Sretno! Cekamo dobre vijesti...
Sretno! Cekamo dobre vijesti...
Za sve koji nas ovdje prate... novosti. Zvali su nas s početnim nalazima, što se tiče kromosomopatija, braco nam šalje zdravu curu!Naravno da još čekamo nalaze iz Njemačke da potvrdimo da nema Lovrinu bolest, što je najvažnije. Ali danas - ništa mi neće ovaj dan pokvariiiit! Odradila i kontrolni uzv nakon biopsije. Srčeko kuca, posteljica je ovaj put straga, pobrojali smo prstiće na nogici i otišli doma.
![]()
Da i tu poskocim za lijepe vijesti![]()
Sretno Muma!
morala sam i tu doć poskočit od srećeSRETNOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!
Bravo i sretno i dalje!![]()
divna mama Muma i mala mrvica![]()
❤ Meni je @muma vasa snaga, kroz cijelu pricu, nezamisliva u svojoj velicini.. Sretno vam od srca! ❤
Superrrr i sretnooo dalje![]()
Predivno..neka je i dalje sve uredno i sretno!
Predivna vijest !
Bogu hvala!!! Kao da mi je neki ogromni kamen pao sa srca!Jeeeej, stiže mala curica!
![]()
Sretno i dalje!!
Suze veselice idu.
Sve vas virtualno grlim!
Nije me dugo bilo i u jednom dahu sam pročitala sad cijelu priču. Od suza do potpune sreće, samo naprijed hrabro i sretno![]()
Draga Muma ... koja nevjerojatna prica ! Zelim vam sve najbolje i Bog Vas sve Blagoslovio![]()
Predivno!) Drzim fige da se sve bude super!
)
Bravo! Stize mala curica,predivno...Pratimo i dalje,drzimo fige!
Baš sam sretna zbog vas! Želim ti školsku trudnoću, a zatim lijepu i zdravu curicu. Poljubac malom anđeliću![]()
Stigli su preliminarni rezultati iz Njemačke. Seka je zdravaiako nositelj bolesti kao i mm i ja. Najvažnije je da je zdrava (i da dobro odabere muža
).
![]()
Aaaaaaaaaaa
suze su mi krenule![]()