Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: ne mogu udahnuti "do kraja"

Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno ne mogu udahnuti "do kraja"

Pozrav svima! Ja sam nova ovdje i imam jedno pitanje! Trudna sam 5 tjedana i imam problema s disanjem. Točnije, kad nešto pojedem (ne prejedem se nego bilo kaj malo prožvačem), ne mogu udahnuti do kraja. Kao da mi se pluća ne napune zrakom do kraja. Malo sam na internetu pokušavala naći nešto o toj temi, ali svi pišu o poodmakloj tudnoći i teškom disanju zbog velikog trbuha. Ako netko zna zašto mi se to događa, molim da mi da neki savjet/utjehu. Kako si pomoći? Imam li razlog za brigu?
    Inače, imam 25 godina. Prije 2 godine sam imala spontani pobačaj u 15-om tt. Imam hashimoto ali je pod kontrolom. Danas sam radila TSH (2,17 mU/L) a u srijedu idem endokrinologu. Na prvi pregled kod ginekologa sam naručena 7.1.2015.
    Molim vas pomoć, savjet...
    Hvala i svako vam dobro u idućoj godini!

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Možda uzbuđenje pa je na psihičkoj bazi? Probaj disati trbuhom, udahom guraj prema dolje.

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

da, i meni je palo na pamet da bi moglo biti to
    ovo je dobar savjet, pokušaj disati trbuhom

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Meni je bilo lose na pocetku.nisam mogla udahnuti do kraju.nego kratki udisaji.neka dva tri dana me drzalo.i meni su vratne zile bile u pitanju.cim bi nesto radila ili pofizala ruke ostajala sam bez kisika i nisam mogla duboko udahniti.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ni ja, ali to je zato jer sam bila pušač prije trudnoće pa su mi pluća nikakva. Niti se bavim sportom (posao mi je sjedečki).
    Isto sam 25, imala jedan (bar onaj za koji znam) spontani. Ne znam što je hashimoto.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Stitnjaca je to.oblik koji ima.

Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

ej, cure! hvala na odgovorima! bila sam na staru godinu na kontroli za štitnjaču, veli doktorica da je sve ok. pitala sam ju za to svoje disanje. nije mi baš pomogla. rekla je da to ne bi smjelo imati veze sa trudnoćom! :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •