... zdravom sinčiću koji sad puni sedam mjeseci
... dobroj kćeri u svakom pogledu
... još uvijek zdravim roditeljima
... suprugu koji je tu uz mene
... svekrvi i svekru koji pomognu
Nastavi niz![]()
... zdravom sinčiću koji sad puni sedam mjeseci
... dobroj kćeri u svakom pogledu
... još uvijek zdravim roditeljima
... suprugu koji je tu uz mene
... svekrvi i svekru koji pomognu
Nastavi niz![]()
potpisujem sve navedeno!! iako sam sve to dobila od nekih drugih godina jos uvijek je to "tu" i jako sam zahvalna na svemu tome!
ali ova godina mi je donjela nesto sto dosad jos nikad nisam osjetila i nikad nisam imala... zelim se zahvaliti na nasem malom cudu koje raste u meni... najljepsi, najbolji i najsavrseniji poklonhvala ti 2014.!!
![]()
zdravlju
djeci
mužu
roditeljima i sestri
i opet zdravlju
Draga 2014! Hvala kaj si dosla kraju! Najgora godina u zivotu...
Potpisati cu Yummy, nije najgora ali pamtim i bolje !
Draga 2014, hvala ti sto si prosla bez nekih gadnih uzbudjenja. A da si mogla bit i bolja, to svakako. Molim te poruci 2015. da daruje nekim ljudima malo vise mudrosti i da mi malo iznormalizira muza, a ostalo cu ja vec sredit.
A sa listom na cemu sam sve zahvalna necu ni pocinjati, jer je duuuuuga- od zdravlja, preko svakog osmjeha mog djeteta, do anestezije kod zubarai krova nad glavom.
ja sam isto za ovu temu ipak više
draga 2014. hvala na našoj preslatkoj djevojčici koja je baš onakva kakvu sam zamišljala
i dječaku koji je toliko narastao ove godine u svakom pogledu da je to za ne vjerovat
hvala što nakon niza od dvije godine, ove godine ne vidjesmo vrata dječjeg kirurškog odjela
i još smo napokon otplatili kredit koji nam je jeo skoro pola primanja :D i na kraju godine kuću obukli u fasadu
ma griješila bih dušu da sad kukam![]()
Jedino mi je 2012. bila gora od 2014.
Sretna sam kaj joj je došao kraj,i jaaaako se nadam nečem pozitivnom u 2015.
Zato u nju ulazim puna nade i nadam se da ne budem opet ispala naivka i isto pisala tu za godinu dana.
Rješila jedan kredit..djeca ponos mame svoje..posao imam..zadovoljna i svima vam želim svako dobro![]()
Meni je ova godina bila medju boljima... zatrudnila, rodila prekrasnog decka, stariji sin izrasta u divnog djecacica, na poslu se sve odvija u dobrom smjeru. Nemam prigovora zaista. Imam zelja koje se jos nisu ostvarile, ali tu je 2015...
Mislim da mi je najteza godina bila 2009. Nakon nje sve izgleda kao pjesma.
... živom, zdravom i predivnom djetetu
.....porodiljnom, bilo je predivno biti doma
..........hvala na svemu.. A sad idi! Donesi mi još bolju godinu... I neki dobitak na lotu, ovo više nema smisla![]()
..da u 2015. ne moramo trčat za akcijama i sniženjima (Apsu, sjetim se akcija kad tebe vidim)
.........hvala ti na "Vojim te mama!!!" - neprocjenjivo! I neka nam 2015. prođe u još više smijeha i veselja!
jedna od gorih ikad
veselim se novoj
uvijek može biti puno puno gore... ako mi ikada padne na pamet grinčati i gunđati odem na temu o malom Lovri i odmah se vratim u svoju pozitivu...
svaki dan sam najsretnije biće na svijetu kad se probudim okružena svojom djecom i mužem - koja god godina bila
sve najbolje vam želim![]()
2014. mi nije bila najbolja, ali je mogla i puno gore završiti, još smo uvijek svi živi i koliko-toliko zdravi
zato sam zahvalna na svemu dobrome i već sam napola zaboravila ono grozno
i svima od srca želim bolju 2015.!!!
Posljednje uređivanje od Lucky2 : 31.12.2014. at 15:03
Puno lipih trenutaka donila mi je 2014..prvenstveno to što sam rodila zdravog dječaka, moje cure su dobile bracu kojem su se neizmjerno veselile..završili smo sa gradnjom naše kuće i uselili se, napokon svoji na svom...imam prekrasnih 3 djece (još uvijek nisam svjesna da imam 3 djece), dobrog muža, majku na koju se uvijek mogu osloniti, nekoliko dobrih prijatelja..samo neka nas svih i dalje prati zdravlje...
...predivnom sinu koji je jučer navršio 5 mjeseci
...starijem sinu i kćeri koji me iz dana u dan oduševljavaju i iznenađuju na putu odrastanja
...tome što više nismo podstanari
Hvala ti sto si mi na samom svom kraju donijela priliku za preokrenuti zivot naglavacke!
Pa de pišite malo detaljnije![]()
...na stabilnom i mirnom životu životu u ovoj godini kao i većini prošlih
...na svim iskušenjima koje smo s „lakoćom” riješili i uvjerili se da Možemo
....zdravlju svih nas
....mužu i djeci
....obitelji i prijateljima
....našem krovu nad glavom
....autu koji ipak vozi
....plusu na računu (konačno)
....putovanju na more (isto konačno)
....skromnom urodu vrta (valjda će biti bolje druge godine)
....još uvijek čvrstim živcima (ovoga mi ponestaje)
Hvala ti:
... na prekrasnom djetetu i mužu
... što smo donekle zdravi
... na poboljšanju na poslu
... na novim prijateljima
... na novim projektima
2015. donesi nam zdravlje, sreću i veselje.
2014. hvala na zdravlju, ljepoti i sreći moje predivne kćeri, divnog supruga, moje obitelji i prijatelja...
... hebi se za sve drugo...
2015. budi blaga...
Posljednje uređivanje od nanimira : 01.01.2015. at 12:12
2014. nije bila baš ljupka i dražesna prema meni kao ni prethodna, no imale smo svijetlih zajedničkih trenutaka.
Hvala joj na zdravom i prekrasnom djetetu ponajviše. Dragim i dobrim ljudima, malim radostima, novom, slabo plaćenom poslu na kojem zaista uživam pa i bolesti koja me ljetos pokosila i ujedno nagnala da neke stvari drastično počistim u životu (negativne ljude i loše osjećaje, a time i bolest), kao i da se posvetim više sebi što i činim.