neće moći servisirati svoj stan.

Dakle, stanova ima ali su neadekvatni, da tako kažem. Trebamo smisliti kombinaciju kako ne oštetiti nikog i da svi budu zadovoljni. Ovdje smo najmanje bitni mi. Parametri su navedeni u prvom postu. Da smo svi blizu, da nismo u zajednici, da svi žive relativno normalno.

Trebam ideju uopće u kojem smjeru razmišljati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •