Stranica 10 od 25 PrviPrvi ... 8910111220 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 1271

Tema: Odbrojavanje 2015...by yummy_mummy

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj ivchica30 prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje, evo nas i sa rezultatima bete- 7207 ...Jupiiii

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

i ako ti je lh danas poz odma se bacaj na posao! Danas i preksutra obavezno!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ivchica,super brojka! Primjerena tvojim dpo

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

ivchica super, uzivaaj )

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

da pise da je to mjerilo 5 tjedna....

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Evo i mene s pitanje oko O, nemam nikakav EW jos, tek je 8 dc, al me grudi uzasno bole i povecale su se za broj sigurno,jer mi sve iskace iz grudnjaka. MM jos u sub govori zasto nosim taj grudnjak koji mi je mal?! Pa mi nista nije jasno , jel vama simptomi budu tako par dana prije, meni O ugl bude 17-18 dc, samo je prosli mjesec bila 12 dc.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj xavii prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene s pitanje oko O, nemam nikakav EW jos, tek je 8 dc, al me grudi uzasno bole i povecale su se za broj sigurno,jer mi sve iskace iz grudnjaka. MM jos u sub govori zasto nosim taj grudnjak koji mi je mal?! Pa mi nista nije jasno , jel vama simptomi budu tako par dana prije, meni O ugl bude 17-18 dc, samo je prosli mjesec bila 12 dc.
    Mislim da je to tek uvod u sve, ali postoji mogucnost da ti O bude i ranije. pogotovo ako kažeš da je jedan mj 17dc, pa 12dc.. Ja osobno imam ''kasnije'' oko 16dc, ali me simptomi krenu prati već oko 11dc, tako da mi je teško išta zaključiti nekad kada to toliko traje i što je u svemu tme baš O. Nekoliko ciklusa nakon biokemijske sam piskila LH trakice samo da vidim mogu li točno uhvatit O, i dva put sam ju baš uhvatila 16dc pa se po tome nekako vodim.. Iako, na kraju pokrivam sve od 10dc do 18dc kako god znam i umijem
    Cice mi krenu oko 5-6 dana prije menge, prije i za vrijeme O nikada..

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj xavii prvotno napisa Vidi poruku
    A kad te inače u ciklusu bole i počnu bolit?

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Pa obicno me bole par dana prije M, nekad dan dva prije O, al nije bas da ovako "buknu" prije O. (nije da bih se bunila da ovako ostanu ) Nemam lh trakice sada pa da upratim, mogla bih od iduceg mj, sad sam jos u zen fazi da se ne zamaram previse :D

<mišica> avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Danas sam oko 11 piskila lh trakicu i testna crta je bila blijeda i mislim si,sutra ce biti taman,ali me popodne na poslu stezalo s desne strane dolje, a na desnom jajniku se vidio folikul,pa sam malo prije opet piskila i sad je ful tamna crta, nikad mi nije tak bila, znaci da bi sutra trebala biti o???

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj <mišica> prvotno napisa Vidi poruku
    Danas sam oko 11 piskila lh trakicu i testna crta je bila blijeda i mislim si,sutra ce biti taman,ali me popodne na poslu stezalo s desne strane dolje, a na desnom jajniku se vidio folikul,pa sam malo prije opet piskila i sad je ful tamna crta, nikad mi nije tak bila, znaci da bi sutra trebala biti o???
    Tako je, za 24-36h od pozitivne trakice nastupa ovulacija.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj ivchica30 prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje, evo nas i sa rezultatima bete- 7207 ...Jupiiii
    Super super, lijepa brojka!!!!

<mišica> avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je, za 24-36h od pozitivne trakice nastupa ovulacija.
    Znaci, vrijeme je za hopsanje

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj <mišica> prvotno napisa Vidi poruku
    Znaci, vrijeme je za hopsanje
    Go for it!

<mišica> avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Dobro jutro, drage moje trudilice
    Tko je za kavicu, nek se posluži
    Meni je jutros, s prvim urinom, najpozitivnija lh trakica ikad, skoro duplo tamnija od kontrolne tak da pretpostavljam da ću možda i danas ovulirati, ima puno sati do navečer...kaj vi mislite?
    našla sam ovo na netu: "Vjerojatnost ovulacije najveća je od 24-36 sati nakon početka porasta koncentracije LH. Da biste povećali vjerojatnost začeća preporučuje se imati spolne odnose tijekom dva dana koji slijede nakon otkrivenog LH- pika."
    Nekak se bojim da mi ne bude danas ovulacija, jel bolje pokriti danas ili sutra ? (jučer jesmo )

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Lh trakice se ne rade s prvim urinom.
    Ako ste pokrili jucer, potpuno je svejedno hocete li danas ili sutra ili prekosutra To se sve smatra pokrivenim.
    Odnosi svaki drugi dan, u plodne dane, su kao neka najbolja preporuka. Ne treba bas ciljati u minutu.

<mišica> avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Znam da se ne rade ujutro, ali sinoć su testna i kontrolna bile iste boje pa nisam mogla jutros izdržati da ne vidim kakva će biti

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jutro cure..
    Moze caj ili kakao i naravno topli kroasani mmmmmm

Drzite se i hopsajte naravno

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

ali istina je da sto manje mislis, ne opterecujes se i ne zamaras kad je pozitivna jel pozitivna, di ti je sad jajasce, hoce li spermiji tu ili tamo i jesu dosli, osli, sazrijeli, odzrijeli... to je veca vjerovatnost da ces uspjet... znam da je tesko maknut sve to s dnevnog reda i ne mislit, vjeruj mi kad kazem da znam da je tesko i kolko je tesko, jer sam samo za to zivila mjeseeeecima! ali zbilja probaj... mozda se i ti iznenadis
    znam da se mi nikad ne prestanemo nadat, i nije poanta u odustajanju, samo se ne treba puno opterecivat jer udjes u jedan zacaran krug kojem nikad nema kraja, a razocaranja svaki put budu sve veca i veca... pa se poslije ispitujes sta si napravila krivo, kako si trebala... a uopce nisi ti kriva... to je cista kemija i vjerovatnost je uvijek 50-50

samo prati i slusaj sebe i svoje tijelo, drugog recepta nema
    neka ti ovaj bude dobitan

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Jutro/dan svima

Mislim da su LH trakice dobar alat za one koji ne mogu baš odrediti O, nemaju nikakve simptome, ili možda čak ovuliraju svaki mj drugačije,pa žele utvrdit neku zlatnu sredinu- i meni su pomogle kada sam se htjela osigurati potvrdu da ovuliram tada kada sam i mislim da ovuliram, ALI moram priznati da me opteretilo sexat se nakon pozitivne trakice pa čitam da imam neki prozor od 12-24h, pa do 36h max..uglavnom počela sam se pitat uopće kako s takvim kratkim intervalima ljudi pogode napravit dijete pa evo svukud niču ko gljive nakon kiše
    Long story short, koristila sam ih 2 ciklusa nakon biokem., zadnjih nekoliko pokušavam bit ''spontana'' koliko god mogu , ako ništa drugo tako mi je sex bolji

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

ja kad sam radila po doktorovim uputama, znaci isto tak kad je tamnija onda keksanje navecer i ujutro i navecer i ono navala... nista...
    pa smo probali svaki drugi dan... (cijeli mj, ne samo plodne dane)
    pa svaki dan
    pa apstinirat i udarit sam na plodne dane svaki dan
    ...
    nema toga sto nismo isprobavali
    aaaaa kad smo ono dva dana zaredom prije i jednom 2 dana poslije pozitivne, (jer sam samo cekala menzis, doslovce zanemarila O) opa doso +
    kako? zasto? pojmaaa nemam... spermici se zavukli i ostali 2 dana cekat jajsce

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Da,temp. mi je još gore..i nema naznaka vještici. Sad sam imala neki vodeni iscj.,samo me stopilo odjednom,dosta ga je bilo.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Da,temp. mi je još gore..i nema naznaka vještici. Sad sam imala neki vodeni iscj.,samo me stopilo odjednom,dosta ga je bilo.
    hmm, čuj stvarno nikad ne znaš jel uopće imaš ikakav feeling da dolazi M? ostali simptomi?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sise nula bodova,nisi me ni mrvu zabolele ovaj mjesec..a zadnjih pet dana me par put dnevno pikne dolje,pogotovo navečer. Ali to je sve skupa ništ..izgleda da bude samo došla,dok joj se bum najmanje nadala hahaha.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

zuzy, m obicno dodji 3 dana nakon prestanka uzimanja utrogestana...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Meni je obično došla i pod njima (na 6 kom,a sad sam bila na dva dn.),a sama temp. bi mi pala i par dana prije...tak da mi utrići obično nisu utjecali na to. Do sad.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

i meni je tako u postupku, ali govorim ti mimo postupka...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ma bude došla uskoro,ne brinem se.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Zuzy pis pis jos jednom???

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

nivesa,nema smisla,ako je jučer bio negativan bude i danas.

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

A zuzy isto si mogla jedan sutra bar pisnuti

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

pozdrav cure...ja sam jucer opet bila u ginica, 16dc mi je rekao da ne vidi da se ista dogadja da bi jucer rekao da je mozda bila ovulacija iz lijevog...mozda?pa ili je ili nije,grrrrrr
    ugl,kad dobijem stvari, nakon par dana da mu se javim pa cu onda cesce dolazit da bas poprati svako 2gi dan sto se dogadja....odnosno,kaze ako bude kasnila onda se cujemo dosta kasnije,LOL
    sad vise ne spominje klomifen....to cemo onda ako i iduci (3ci ciklus za redom) bude cudan....

mi se pokrivamo od 6dc,svako drugi dan,tako mi je najlakse.....
    sada vibramo da smo mozda nesto ipak iskemijali...

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

žužy, pratim i sviđa mi se!!!

skulirana, eh to možda...
    meni je jedna dr., nakon x ginića koji su mi tvrdili da imam O,
    rekla da je jedina sigurna garancija da je O bila - zapravo trudnoća

ne znam, ako ti se čini da gubiš vrijeme, možeš i izvaditi progesteron 21 dc, pa ako je preko 60,
    vrlo je sigurno da je O bila,
    ili se "samo opusti", pogotovo ako ne pokušavate dugo, nema razloga da se već opterećuješ

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Danas me jedna prica potaknula da vas pitam, po vasem iskustvu i iz okoline, koliko je to točno ''dugo pokušavanje''?, kao do godinu dana je ok normalno, al iskreno, nikada nisam pričala konkretno o tome s ljudima oko sebe, bilo mi je glupo nakon što objave trudnoću pitat ''a koliko ste radili na bebi?''
    Meni je jednom gin rekla kod mene da je ako je sve uredu s M da je vrlo izgledno u 6mj uspjet, meni je to tada kroz jedno ušlo na drugo izašlo...i baš taj prvi put kad se nismo pazili BAM! Odmah iz prve, nažalost završilo je biokemijskom, od toga je prošlo 4 ciklusa koje smo pokrili i nula bodova :/

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    Danas me jedna prica potaknula da vas pitam, po vasem iskustvu i iz okoline, koliko je to točno ''dugo pokušavanje''?, kao do godinu dana je ok normalno, al iskreno, nikada nisam pričala konkretno o tome s ljudima oko sebe, bilo mi je glupo nakon što objave trudnoću pitat ''a koliko ste radili na bebi?''
    a to je da kao normalno podrazumjevaju pod 1god nezasticenih odnosa, ili preko 30god zivota 6mj. iskreno mislim da to varira od osobe do osobe, nije svakom isto "dugo"... netko pokusava 5god da ni ne pomisli da nesto "nije u redu" i da se obrati dr., a netko panicari nakon 2mj...
    mi smo eto nakon 2god dobili prvi +, nakon 1god nezasticenih obratili se dr... nekome to nije nista, a meni je bilo preeeedugo... kad nesto jako zelis onda je tesko cekat i 2 dana, a kamoli godinama...
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 27.01.2015. at 23:27

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

curke, samo da vam se javim. do daljnjega ostajem s vama. naime, trebala sam krenuti u mpo ovaj ciklus, ali mi je danas dr na uzv detektirala cistu od 28,6 mm i odgodila postupak. Najzanimljivije je to da te ciste prije 2,5 tjedna na uzv nije bilo! odakle sada??u banani sam skroz

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    curke, samo da vam se javim. do daljnjega ostajem s vama. naime, trebala sam krenuti u mpo ovaj ciklus, ali mi je danas dr na uzv detektirala cistu od 28,6 mm i odgodila postupak. Najzanimljivije je to da te ciste prije 2,5 tjedna na uzv nije bilo! odakle sada??u banani sam skroz
    jel uopće moguće tako nešto da nastane u 20 dana? što ti je rekla gin?

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

žužy...vibr vibr
    zasad skulirana, i tebi vibram da je bila ovulacija i da će trud dati rezultrate!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Kudri,
    to je najvjerojatnije folikularna cista, nastaje od folikula koji ne prsne, najcesce prolaze za jedan-dva ciklusa.
    Jel te mozda stavila na kontracepciju?

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

dobila sam duphaston. ali sam skroz zbunjena!! naime, prije 2,5 tjedna na 29dc sam bila na 3d uzv, gdje se ta cista nije vidjela. utvrđeno je da se vidi žuto tijelo, što znači da sam ovulirala i da će menstruacija uskoro. međutim, dobila sam tek 45dc! sad u novom ciklusu, na 3.dan ta cista koje prije 2,5 tjedna nije bilo!!odakle sad to??

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    dobila sam duphaston. ali sam skroz zbunjena!! naime, prije 2,5 tjedna na 29dc sam bila na 3d uzv, gdje se ta cista nije vidjela. utvrđeno je da se vidi žuto tijelo, što znači da sam ovulirala i da će menstruacija uskoro. međutim, dobila sam tek 45dc! sad u novom ciklusu, na 3.dan ta cista koje prije 2,5 tjedna nije bilo!!odakle sad to??
    Moguce je da je cista zutog tijela, vjerojatno zbog toga nisi ni dobila tako dugo.
    I sasvim je normalno da cista nastane u tako kratkom roku, zato se za postupak i radi uzv 3dc.
    Nek sto prije ode
    ~~~~~~~~~~~~

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj ivana.sky prvotno napisa Vidi poruku
    a to je da kao normalno podrazumjevaju pod 1god nezasticenih odnosa, ili preko 30god zivota 6mj. iskreno mislim da to varira od osobe do osobe, nije svakom isto "dugo"... netko pokusava 5god da ni ne pomisli da nesto "nije u redu" i da se obrati dr., a netko panicari nakon 2mj...
    mi smo eto nakon 2god dobili prvi +, nakon 1god nezasticenih obratili se dr... nekome to nije nista, a meni je bilo preeeedugo... kad nesto jako zelis onda je tesko cekat i 2 dana, a kamoli godinama...
    A znam..ja imam 29 moj M 32..
    Jos malo strpljenja nam ne gine posto je sve uredu s oboje..eh..

*sunshine* avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Vecer cure, vise vas citam nego sto pisem... Upravo me neka depra,tuga ulovila,dode mi da placem pa eto da s vama podjelim. Suprug i ja imamo jedno dijete, sina, radimo na drugom djetetu ali nikako nejde i tu me tuga hvata. Lagano ulazimo u 6mj pokusavanja, imam osjecaj da to vec godinama traje, rekla sam sama sebi da od sljedeceg mj odustajem od toplomjera,i drugih stvari,,da barem malo manje prestanem o tome razmisljat. Mozda cete reci da sam grozna,ali oko mene sve trudnice,trudna ova prijateljica trudna ona,, drago mi je zbog njih,ali mene u tom trenutku nesto zaboli u meni,zasto nama nejde?! Uvijek sam bila misljenja kada krenemo na drugu bebu da ce to biti samo tako,iz prve, ali vraga, tu sam se zeznula,ocito previse razmisljam o tome ali nemogu si pomoci .... Oprostite ali morala sam malo olaksati dusu ...

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj *sunshine* prvotno napisa Vidi poruku
    Vecer cure, vise vas citam nego sto pisem... Upravo me neka depra,tuga ulovila,dode mi da placem pa eto da s vama podjelim. Suprug i ja imamo jedno dijete, sina, radimo na drugom djetetu ali nikako nejde i tu me tuga hvata. Lagano ulazimo u 6mj pokusavanja, imam osjecaj da to vec godinama traje, rekla sam sama sebi da od sljedeceg mj odustajem od toplomjera,i drugih stvari,,da barem malo manje prestanem o tome razmisljat. Mozda cete reci da sam grozna,ali oko mene sve trudnice,trudna ova prijateljica trudna ona,, drago mi je zbog njih,ali mene u tom trenutku nesto zaboli u meni,zasto nama nejde?! Uvijek sam bila misljenja kada krenemo na drugu bebu da ce to biti samo tako,iz prve, ali vraga, tu sam se zeznula,ocito previse razmisljam o tome ali nemogu si pomoci .... Oprostite ali morala sam malo olaksati dusu ...
    Ja sam bas neki dan istresla slicno nesto..ne znam, valjda nas svlada nemoc prema onome na sto nikako ne mozemo utjecat i gdje smo tanki, emotivni i slabi.. Prode i to iako se trenutno cini koma.. Sigurna sam da ce i ta druga beba doci u svoje vrijeme pokusaj ne izluditi se u meduvremenu..i mi ostali samo pokusavamo sacuvat zdravu pamet u ovom procesu..

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Lady b, sunshine evo malo pozitivnih vibrica... doci ce!! ~~~~~~~

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

*sunshine* ,šaljem zagrljaj sve se tu razumijemo...svima nam je tako.
    Jednostavno tjeraš dalje nekako...da je teško jest,ali ide nekako dan po dan.
    Evo,jučer si na vrhu,danas si na dnu...i opet ispočetka...začarani krug.

ljubavna1pogled avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

evo mene, prijavljujem se u klub

inače mama dva prekrasna momčića, jedan 3 drugi 7 godina.
    danas mi je 6 dc

toliko o mom autu

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

sunshine mogu potpisat tvoj post od A do Z, prosli sam put 2x iz prve ostala trudna (jednom biokemijska, 2gi put potpis) i mi smo nadobudno ciljali ljetni termin samouvjereni da to nama ide iz prve...
    meni je otezavajuci faktor sto je MM pomorac pa u startu imam duplo manje sansi u godini,primorana sam gledat datume,hoce li bit doma kad je O i kada....

no dobro,polako se osvjestis da ce bit kad bude, meni je vjezbanje odlicna ventilana....provaj si nac nesto za "propuh" u glavi...

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    sunshine mogu potpisat tvoj post od A do Z, prosli sam put 2x iz prve ostala trudna (jednom biokemijska, 2gi put potpis) i mi smo nadobudno ciljali ljetni termin samouvjereni da to nama ide iz prve...
    meni je otezavajuci faktor sto je MM pomorac pa u startu imam duplo manje sansi u godini,primorana sam gledat datume,hoce li bit doma kad je O i kada....

no dobro,polako se osvjestis da ce bit kad bude, meni je vjezbanje odlicna ventilana....provaj si nac nesto za "propuh" u glavi...
    i ja sam imala planove:
    htjela sam razliku 3 godine između djece, roditi 3. do 35-te, kupili smo veći stan i sad ga
    lijepo otplaćujemo,
    i još sam odbila 2 mogućnosti promjene posla jer "uskoro ću ostati trudna" itd. itd.

i jako sam se čudila kad prvi mjesec nisam ostala T...
    a od tada prošlo par godina

čas mi je žao što još nismo probali IVF, a drugi čas mi je žao što uopće probavamo...
    pa mi je žao love koju sam dala za ginekologe, pripravke i vitamine, a onda mi je opet žao što nisam T,
    onda si mislim: djeca su mi velika - kasno je, a onda mi opet bude
    žao da nemaju još jednu seku/bracu...

a stalno mi je žao što nisam promijenila posao kad je bila prilika

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Drage čekalice i odbrojavalice, čitam vas već neko vrijeme i suosjećam se s vašim nadanjima, strahovima i iščekivanjima jer prolazim isto. Već dvije godine od prvog spontanog prolazim kroz sve moguće pretrage. Svi nalazi su OK. Još mi ostaje da uradim HSG i da stignu rezultati kariograma. Trenutno sam na terapiji decortinom 2,5mg zbog povišenog androstendiona, te su mi zbog terapije ciklusi s 35 dana prešli na 65 dana što me totalno izluđuje. Danas mi je 26dc, a plodnih dana ni na vidiku.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •