Stranica 18 od 26 PrviPrvi ... 81617181920 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 1271

Tema: Odbrojavanje 2015...by yummy_mummy

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

YM,
    reci mi ako ne zelis da kopam... Jel postoji sansa da provjeris da li su ti radjene te pretrage?

*sunshine* avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Draga Yummy, iskreno mi je jako zao,drzi se draga.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ufff,jako mi je zao Yummy....nema trenutno rijeci utjehe osim one floskule: vrijeme lijeci...

ja sam imala blighted ovum prije nego sam dobila curicu,u cca 7TT ...imala sam samo test za potvrdu i bila ugovorila 1vi pregled na kojeg nisam stigla...mozda mi je zato bilo lakse to sve podnijeti,jer nisam vidjela UZV ni srcanu akciju...

sad cete reci da nisam normalna,ali ja sam neki dan gledala koji se cajevi piju da bi se potaknulo prirodno ciscenje maternice i izbjegla kiretaza...zlu ne trebalo...
    moram biti spremna za sve ishode...isto kao sto cu,kad dodje vrijeme za to,unaprijed nabaviti sns set,oksitocin u spreju itd...sve sto mislim da bi mi pomoglo da ne zaribam u dojenju ko' 1. put...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 09.02.2015. at 23:42

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Bubekica, znam da hoćeš pomoći, ali mislim da je sada daleko važnije da se Yummy fizički i psihički posloži pa ako je bude uopće interesiralo, kada vrijeme zaliječi frišku ranu, neka onda ide dalje čačkati po dijagnozama.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Jamimami, ne mogu ti opisati koliko mi je zao... dosla bi i zagrlila te cvrsto, cvrsto...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    Bubekica, znam da hoćeš pomoći, ali mislim da je sada daleko važnije da se Yummy fizički i psihički posloži pa ako je bude uopće interesiralo, kada vrijeme zaliječi frišku ranu, neka onda ide dalje čačkati po dijagnozama.
    Znam mila, zato sam je i pitala da mi kaze ako ne zeli, ali potaklo me to sto je napisala dal je mogla sto uciniti po pitanju prehrane i ponasanja u trudnoci... Ne zelim da sebi nesto predbacuje.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutrooo!

Kava i ostali napitci su posluženi !

YM

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Jutro svima! YM žao mi je.... novim trudnicama čestitam od Mami2, ne brini zbog vrkute u FemisanA kapima.... meni su ciklusi bilo 20-22 dana pa od kako sam njih počela piti su 28-30, najkraće nekad 25, tako da vrkuta u njima ne skraćuje cikluse, već ih regulira da bude sve u normali

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Jutro zene, prvo kavica, pa onda cajevi, koja zeli neka se posluzi i cajevima( vrkuta, marulja )

Sent from my iPhone using Tapatalk

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

'jutro cure...

sad ispada da sam si zadnjim postom prizvala nevolje...jutros ful jaki proljev,jedva do wc-a stigla i kad sam se brisala bilo je i krvi.... ne smedjeg nego bas krvi...
    ostala sam doma i cekam razvoj dogadjaja...

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cure! !!!!!

Ne javljam se jer imam trenutno tri radna mjesta i samo radim po cijele dane!

Ionako ovaj mjesec idemo u prirodni postupak, pa mi nije mjesto ovdje!

Samo sam vam htjela uliti nadu: spermiogram MM se s oligoasteno popravio na normo! Božje čudo! Jer ništa nije koristio niti radio što prije nije! Još samo da ostanem trudna! !!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

skulirana,
    nazovi gin, vjerojatno ce te staviti na progesteronsku terapiju, a ako imas doma duphastona mozes odmah popiti. Miruj sto vise mozes...
    Vibram da bude sve ok i saljem hug...

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    'jutro cure...

sad ispada da sam si zadnjim postom prizvala nevolje...jutros ful jaki proljev,jedva do wc-a stigla i kad sam se brisala bilo je i krvi.... ne smedjeg nego bas krvi...
    ostala sam doma i cekam razvoj dogadjaja...
    Draga ne znam jesi vidjela moj post da je na kraju meni gin rekla da ja njoj ipak dodem zbog ono malo smedeg na ulosku..
    Ajde ti nazovi svog doktora ipak za svaki slucaj

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

anka,
    super super vijest! Kakve su bile brojke prije? Da ne zachetavamo, pisi mi na pp.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

nemam doma nista,nisam nikad to pila...moj ginic je pvt i ne radi nego popodne,trebala bi uskoro vozit MMa na apt,ide mi na brod a i stalno trcim na wc tako da mi je posjet neizvediv.... jedino da mi se on sad zaleti u apoteku dok je jos doma da mi kupi nesto od toga sto spominjete,moze li to bez recepta?

ali sad kad sam bila zadnji put na wc-u bas ima ful svjeze crvene krvi,nije to nikakav spotting ni smedji iscjedak,po meni je to to....

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

YM, baš mi je žao draga, ne postoje riječi utjehe....

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

nemam doma nista,nisam nikad to pila...moj ginic je pvt i ne radi nego popodne,trebala bi uskoro vozit MMa na apt,ide mi na brod a i stalno trcim na wc tako da mi je posjet neizvediv.... jedino da mi se on sad zaleti u apoteku dok je jos doma da mi kupi nesto od toga sto spominjete,moze li to bez recepta?

ali sad kad sam bila zadnji put na wc-u bas ima ful svjeze crvene krvi,nije to nikakav spotting ni smedji iscjedak,po meni je to to....
    Joj jel imaš broj moba od privatnika? barem da mu opišeš što se događa?...

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

zasad skulirana, ne znam šta bi ti rekla...možda si imala i neki hematomić koji je od naprezanja pukao, možda još nije gotovo....javi se svakako ginu popodne

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    LadyB,jel spomenula endometrij,sluznicu?
    I,kolko ti inače traju ciklusi,podsjeti me ..
    Jesi danas izvadila i betu?
    je i sve je kako treba biti i navodi na trudnoću. Moji ciklusi su uglavnom 29-30 dana redovito.
    Betu mi je rekla da ne trebam vaditi jer mi test sad već debelo pozitivan crte su full tamne (donijela ja njoj od tog jutra da vidi ) pa ću izvaditi betu dan prije tog idućeg pregleda da vidimo jel odgovara sve onome što vidi na UVZ i obratno. rekla mi je samo da malo usporim ovih dana,
    Jel ima nešto što trebam još pitati ili obratiti pažnju?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ZS mozda neka od prijateljica koja je nedavno bila trudna ima da ti donese? vidim da si na jugu, znaci nisi iz zg... ja imam, al ti ne mogu poslati na vrijeme...

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Koji si grad?ja imam duphastona 14komada mi je ostalo.

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

i meni ostalo duphastona, ja u st......al isto ne bi sama ništa uzimala na svoju ruku bez da čujem doktora.....a kad ga čuješ možeš u ljekarni napravit posudbu dok im ne doneseš recept

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Curke moje evo da vas i ja pozdravim.Rucak napravljen, kava popijena... ZS draga, odi na ginekologiju u bolnicu ili na hitnu ako tvoj doktror ne radi... oni te moraju primit.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ajmo Yummy,jako mi žao..
    Taman se malo opustiš jer kao u 12. tt si...i onda šok.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    je i sve je kako treba biti i navodi na trudnoću. Moji ciklusi su uglavnom 29-30 dana redovito.
    Betu mi je rekla da ne trebam vaditi jer mi test sad već debelo pozitivan crte su full tamne (donijela ja njoj od tog jutra da vidi ) pa ću izvaditi betu dan prije tog idućeg pregleda da vidimo jel odgovara sve onome što vidi na UVZ i obratno. rekla mi je samo da malo usporim ovih dana,
    Jel ima nešto što trebam još pitati ili obratiti pažnju?
    Da,nema šanse da se išta vidlo sa tim tt...a testić ti je bio rano pozitivan i to poprilično,pa možda je bila ranija ovulacija ili implantacija i za tjedan dana bi več trebali vidjeti mrvicu u maternici.
    Mislim da sad možeš samo čekati dok ne dođe vrijeme dogovorenog uzv-a.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    LISTA ZA 10.02.2015.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(NE)ČEKALICE:

ribica 1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39.dc
    zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc ll
    ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc ll
    <mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
    *sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
    ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc

ODBROJAVALICE:

xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
    orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
    ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
    žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
    djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
    ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
    petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc

ljubavna1pogled avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

joj, tužne vijesti

yummy mummy Ives000 je tako lijepo, divno napisala, potpisujem njezine riječi. samo polako, vrijeme ti je, iako ti se sada ne čini tako, prijatelj. grlim...

zasad skulirana nemoj odmah negativno, crne misli privlače lošu energiju (ovo pišem pod opasnosti da ispadnem luda ), ajde pozitivno, možda je crijevna viroza i možda je hemeroid, ranica u crijevima, eto ja bih to pomislila....

lady polako, dan po dan, sigurna sam da će idući pregled biti pun radosti! dobro ti je rekla ginekologica, samo polako i biti će sve ok.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

zasad skulirana , da ipak nije gotovo. Drži se..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ma ja sam cure prije nego sam odvela MMa na apt morala tampon stavit koliko je pocelo curit....i sis mi je ljubavna rekla ko ti,da nije iz crijeva..
    da me ful boli,otisla bi negdje (kad mi se tako dogodio blighted od boli sam se skoro onesvjestila),ovako nema potrebe....

zuzy,necemo jos danas ali sutra ako i dalje budem krvarila pisat ces mi 2DC...

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ja bi isto na tvom mjestu popodne u doktora

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Nebi tila ali...mozda je bila biokemijska.ili hematom.

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Pa moras vidjeti sto ce biti, mozda je normalno krvarenje, ne mora bit da je sve gotovo, neke zene znaju i par mj. krvariti kada trebaju dobiti. Ja sam u pocetku krvarila i otisla u Petrovu na hitnu, nije jos ni srceko pocelo kucati, 5+ sam bila trudna, dobila duphaston i strogo mirovanje, mozda mi je to i spasilo trudnocu, kasnije je bilo sve ok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

z s,gle,jest da je još jako rano i svjesna si svih opcija. Zbilja navijamo za onu najpozitivniju od svih,a to bi bilo pucanje žilice kod gniježđenja.
    Moj primjer..sa ravno 6 tt sam tako prokrvarila,sa čistom crvenom krvi ,da mi je sve na madrac prešlo. To jutro na uzv se nije vidio hematom,a 2 dana nakon je viđen ogroman,oko ploda.
    Ako možeš,otiđi negdje da te pogledaju na uzv. Ako je suđeno da ode,po tankoj sluznici to se bude vidjelo.
    A možda se pozitivno iznenadiš.
    Posljednje uređivanje od žužy : 10.02.2015. at 14:10

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Da,nestrpljiva anka,skinula sam te sa liste pošto ideš u postupak.
    Neka je sretno i uspješno! I sendam malo pozitive za plusić..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Meni konačno stigao nalaz pape,nakon ravno 2 mj. i sve ok

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Draga ZS nećemo ti držat prodike jer ti sama znaš kako se osjećaš, ali cure su napisale isto što i sama mislim. Pa makar i bila na kraju biokemijska, i ti se dobro nosila s tim, zbog svih drugih mogucih scenarija odlazak doktoru nemoj preskočiti...na kraju, možda i nije sve gotovo, osobno znam da žene sa sličnom pričom kao što je Petticoat, gdje je mirovanje i duphaston na kraju spasilo trudnoću. Jest da je rano i sve mi znamo kolike su nam šanse ili ne...ali jedan odlazak doktoru ili poziv, to je sve što možeš u ovom trenu.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Da,nema šanse da se išta vidlo sa tim tt...a testić ti je bio rano pozitivan i to poprilično,pa možda je bila ranija ovulacija ili implantacija i za tjedan dana bi več trebali vidjeti mrvicu u maternici.
    Mislim da sad možeš samo čekati dok ne dođe vrijeme dogovorenog uzv-a.
    Odlično da je papa super!

eh, da...čekanje- naš omiljen hoby ovdje u odbrojavanju
    prema mojoj računici s obzirom kada smo imali odnose, mislim da je do oplodnje došlo 25.1., test je bio rano pozitivan jer je to onaj osjetljiv (10) pa je ubralo odmah. Ja i dalje pratim svaki dan kako se crta deblja i deblja,sad je tamna kao i ona kontrolna pa računam HCG se množi
    ali sve na stranu, osjećam se dobro za sada...malo su mi cice krenule bit osjetljive ali sasvim drugačije od PMS cicobolje, to je za sada sve od novosti...

e da, dobila sam neki jelovnik kao primjer zdrave prehrane u trudnoći - pa to izgleda kao dijeta za manekenke!!!
    Posljednje uređivanje od LadyB : 10.02.2015. at 15:40

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Pozdrav zene! Eto, zelim se zahvalilti svima vama na podrsci i lijepim rijecima. Trenutno se nadamo nekom cudu.
    Bubek, svi su nalazi gotovi osim DNK-njemu uvijek treba dulje, ali ce uzeti DNK iz bebe isto, tako da cemo znati brze o cemu je rijec jer se taj navodno lakse iscita. Iskreno, trenutno mi se ne kopa po nalazima, to cu istraziti kasnije.
    Sto se operacije tice, je li kiretaza isto sto i usisavanje? Ovdje bi mi trebali zapravo usisati bebu. Ne kuzim se tocno u te termine, ali znam da ce me skroz uspavati. Probudit cu se kad bu sve gotovo.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

blah, koja terminologija
    Kiretaza je struganje sluznice maternice, nije isto kao i vakuum ciscenje...
    http://en.m.wikipedia.org/wiki/Vacuum_aspiration

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

YM s 11tt je prevelika beba za aspiraciju, osim ako nije već otišla ranije pa je manja, a sad se
    tek ustanovilo, ali kad te istružu i onako posaugaju ostatke, bljak osjećaj niš ne boli, ali nekaj se osjeti, ja nisam htjela opću ni prošli ni pretprošli put, čak sam sama vozila doma, dr se hvatala za glavu jer mi je dala Dolantin. Na koncu, bitno da te dobro počiste da ništa ne ostane i da ne nastanu neke dodatne komplikacije (meni se dr nasmijala kad sam rekla: nemojte mi sad još prodati i Ashermana! - iako svakom kiretažom raste rizik...).
    No, da ne zachatavam... Nije grozno fizički, a za kasnije smo ti mi tu...

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Hvala curke. Beba se prestala razvijati nakon 7 tt. Amnio vrecica odgovara 11tt. Doktor je objasnio da, premda je beba prestala rasti, amnio vrecica je nastavila i zato tijelo i dalje misli da sam trudna. Rekao je da budu samo posaugali bebu i nakon toga organizirali ukop, zajedno sa drugim bebama koje su prerano izgubljene. Da li je neka od vas prosla to usisavanje? Znam da ce me uspavati, pa necu nista osijetiti, ali, zanima me sto me ceka poslije.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Hm.. iskreno ne znam što se dalje događa i što savjetuju. Pretpostavljam da je savjet isti kao i za kiretažu.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Vjerojatno ćeš morati mirovat neko vrijeme i odgodit novu trudnoću par mj. Do god dana, ali ako hoćeš raspitat ću ti se kod kume (radi na ginekologiji kao med. Sestra)..drži e draga. Samo hrabro.

ZS Kako si nam ti?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

YM jako, jako mi je zao
    drzi se!

skulirana odi na pregled
    govorim ti iz iskustva dvije trudnoce s oooobilnim krvarenjima, u drugoj cak i cijela petodnevna "menstruacija" (igrom slucaja sam saznala da sam ipak trudna i nastavila terapiju progesteronom)

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

a eto,imam pesimisticnog ginica,kad sam mu sve ispricala samo mi je rekao da iduci put ne piskim prerano test i da se vidimo iduci tjedan na folikulometriji...(u pon ga zovem da ugovorimo termin vjerojatno to isto jutro ili uto)
    culi smo se u 19h00, meni teku slapovi nijagare od jutros kad je krenulo....

sise,odnosno bradavice me vise ne bole....(a bilo je tako da nisam mogla pidjamu obuc)
    mucnina je prestala,ali i dalje nemam teka pa nisam cijeli dan nista pojela (od dorucka) no to pripisujem cjelodnevnom proljevu i sve se mislim da on nije bio razlog mucnini....

YM, meni taj postupak zvuci kao manje traumatican za maternicu od kiretaze...valjda zato tako i rade....
    ja bi radije odabrala opcu....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 10.02.2015. at 21:39

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

a eto,imam pesimisticnog ginica,kad sam mu sve ispricala samo mi je rekao da iduci put ne piskim prerano test i da se vidimo iduci tjedan na folikulometriji...(u pon ga zovem da ugovorimo termin vjerojatno to isto jutro ili uto)
    culi smo se u 19h00, meni teku slapovi nijagare od jutros kad je krenulo....

sise,odnosno bradavice me vise ne bole....(a bilo je tako da nisam mogla pidjamu obuc)
    mucnina je prestala,ali i dalje nemam teka pa nisam cijeli dan nista pojela (od dorucka) no to pripisujem cjelodnevnom proljevu i sve se mislim da on nije bio razlog mucnini....

YM, meni taj postupak zvuci kao manje traumatican za maternicu od kiretaze...valjda zato tako i rade....
    ja bi radije odabrala opcu....
    I ja cu opcu. Posebice zato sto ju zdravstveno pokriva. ZS, bas mi je zao radi tvog gubitka. Znam da smo sve nestrpljive da sto ranije saznamo da smo trudne, ali nekad je bolje ne znati i misliti da je menga. Drzi se!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Z S, javi nam kako se situacija bude odvijala.. nadam se da će sve biti ok. Mojoj sestrićni je bilo tako i morala je ležat tjedan dana ništ ne radit odmarat i krvarenje se povuklo..pila je uz to i duphastone.

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Draga Yummy jako mi je žao, znam kako je. Znam da ne postoje riječi koje bi pomogle u ovom trenutku. Što se tiče usisavanja prošla sam dvaput. Prvi put bez anestezije, prebolno iskustvo, a drugi put opća anestezija. S općom anestezijom prenoćila u bolnici, dobila antibiotik i čuvala se doma 3 dana. Imala sam neki mali iscjedak par dana i to je to. Fizički me ništa nije bolilo, ali bol koju sam osjećala... nitko tko nije prošao ne zna kako boli bez obzira što kažu. Praznina i osjećaj krivnje, gdje sam pogriješila? zašto meni? što sam skrivila? Odgovori jednostavno ne postoje. Nemoj kriviti sebe kao što sam ja. Uzmi si vremena, opusti se i skupi snagae za krenuti dalje. Šaljem veliki zagrljaj.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku
    Z S, javi nam kako se situacija bude odvijala.. nadam se da će sve biti ok. Mojoj sestrićni je bilo tako i morala je ležat tjedan dana ništ ne radit odmarat i krvarenje se povuklo..pila je uz to i duphastone.
    a u kojem je tjednu bila? vjerojatno dosta dalje od mene,jer nema sanse da se uslijed velikog krvarenja nesto zadrzi nakon samo 2-3TT!
    (meni je O bila cca 20DC a danas mi je 36DC)

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Nekih 7 tjedana ..tek je saznala da je trudna i nakon 3 dana vrisak iz kupaone... bila je baš taj dan kod mene. ODMAH smo zvali gonekologa i rekao je da odmah legne i da netko dodje po tablete ( duphastone ) .. poćela je to pit i eto sad ima dečkića od 8 god

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

dobro jutro curke,

evo pijem bijelu kavu i kuham ako će još netko mi pravit društvo...

ZS nadam se da si dobro, javi kako se situacija odvija...

Yummi šaljem vibre da sve prođe što manje bolno...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •