Stranica 17 od 26 PrviPrvi ... 71516171819 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 801 do 850 od 1271

Tema: Odbrojavanje 2015...by yummy_mummy

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Petticoat ajde ne mora još to značit da je sve izgubljeno za ovaj ciklus... mozda je ovako rano trebalo ipak jutarnju mokracu koristit?

meni je od jutros nakon sto sam se probudila ful muka,cijeli dan nisam skoro nista pojela,ako se ovako nastavi brzo cu postat sumnjiva okolini...
    popodne smo odveli curu na maskare,stala sam vani na hladnoci i pocelo me bubat u jajnicima ko da cu dobit,evo otkad sam doma dosla na kaucu sam pod dekicom jer me ful bole jajnici i cak donji dio ledja,wtf...pa ne sjecam se boli u 1voj tt....nisam imala ni to implantacijsko krvarenje odnosno spotting...

sad se sve mislim smijem li stavit termofor na stomak?

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Petticoat,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nije kasno još!

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

A nadam se, nisam joj dobila, ako gledam par ciklusa u nazad kasni dva dana...bila je prva jutarnja, ustala sam danas nesto prije podne ne znam sto mi je, samo bi spavala...uglavnom cekala sam da mala zaspe oko jedan i onda isla radit test.Mozda kasni zato sto sam prehladena, a i bolilo me popodne kao da cu svaki cas dobit, i sad opet nis, mislim da ipak ovaj ciklus nista iako se nadam...

Malo si se nahladila, malo se ugrij pod dekicom i opusti...ako te nastavi bolit najbolje nazovi doktoricu ona ce ti najbolje reci sto da radis
    Posljednje uređivanje od Petticoat : 08.02.2015. at 21:28

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    Petticoat ajde ne mora još to značit da je sve izgubljeno za ovaj ciklus... mozda je ovako rano trebalo ipak jutarnju mokracu koristit?

meni je od jutros nakon sto sam se probudila ful muka,cijeli dan nisam skoro nista pojela,ako se ovako nastavi brzo cu postat sumnjiva okolini...
    popodne smo odveli curu na maskare,stala sam vani na hladnoci i pocelo me bubat u jajnicima ko da cu dobit,evo otkad sam doma dosla na kaucu sam pod dekicom jer me ful bole jajnici i cak donji dio ledja,wtf...pa ne sjecam se boli u 1voj tt....nisam imala ni to implantacijsko krvarenje odnosno spotting...

Ne smijes! Uaboravi na termofor i tusiranje u pretoploj vodi.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku

NE smijes!
    Ali sta te bas toliko boli?

Obicno bude nekih boluckanja, vise nelagoda, ali nisam cula, niti iskusila da to ide do neke nepodnosljive boli...

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

ZS, nadam se da je samo prehlada, pij kamilicu, mozda ti olaksa malo. Ja trebam dobiti M za 3 dana, a tako sam nervozna jer naravno kao i vecina nalazim simptome u svemu, a u biti mogu biti i simptomi PMS. A ta 3 dana naravno nikako da prodju grr u petak piskim ako ne dodje vjestica prije

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutrooo!
    Kafesita je kuhana drage moje!

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Jutro MAMI kava jos uvijek dobrodosla kod mene, ok poprilicno bijela al mi pase

*sunshine* avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

*sunshine*sretno u ljubičicama!
    Jutro!
    Hvala draga Zuzy.
    Evo meni je 3 dana do M, ali nikakvih pms simptoma,cice ne bole,, to mi je cudno, cak se nadam jednom + , vidjet cemo, a bojim se da cu se opet razocarati.

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Jutro zene!

Žužy 1dc

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Jutrooo! MAMI može meni kakao? Umirem od žgaravice ak' ujutro popijem kavu, više ne smijem ni nes ni cappuccino
    Vidim ima kod vas puno novih cura i novi trudnica, kojima čestitam i pozivam na trudnički pdf da tamo nastavimo druženje. Mi smo danas 24+3tt i jaaaako živahni
    Čekalicama i trudilicama evo malo trudničke prašine ************************************************** ************************************************

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Stork stiže kakao!

Je draga puno novih cura i puno trudnica, svi dolaze i odlaze jedino nas par starosjedioca je pustilo korjenje ovdje, al neka + kad god vidim neki novi daje mi nadu za dalje.
    Vi ste već 24 tj, ajme kako vrijeme ide. Kad to vidim onda tek skužim koliko sam dugo ovdje.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

'jutro!

proslo mi je pred spavanje sinoc,evo jutros nista ne boli...bas sam sinoc kopajuci po netu nasla dosta primjera gdje zene prilicno boli u pocetku,kazu rasteze se maternica a onda eto ima bit da to u iducim trudnocama vise boli...bila sam ful prehladjena cijeli prosli tjedan,sad jos samo malo....

stork,ja do 1vog pregleda necu na trudnicki,nema tamo niko s terminom u listopadu....

jutros sam jedva pojela dorucak,sad mi je na poslu OK,radeci zaboravim na mucninu no kad uskoro ekipa iz ureda krene narucivat marende a meni sve zasmrdi...ufff...

Petticoat, žao mi je ...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 09.02.2015. at 11:36

ljubavna1pogled avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

aaa novi plusići, joj što me veseli!!

zasad skulirana
    jel sve oki? nema više smetnji? smanji malo ritam prvih mjesec dva, pogotovo radi ovih hladnoća...
    i ja sam jučer bila u povorci, sva sam promrzla, još su mi bridjeli dugo u noć obrazi, prestrašno.

petticoat :hug: draga, glavu gore, novi ciklus - nova nada!

lady ja sam imala dva puta smečkasti iscjedak oko očekivanog termina za dobiti stvari. evo mi ih u potpisu godinama kasnije

žužy kažeš vrkuta isušuje? da, pijem ju već neko vrijeme, ne doduše puno, ali šalicu svaki dan - svako drugi dan i mogu ti reći - osim što mi je ciklus posložen u sat - suha sam ko šta kažeš kao barut! šta napraviti?
    Posljednje uređivanje od ljubavna1pogled : 09.02.2015. at 11:48

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Eto ja skuhala vrkutu i marulju i od danas udaram po tome!

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Petticoat sretno sa cajevima, nadam se da ce ti sto prije pomoci Ja sam danas prestala pusiti , samo da mi je prvi dan izdrzati pa lako za ostale

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Hvala ti!
    Hvala svim curama za podrsku, bas smo si potrebne!

A znala sam da cu dobit, jutros mi je bazalna pala sa jucerasnjih 36.05 na 36.00
    Sada cu se drzati tih cajeva, redovito piti(ne kao do sad) , trebali bi pomoci!

xavii, drzim fige za sto vecu odlucnost ,prvih par dana je najgore.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    LISTA ZA 09.02.2015.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(NE)ČEKALICE:

ribica 1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38.dc
    zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc ll
    ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc ll
    <mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
    *sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc

ODBROJAVALICE:

ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
    orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
    ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
    žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
    djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
    ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
    petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1.dc

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Petticoat ,a bem mu miša..
    MAMI,a tvoj ciklus je ovaj put bio bome kratki...
    *sunshine*,xavii , do neba!
    ljubavna1pogled ,pokušaj kombinirati sa maruljom...ona bi trebala biti dobra za sluz. Ja ju pokušala ali eno je stoji,tu mač gorka mi je.
    <mišica> ,kak si nam ti? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Trudnice naše drage,očemo li na novo Odbrojavanje,ili čekamo prvi pregled?

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Gorka je jakooo, ali je stvarno super za sluz, ja je inace nemam puno ali kad pijem marulju stvarno se prvi ciklus pojavi puno sluzi.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Trudnice naše drage,očemo li na novo Odbrojavanje,ili čekamo prvi pregled?
    Ja sam svoj prvi pregled na kraju napravila danas, doktorica mi je rekla neka ja ipak dođem nakon tog malog smeđarenja da ona mene vidi, pa me pregledala i napravila UVZ.
    Nije vidjela ama baš ništa, osim da je O bila na lijevom jajniku i da je to TO što me pikalo sve dane. Rekla je da je još uvijek jako rano i naredila mi malo mirovati ovih dana, i zvati ako slučajno opet vidim išta krvi jer po njoj je to bilo implantacijsko. Dala mi folnu i MG, i rekla ''vidimo se na kraju idućeg tjedna s izvađenom betom''.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

LadyB,jel spomenula endometrij,sluznicu?
    I,kolko ti inače traju ciklusi,podsjeti me ..
    Jesi danas izvadila i betu?
    Posljednje uređivanje od žužy : 09.02.2015. at 16:22

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Žuži je sve kraći su. Danas idem po femisan kapi.

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

I ja sam na tim kapima, pa nadam se da budu imale nekog efekta.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Sad mi kyaže ova u ljekarni da su one bolje za dugačke cikluse jer ima vrkute s ona skraćuje ciklus.

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ne znam stvarno, ja sam imala produljene cikluse, al tek sam pocela prije par dana s kapima.

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

petticoat draga žao mi je. Znam da nije lako. Ne odustajemo do +.

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Ja sam ovaj ciklus počela s maruljom, ali samo do 15dc da ne prekinem ovulaciju. Nastavila sam s vrkutom koju pijem 3 šalice dnevno. Ovaj ciklus sam se stavila s čajem, dok sam prije pila po jednu šalicu vrkute. Ovulacije još nema. Piškila sam danas na ovulacijski test i ništa. Dr. mi je rekla da je to od stresa i da se moram opustit. Eto i što reć na takav odgovor od dr. Ne želim se ni podsjetit pod kakvim sam stresom bila prije tri godine i ciklusi su mi bili ok. Je li se vi možete opustiti i ne misliti na ciklus, ovulaciju i trudnoću? Idu mi na živce kad mi kažu opusti se pa će sve bit OK. Malo sam se raspisala....

*sunshine* avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Citiraj Ribica 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam ovaj ciklus počela s maruljom, ali samo do 15dc da ne prekinem ovulaciju. Nastavila sam s vrkutom koju pijem 3 šalice dnevno. Ovaj ciklus sam se stavila s čajem, dok sam prije pila po jednu šalicu vrkute. Ovulacije još nema. Piškila sam danas na ovulacijski test i ništa. Dr. mi je rekla da je to od stresa i da se moram opustit. Eto i što reć na takav odgovor od dr. Ne želim se ni podsjetit pod kakvim sam stresom bila prije tri godine i ciklusi su mi bili ok. Je li se vi možete opustiti i ne misliti na ciklus, ovulaciju i trudnoću? Idu mi na živce kad mi kažu opusti se pa će sve bit OK. Malo sam se raspisala....
    Joj, tako je i kod mene ... Ja sama sebi stalno govorim vise necu ovo, vise necu ono, ali nejde, svaki dan mislim i na ciklus i na ovulaciju i na trudnocu ...
    Svi mi govore opusti se, polako , ali ne, nije to tako jednostavno, barem ne meni .
    Sto pitanja u glavi, jesmo li dane pogodili, hoce li m doci, di je problem, da li nesto sa mnom nije uredu ili sa suprugom .... Idem iz mjeseca u mjesec i nikada nista, polako me sve to zabrinjava ...

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Pozdrav zene! Eto, danasnji je dan trebao biti savrsen. Muz i ja smo odlucili ici na masazu. On je uzeo slobodan dan. Nakon toga sam trebala na UZV, vidjeti moju predivnu 11/5 tt bebicu kao se migolji, otici na lijep rucak, nakon toga pokupiti kcer iz vrtica...idila prava! Masaza je bila dobra, premda sam osjecala nekakvu napetost koje se nisam mogla otarasiti. Nema, veze-mislila sam, uskoro cu vidjeti svojeg morskog konjica , tako je moja kcer prozvala bebu.
    Dosli smo u bolnicu. Sestra me primila i cim je krenula sa UZV, imala je cudan izraz lica. Rekla je da mora pokusati ponovo, pa zatim okusati vaginalni UZV.
    I dalje je izgledala zabrinuto. Pozvala je doktora-ista procedura. Na kraju je doktor rekao ono sto niti jedna majka ne zeli cuti- moje dijete je mrtvo. Srce je prestalo kucati...samo bezivotno malo tijelo koje se nazire kroz ultrazvuk kao dokaz da je ikada postajalo... sa njime nije umrlo samo to tijelo...umrlo je moje i muzevo dijete, umrla je necija sestra/brat...umrla je nada i predivni snovi...umrle su uspomene koje smo tek trebali stvoriti...
    U srijedu ce ponoviti UZV, ne radi njih, nego radi mene. Da znam da se nista nije moglo uciniti i da znam da nije neka greska, da znam da u meni vise ne kuca zivo srce maloga bica...
    Dali su mi izbor: spontani pobacaj, pilula za abortus ili operacija...
    Iskreno, operacija mi se cini kao najbolja opcija: zaspat cu i probuditi se i sve ce biti gotovo...
    Bolnica ce organizirati ukop za bebu. Grozno mi je razmisljati o ukopu bebe koja je trenutno jos uvijek u mome tijelu, ali da, zelim ukop. Zelim se posljedni put pozdraviti sa mojim predivnim i voljenim djetetom. Isto tako, necu vise biti aktina u odbrojavanju. Ne zelim vise biti trudna niti vise ikada izgubiti bebu, ne zelim biti opet razocarana, ne zelim tu bol...ne zelim gledati po ducanima krevetice za bebe niti tu predivnu, malu robicu...ne zelim se vise nedati, ne zelim sanjati-budjenje previse boli!
    Ne mogu vise niti vidjeti svoje odbrojavanje, molim vas cure, otvorite novo!
    Oprostite ako sam vas rastuzila...

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Oh YM tako mi je zao :'( Budi hrabra i drzi nam se

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Hvala maybe!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

YM draga tako mi je žao. Drži se, ajme baš mi je žao, grlimmm.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ajme yummy jako mi je žao, ne mogu si ni zamislit kroz što prolaziš sada. Molim Boga da puno snage da tebi i tvojoj obitelj da preživite ovo. Jako mi je žao...

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Hvala vam puno na podrsci. Ne znam sto bi mislila. U glavi mi je kosmar. Najgore od svega je kad vidis na UZV srce koje tako snazno kuca, a onda, par tjedana kasnije-nista...
    Pitam se, jesam li mozda uciniti ista da spasim bebu, mislim da nisam. Hranim se zdravo, uglavnom organski i free range, ne pijem, ne pusim...i eto...al sam si zato popila danas koktel!

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

A joj ym.bas mi je zao.
    Jesi rekla kceri?

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Kcer je znala za trudnocu od pocetka. Rekla sam da beba vise ne raste u stomaku i da nije vise ziva. Da nije bila dovoljno jaka za ovaj svijet i da ju je Isus uzeo k sebi da ju cuva za nas. Rekla sam joj da joj mozemo nabaviti psa, tako da ona ne razumije cemu takva drama kad cemo psa dobiti, a pse obozava

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

YM,
    jako mi je zao zbog tvog gubitka...

Oprosti sto pitam, jesi li ti radi genetske markere trombofilije?

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Nemam trombofiliju. Ne znaju doktori sto je. Analizirat ce bebin dnk da vide ima li tu ista, ali to je to.
    Veceras se kcer prije spavanja molila da Bog ozivi moju bebu. Srce mi se lomilo...

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Neka ti ovo tvoje malo koje već imaš da snage, koliko god se teško sada osjećala po tvojom postovima vidim da nisi žena koja odustaje. Svi mi imamo put koji moramo proći, djeca biraju roditelje a ne mi djecu. Nekim mališanima je potrebno samo par tjedana života da bi ostvarili svoj put. Budi ponosna na svoje malo srćeko koje je junaćki kucalo a sada je otišlo svojim putem. Draga naša yummy uzmi si vremena koliko ti je god potrebno, uživaj u svojoj obitelji vjerujem da ćete skupa ovo preživjeti..i nekako znam da će doći srćeko koje će te poželjeti za svoju majku... drži se draga

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Yummy žao mi je, znam kako ti je jer sam to prošla, ne jednom... I ja sam mislila nikad više, ali onda prođe neko vrijeme i želja je bila jača. Grlim te i mislim na tebe

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    Yummy žao mi je, znam kako ti je jer sam to prošla, ne jednom... I ja sam mislila nikad više, ali onda prođe neko vrijeme i želja je bila jača. Grlim te i mislim na tebe
    Hvala stork, bas sam se tebe i tvog odbrojavanja sjetila. Znam da tocno znas kroz sto prolazim...

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku
    Neka ti ovo tvoje malo koje već imaš da snage, koliko god se teško sada osjećala po tvojom postovima vidim da nisi žena koja odustaje. Svi mi imamo put koji moramo proći, djeca biraju roditelje a ne mi djecu. Nekim mališanima je potrebno samo par tjedana života da bi ostvarili svoj put. Budi ponosna na svoje malo srćeko koje je junaćki kucalo a sada je otišlo svojim putem. Draga naša yummy uzmi si vremena koliko ti je god potrebno, uživaj u svojoj obitelji vjerujem da ćete skupa ovo preživjeti..i nekako znam da će doći srćeko koje će te poželjeti za svoju majku... drži se draga
    Eto, trudimo se biti zahvalni na ovome malom zivotu koji je bio sa nama samo nekoliko tjedana. prolaze mi kroz glavu rijeci jedne pjesme:
    To everyone who's lost someone they love
    Long before it was their time
    You feel like the days you had were not enough
    when you said goodbye

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Nemoras imati trombofiliju da bi neki od markera stvarao probleme.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Nemoras imati trombofiliju da bi neki od markera stvarao probleme.
    Ne razumijem. Sto su markeri?

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Yummy, zao mi je. Ne zamislivo mi je kako je tebi, meni je tesko nakon minusa na testu.,,, mogu samo zamislit kakva je to bol...Znam da ti ne znaci mnogo ali da si mi blize imala bi cvrsti zagrljaj

<mišica> avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Yummy, ne znam sto bih ti drugo rekla osim da mi je jako zao

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Ne razumijem. Sto su markeri?
    Kopiram...

3. GENETIČKI BILJEZI TROMBOFILIJE (MUTACIJE GENA ZA FAKTORE KOAGULACIJE V I II, MTHFR ENZIMA I POLIMORFIZAM U GENU ZA INHIBITOR PLAZMINOGEN AKTIVATORA-1)

FAKTOR V LEIDEN (MUTACIJA A1691G)
    FAKTOR II PROTROMBIN (MUTACIJA G20210A)
    MTHFR – METILENTETRAHIDROFOLAT REDUKTAZA (MUTACIJA C677T)
    PAI-1 - POLIMORFIZAM 4G/5G

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Draga Yummi, nema tih rijeci koji ce utjesiti imalo bol koju sada zivis..napisat cu to samo da si ti jedna iznimno jaka zena, puna pozitive, i tvoj duh i dugovitost, ljubav prema tvojoj obitelji se vide u svakom tvom postu od kad se tipkamo, i zato ja vjerujem da ce tvoja divna obitelj biti uz tebe i biti tvoj oslonac sada kada ga trebas. Mi smo tu o dalje za tebe i u nasim si mislima..
    Saljem ti tople zagrljaje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •