za plusić
za plusić
ajme muma presretna sam zbog vas, stvarno
imate divnog čuvara somewhere over the rainbow![]()
jel ste vi svjesne kojim je tekstom započela ova tema?! A jeste li svjesne da se tema okrenula na 360°C?! Od preteške tuge do beskrajne sreće...Muma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ti sve one stvari na L. odnese vjetar, a ostane samo predivno sunce!
Jer velik Si,cinis djela velika![]()
Hvala vam cure.Svašta nas čeka. Nismo ovo očekivali ali mora biti dobro. Jednostavno mora. Zvali su nas s Rebra, već sutra u 9h moramo biti gore jer će poslati uzorak Lovrinog mišića u Njemačku da odrade što brže ono što u Salzburgu nisu. Plus, dogovor za prenatalne testove.
Ajmeeee, čestitaaaaaam!!! Ovo je najdivnija vijest koja je mogla uslijediti! Mislim, nije da nisam molila za to al nisam znala da ce bit ovako brzo!
Dragi Bože, hvala ti za čudo!
Mumica moja draga, imat ćeš sigurno debelu molitvenu podršku u ovoj trudnoći, od svih nas i od svog osobnog anđela.
Pratimo te i novu bebu i dalje!
![]()
Stiže beba zmaj! Od silnih vibri i molitvi može samo to biti!!![]()
Cekam dobre vijesti.
I bit ce.
Moraju...
![]()
Predivna vijest draga Muma. Evo kad si poželjela seku ili bracu Lovri, netko se odmah za to pobrinuo. Sad samo polako naprijed.
sretno!
Koji kriz i koja nagrada...Bozje cudo i dar od vaseg andjela, predivna vijest, placem od srece...
Lovro nam je svima dodirnuo zivote, pravi mali svetac, braco ili seka imati ce veliku zastitu s neba... Cudo, pravo cudo...
čestitke Muma, jako se veselim tvom plusiću i sigurna sam da će tvoj Lovro paziti mrvicu i da će njegov duh živjeti u njoj/njemu. Nek ti je sretno
To Lovro šalje utjehu....
Neka Vas prati sva sreća svijeta!
Ajme koja vijest
Muma, drzim fige da sve bude dobro. Lovro se brine za vas![]()
Muma, mene je ova vijest jučer ostavila bez daha... pa se tek danas javljam...![]()
Čestitam od srca i želim školsku trudnoću bez stresa.![]()
Wow Muma! Koja lijepa vijest! Čestitke!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Čestitam Muma, želim Vam od sada nadalje samo zdravlje, sreću i veselje
vjerujem da će tako biti, mali anđeo Vas čuva![]()
Ajme.... ima li smajlić sa suzama radosnicama, mislim da nema, najiskrenije čestitke od svega srca... i kako smo se molili za Lovru, i još ga se često sjetimo u molitvi, sada ćemo i za ovu divnu nadu u vašem životu, da sve prođe školski... imam osjećaj da nakon jedne divne ali pretužne priče o ljubavi, kreće jedna isto tako divna priča o ljubavi, ali s najsretnijim završetkom, odnosno bez završetka <3
Nikad sretnije nisam napisala poruku na forumu...Od srca cestitke![]()
Muma, draga čestitam od srca
Želim ti školsku trudnoću,sretno do kraja.
I ja vam zelim skolsku od srca. Sa sto manje stresa, nalaza.
I cestitam i radujem se neizmjerno.