Svu srecu svijeta ti zelim!![]()
Muma draga, od srca čestitam!
Pre pre pre dobra vijest!
Lovro naš dragiza ovo se on pobrinuo!
Ovo je Lovrin dar! Čuvajte se dragi roditelji i čuvajte svoje drugo maleno zlato. Lovro vas sve pazi i promatra...
Vidi se gestacijski mjehur 10mm i zumanjcana ali nema još otkucaja. Prerano je još. Za sad sam sretna da je sve na svom mjestu![]()
Sretno! Pratimo vijesti...
prekrasna vijest! neka vam je sva sreća svijeta, a vjerujem da se mali anđeo od gore za to već pobrinuo![]()
Jucer sam naisla na ovu temu. Toliko me dirnula da evo i danas zaplacem kad se sjetim. Zelim vam od sveg srca mnogo srece i zdravo i sretno dijete.
Hvala vam!
Mi i dalje čekamo nalaze, očekujem ih za 2 tjedna...pa onda testirati ovo malo čudo![]()
Sretno!!!![]()
da sve dobro završi.
Posljednje uređivanje od Diana72 : 17.03.2015. at 21:27
Divna, divna vijest, svu sreću svijeta vam želim, jednu urednu i laku trudnoću i zdravu bebu.![]()
Oke naše krasne...
čuvat će lavić svoju seku ili bracu
ljubim vas
Sretno draga Muma i da čim brže stignu rezultati.![]()
Dobili smo nalaze. Mutacija SCO2 gena na 21. kromosomu. Nasljeđuje se iz jezgre js i spermića, dakle nuklearno, a ne mitohondrijski samo iz mitohondrija js. Statistički, 25% su šanse da se ponovi. Sad dogovaramo daljnje pretrage za ovo malo čudo. Držite nam fige!
"75% su sanse da sve bude ok"
<3
Svu sreću svijeta vam želim! Bit će to sve dobro.![]()
U utorak je biopsija, a materijal šaljemo u Njemačku na analizu. Javim vam detalje!
Najljepše želje! Mora sve biti super!
Bit će sve u redu, samo naprijed ~~~~~~~~~~~~ 75% je veliki postotak![]()
Muma sve će bit u redu , čuvati će vas anđeo bracu ili seku!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno!
Poslije svake oluje dolazi sunce.. Mora i vama sada sinuti sunce-bit ce sve u redu...sad imate i anđele uz sebe... Držimo fige !
Sretno, Muma!
Držim.
Velike su šanse da sve bude u redu i sigurna sam da hoće![]()