Ajme majko pa di sam ja ?
Aaaaaaaaaaaaaaa LadyB
To je tooo,čestitam ranopišačice moja!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 04.02.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
ribica 1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc ll
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ODBROJAVALICE:
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
ides, ovo izgleda kao 2 betonska stupa, a ne slika testa![]()
ma nek se vide dvije crtice,ionak rijetko koja pišne plusa doslovno
hahahaha a Laby baš i je pišnula plusa![]()
LAdy čestitke na plusu, želim ti predosadnu trudnoću i zdravi i mirišljavi smotuljak!!
djevojke jel pijete vi folcin ili nešto slično za pripremu?
ja pijem vrkutu, iako mi je ciklus u biti školski, ali me raduje piti
koji su vam ti testovi na lopate? ja sam koristila davno one saveontests, jel su ti još aktualni ili?
Lady, cestitam na plusu! Napokon novo otvaranje! Neka sve prodje lako!
Bas mi je drago da je jos jedna osoba komentirala ovo "mirisljavi". Svi mi se smiju kad to spomenem, ali, meni nema ljepseg mirisa od mirisa novorodjenceta...Kad bih barem mogla taj miris u bocu nekakvu staviti i pomirisati kad pozelim...nesto nevjerojatno. Miris nove bebe...novoga zivota...
Ives000, ne znam da li znas da je dobro pricekati koja tri mjeseca kad si na folnoj da dodje do trudnoce, odnosno, da se ne razocaras ako ne zatrudnis odmah. Meni je lijecnik u klinici za neplodnost bio rekao da treba jajascu 3 mjeseca da sazrije. Ako si dobro papala, pila vitaminceke, znaci da zapravo povecavas sansu dobrom jajcu da se otpusti. Ako je jajceko slabo, nece rezultirati trudnocom ili moe rezultirati biokemijskom.
Eto, malo znanosti. Samo da znas da ne mora odmah bit.
Djevojke, koj je vas savijet da tijelo pripremim i da ima to sve neki bolji ucinak da se trudnoca sto prije ostvari, neki vitamini nesto?
Ma znam draga, eto moja sestrična nije ama baš ništ pila , i hvala Bogu rodila zdravu curicu. Moj ginekolog je rekao da s tim nikad nije kasnoHvala na savjetu. I totalno si u pravu ali kad ne mogu protiv sebe...opet se ja nadam. Ali rekla sam neću se sekirat. Ako se ne primi sada, trudit ćemo se dalje
ma naravno, nema tu neke izravne veze. vitamini i ine stvarčice pomažu ali svakako nisu presudne.
ja sam obje trudnoće zatrudnila od prve, s time da nisam pila nikakve vitamine, ništa. folnu sam počela piti tek kad sam vidjel + na testu.
tako da ne brini, možda je ovaj dobitni![]()
Lady daj nam slikicu stavida se divimo pluseku
Nadam se da bus mi se do kraja godine pridruzila u snjofanju
Za to vrijedi rodit! Proci svu muku, samo da jednom udahnem taj miris...i po njemu cu vjecno pamtiti dijete. Cak sam u rodilistu vjerovala da mi nitko ne bi mogao zamijeniti bebu jer bi ju po mirisu prepoznala...
Obecajem bude jos koja fotkica testa
S moba mi ne ide pa kad budem na kompu.
Malo me sad prpa docekat prvi pregled al sutra zovem doktoricu da vidim sto mi je radit.
Ja drzim fige da mi se netko pridruzi ubrzo u gornjem domu![]()
Jutroooo, kavica!
Jutroooooo, i kroasani s čokoladom.....
LadyB, daj sliku jutrošnjeg pišanca![]()
Posljednje uređivanje od tetagogolina : 05.02.2015. at 08:38
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 05.02.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
ribica 1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc ll
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
ODBROJAVALICE:
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Jutro! Hvala na kavici i kroasanima
Ribice 1,ima li naznake O?
skulirana,kak si nam,sutra testić ili si se predomislila?
ludnica,Petticoat,ima kakvih simptomčića?
LadyB ,daj ti nama reci,kaj si radila ovaj ciklus a da nisi do sad?
Kod mene jučer hrrrpa EW sluzi,a jutros me presjekla bol u lijevom jajniku i T lagano porasla. Ma nije valjda več O...
LadyB čestitam i čekamo svi s nestrpljenjem report o ovomjesečnoj akciji
Žužy, a ti dobro slušaj i u akciju!
Baš ste me razveselile s navijanjem i to mi puno znači jer s vama se družim već neko vrijeme.
Od kad me prvi nezaštićen odnos u rujnu iznenadio s biokemijskom ovo mjesto je za mene postalo jedna lijepa sigurna luka dobrog društva, i vi ste prve kojima sam rekla za svoj +. Ma kako mi je Žužy namontirala ona čvrsta dva roza bloka na listi
Žužica i Kudri pitale ste me za ''recept'', pa iako nisam uočila neku razliku u sexualnom ponašanju i životu opcenito, iskreno vam moram reci da sam ja i dalje svejedno i optereceno gađala te plodne dane kao i nekoliko ciklusa do sada... Nisam bila zen, jbg, ali odnosi su nam bili skroz vatreni pa bar taj dio nije bio opterečen i tehnički...a sad koliko je što pomoglo.. nisam ležala u nikakvim pozama, s jastukom, u zraku i sl...taj dio nisam nikada ni probala na kraju.
Jutros sam se opet probudila i automatski išla pišat test jer sam freak
Imam SOS pitanje za moje sveznalice enciklopedije :
Jutros sam zvala socijalnu gin.da vidim kad mogu doći na pregled i kaže ona tek 27.2., ako sam ja sada 3tjedna+5d, 27.2. kada mi je taj pregled ću biti 6t +6d. Jel mi možete prokomentirati jel to normalno i što biste vi uradile? jer danas sam mislila zvati moju privatnu gin da vidim jel trebam i ranije doći?
BTW ja se tipkam s vama i pijem bijelu kavu (valjda smijem jednu)
Link za slikicu drugog testa: http://i58.tinypic.com/2q3dxzp.jpg
Posljednje uređivanje od LadyB : 05.02.2015. at 11:09
'jutro!
ja cu sutra pis-pis,s obzirom da na 16dc ginic nije vidio da se ista dogadja nego je tek 21dc reko da je mozda nesto bilo onda racunam da mi je jos rano...
sise i dalje ludjacki bole (tocnije bradavice),napuhana sam....vidit cemo....
Lady, ja nisam isla prije 6t na pregled jer se do tada ne mora vidit srcana akcija (nekad tek sa 7-8)...ako mi se sad pokaze plus necu si sigurno ugovarat pregled prije pocetka ozujka...
samo bi mi nervozu stvorilo da mi kaze da jos ne vidi srcanu akciju i da dodjem za 5-6dn...
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 05.02.2015. at 11:17
Ajde pomagajte, danas mi je 7dpo, a zadnja dva dana me dolje malo pikalo i bradavice su mi strasno osjetljive (inace NIKAD nemam simptome u cicama). Ne znam jel umisljam ili je prerano za bilo kaj ili je to neki pms koji inace nikad nemam, kaj vi mislite?
mislim da bi mogla sutra ujutro zajedno sa skuliranom pišati :D
Moj savijet, sto kasnije pregled-to bolje! Manje uzrujavanja, jer ima srca, nema srca, pa jer trebam na kiretazu ako nema srca itd... Kod nas na zelenom otoku te cak niti nakon biokemijskih i spontanih nece pregledati prije kojeg 7-8 tjedna. Lijepo uzivaj. Beba se razvija kako se razvija. LIjepo, pi vitaminceke, zdravo se hrani. Nemoj se gristi radi jedne kavice ujutro. Ako ti pase-pase ti.
I je i nije. Mozes pisnuti. Testovi za trudnocu mogu se pokazati pozitivnim vec nakon implantacije do koje je do sad vjerojatno doslo. Ipak, ako je test negativan, ne znaci opet nuzno da nisi trudna. Meni osobno je za otkruvanje rane trudnoce najbolji test za ovulaciju, jer on pokazuje pozitivno na ovulaciju i trudnocu i to puno ranije od testa za trudnocu. Mislim da je i ivana sky pricala kako je na njega pisala par dana i ispalo da ovulira sve to vrijeme sto ej bilo nemoguce, na kraju je bila trudna. Probaj na njega pisnuti.
LadyB,6+6 tt je savršeno. Mislim,možeš ti i ranije ali nakon 6.tj več možete vidjeti i čuti srčeko.sad samo laganini,radi kako ti odgovara i uživaj!
z s,do neba da i tvoj testić pokaže ko i Ladyn,prave betonske ll!
<mišica>,simptomi zbilja zvuče dobro..
Mene počele cice boleti..![]()
Drage moje.... moram vam se izjadat... Sanjala sam noćas da sjedim na poklopcu wc-a i da buljim u test na koji sam piškila...izgledalo je tako stvarno. Kad sam pogledala na test jasno sam vidjela dvije debele plave crte...približila sam ih bliže sa se uvjerim i još su bile tu. A onda sam se naglo trgnula i probudilada li je itko od vas prošao takve snove..jer meni je ovo prvi put... ajme kako je izgledalo stvarno. Sad ne mogu dočekat da piškim idući tj.
![]()
što se babi htilo, to se babi snilo!! hahahaneću uopće pričati što sam ja sanjala nakon što sam se prošli tjedan vratila doma s puta. nije me bilo 2 tjedna, a čim sam se vratila smo se mm i ja nešto pokefali, pa se nismo baš voljeli par dana!! ajoooj, dugo me nije takva želja oprala :D
Ives,joj ne pitaj...od snova ogromnog trbuha,prek poroda..i dojenje sam obavljala u snuma svega je tu bilo zadnjih godina.
I onda se probudiš...
Nego,želiš li s nama na listu? Napiši koji ti je dan ciklusa i sutra te stavim.![]()
Ma nije to za jadanje. Ne znam kako mi je taj stih pao na pamet, ali, morala sam ga naci i odgooglati. To je jedan stih iz psalma 127:
Uzalud vam je ustat prije zore i dugo u noć sjediti, vi što jedete kruh muke: miljenicima svojim u snu on daje.
Eto, i u snu si dobila pozitivan test![]()
ladyB bas je lijepo vidjet taj tvoj plusicInace ja sam u prvoj trudnoci isla na prvi pregled sa 7+ , prvo mi je bio sok ali sad mislim da je to bolje, zbog srceka.
zasad skulirana
Inace cure moje neznam sto da vam kazem?Rekla sam da cu se skroz opustit i da necu gledati na simptome a eto, ipak,...u pon.me malo bolila vena, u utorak me bas rasturala, sad ne znam dali je to jedan od simptoma, inace u prvoj trudnoci sam imala problema s venama.Neka blaga mucnina je prisutna kao i svaki mj.iza ovulacije, sad sam i prehladena, stalno grlo, nos,...Cice nista ne bole.
Bas sam tuzna, nekako mi se cini da ni ovaj mj.nista...takva me tuga ulovila, mislim da sad samo cekam dan kada cu dobit.Svaki mj. sve teze budim se s mislju na simptome i idem lec s istom.