Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 68 od 68

Tema: Trebam pomoc - zubici ili nesto drugo?

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

A to si ti pisala o alu foliji! Genijalno! Ja to negdje procitala i zamotala par puta bocicu, nekad je upalilo. Cak sam slikala za fejs tu bocicu u foliji ))
    salu nastranu, sutra kuham rizu, ne moze bit valjda gore od ovog. Osjecam se ko mucitelj s tom bocicom, a prije svakog hranjenja me znoj oblije.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

lavko, kontaktiraj S2000 ona je imala iste probleme s oboje djece i svašta nešto prošla, sigurno ti može dati neki savjet.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Moja mama kaže da ja nisam htjela piti mlijeko, čim sam vidjela bijelo u bočici, ništa. Prvo sam jela ad, a onda kravlje. Nakon toga, jedno vrijeme mi je radila kakao, a onda me prestala hraniti mlijekom

Zapravo mislim da je njima bilo lakše u to vrijeme. Bez googlanja, ispitivanja samih sebe, radili su kako su mislili da je najbolje. Barem nisu gubile živce kao mi sad, jel po pravilima dobivaju na težini, koliko i kad jedu, kako spavaju, što motorički i kada rade...uf :D

Evo susjeda mi ima unuku koja uopće ne želi mlijeko. Ima 8mj i nekih mjesec-dva više ne želi mlijeko, samo dohranu. Pedica je rekla nek joj daju što želi.
    Posljednje uređivanje od Vrci : 13.01.2015. at 23:15

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

bome ni ja ne volim mlijeko, ni kao dijete ni kao odrasla.
    volim jogurt i sireve al mlijeko bljak ...

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam sad obrnuto. Mlijeko volim, pojedem i sirni namaz, ali sir i vrhnje, jogurt - to mi nikako ne ide (svježe, u jelima mi bude ok)

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Da, to sam ja pisala kako sam s malom prije 10g omatala bocicu u alu foliju. Cak i u kolaz papir, narancasti, jer kad bi vidjela sokic u bocici sva se ozarila i mahala rucicama i nozicama od veselja, a kad bi vidjela bijelu bocicu pocela bi vriskati i grciti se. Sa 4 mjeseca!

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    lavko, kontaktiraj S2000 ona je imala iste probleme s oboje djece i svašta nešto prošla, sigurno ti može dati neki savjet.

Je, je, kontaktirala sam ju vec prije, popricale smo

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Da, to sam ja pisala kako sam s malom prije 10g omatala bocicu u alu foliju. Cak i u kolaz papir, narancasti, jer kad bi vidjela sokic u bocici sva se ozarila i mahala rucicama i nozicama od veselja, a kad bi vidjela bijelu bocicu pocela bi vriskati i grciti se. Sa 4 mjeseca!
    A kak je ona napredovala kad nije htjela jesti?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Pa presli smo rano na dohranu i napredovala je odlicno, nisam forsirala bocicu i mlijeko.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sad opet imam sto pitanja, saljem ti pp.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Moja mama kaže da ja nisam htjela piti mlijeko, čim sam vidjela bijelo u bočici, ništa. Prvo sam jela ad, a onda kravlje. Nakon toga, jedno vrijeme mi je radila kakao, a onda me prestala hraniti mlijekom

Zapravo mislim da je njima bilo lakše u to vrijeme. Bez googlanja, ispitivanja samih sebe, radili su kako su mislili da je najbolje. Barem nisu gubile živce kao mi sad, jel po pravilima dobivaju na težini, koliko i kad jedu, kako spavaju, što motorički i kada rade...uf :D

Evo susjeda mi ima unuku koja uopće ne želi mlijeko. Ima 8mj i nekih mjesec-dva više ne želi mlijeko, samo dohranu. Pedica je rekla nek joj daju što želi.
    Da. Ovo boldano. Moj stari je dobivao mlijeko j prahu i usitnjeni krumpir kao beba jer baka nije imala mlijeka. Eto ga ziv i zdrav danas.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

E ovako, vagali se jučer i u ova 2 tjedna što neće jest dobila je 300 grama. Inače je dobivala po 500 u pola mjeseca, ali ovo nije isto tako loše, ipak dobiva.

Kaj se vama čini?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    E ovako, vagali se jučer i u ova 2 tjedna što neće jest dobila je 300 grama. Inače je dobivala po 500 u pola mjeseca, ali ovo nije isto tako loše, ipak dobiva.

Kaj se vama čini?
    Skroz ok.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku

Kaj se vama čini?
    To je ok, mislim da ne moras zuriti sa dohranom.

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ona bi i inače trebala sad dobivat manje nego prije, računaj i na to... i to dosta manje... jer je živahnija, budnija, starija...
    tako da je ovo skroz super
    ja ne bi još forsirala dohranu

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Već sam nakupovala jabuka za cijeli vrtić, ali čekat ću još, imate pravo.

I ova dva dana je uspavam najprije pa onda dam jest i ide nam bolje, barem ne vrišti, nego jede u miru ko čovjek.
    Jest da se ubijem od nosanja da je uspavam, ali ako je to cijena jedenja, platit ću je.

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Draga i mi imamo problema od 4 mj. Odbija jesti, stalno cendra, ne spava nikako po noci. Nama je pedijatrica rekla da su zubici. Moj malisan ti sad bude 27.1 sest mj i jos nema ni jedan zubic. Muce ga vec dva mj i cendrav je, sa dobro papa, ali ovisi kako koji dan. On ti na zlicicu papa i bocicu.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Joj koliko odbijaca! Iskreno mi je zao svih nas
    Barem hoce na zlicicu, moja ni to. Al u snu pohapa sve, evo jutros place, place na bocicu, okrece glavu, jedva nesto ugurala u usta. Zaspe i dam joj bocicu i ona je halapljivo pojede! To dijete hoce jest na snu samo.

Isto je cendrava jako, spava cijelu noc alpopodne i navecer drame, stenje, cendra, cvili...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •