Uh kaj ste se raspisale danas![]()
Uh kaj ste se raspisale danas![]()
cure jutro!
ja još uvijek nisam dobila! naravno, uvijek je tako, kad treba doći, nje nema. Naime, u čet idem na put i htjel sam do tada otići gore na VV na konzultacije što i kako. Taman će mi stići da ne budem mogla gore...grrrrrrrrrrrrrrr
Inače, cice su mi ispuhane i prazne skroz...Boljelo me par dana kao da ću svaki čas procuriti, sad ništa. Iscjedak imam i dalje, ponekad je bijeli, ponekad baš liči ovulacijskom. Da nisam bila u čet na uzv, bila bi uvjerena da ću tek sada ovulirati. Grudi me najviše brine. JEl to znak manjka nekih hormona ili? Inače me uvijek bole nakon ovulacije!!!
Kudri a da upotrjebis carobni stapic???ni moja ne dolazi jos....
nivesa, iskreno uopće ne želoim bacati novce na to. bila sam prije par dana kod dr na uzv i endometrij je pretanak za trudnoću. rekla je doktorica da će uskoro, pa čekam i ljutim se što ne dolazi kako sam ja isplanirala.
nivesa, ako se dobro sjećam, ti imaš PCOS, jel tako? pa vjerojatno je to razglog kašnjenja...ja isto imam policistične, pa zato i kasni.
jel imaš druge neke PMS simptome?
ja ništa. cice ispuhane skroz. jedino sam proljev dobila
Nemam nis. Kao da nikad ni nece doci...vec me poprilicno zivcira . Zadnju sam imala 30.11. Pa dokle misli??? Najgore kaj iduci tj idem na kolposkopiju pa ce bit super ak ju dobijem tad pa da nemrem to obavit. I svaki put kad izlazim iz kuce stavljam ulozak da mi ne krene negdje po putu
Curkee! Evo tek na kraju dana da malo virnem ovdje i da vas počastim za roćkas![]()
Stork sretan rođendan!
Pozdrav curke,lista danas malko kasni..bila sam vrijedna..
Merienn,dok se odlučiš javi se pa otvoriš svoje odbrojavanje. A možeš i sa Putujucom,ako nam se javi.
LadyB,
stork,Sretan Ti Ročkas!!Vjerujem da uživaš tam na 16.meridijanu
![]()
Stork sretan rockas!!!
Kudri koliko ti kasni? Su ti inace redovite?
Jutroooooooooo!
Kavica je poslužena!
Jutro! Moze i kroasancic neki ?![]()
hvala na kavici!
bas prija na prvi radni dan nakon praznika
kudri, nivesa![]()
Sad mi vec 13 dana kasni po aplikaciji na mobu.. vise mi je dosta! Sad si razmisljam....da li je moguce da test nije pokazao dobro jer je bilo rano? Ili da ovaj mj imam 2 O jer mi ne po toj aplikaciji sad trebalo pocet plodno razdoblje al nisam ni m dobila tak da.... o Boze koliko pitanja![]()
Pisaj opet.meni su bile dvije ovulacije.a ostala trudna na drugu.i tocno toliko mi je beba manja.![]()
jutro curke
i ja danas na posao moram nakon praznika...a ne da mi se![]()
Uh....jel moguce da mi cista koci m? Mislim ta cista je tu vec duuugo. Nez kaj mislit.
jutro cure! nisam još dobila. nisu mi baš redovite, zna mi biti kasnija ovulacija, ali ova je bila 17dc. kasni 3 danasimptoma i dalje ama baš nikakvih...osim bolova u trbuhu kao da treba svaki tren i sluzavog iscjedka
Curke ajmo pis pis pa cete znat na cemu ste, ovako je sve nagadjanje... ako mislite da nema sanse za T bolje provjerit kod dr.o cem se radi... ako je pcos, ja u anov.ciklusima po 60dana ne bi dobila, a ni tad bez duphastona... sve je moguce
Drzim vam fige da bude sto si zelite![]()
nivesa ,a da ti zvrc. dr i pitaš? Rekla si da su ti inače neredovite..kolko ti je inače trajao ciklus,najduži?
žužy, suuuper! Držim fige na najjače da te ciklus iznenadi skroz!! :D
ja idem u čet na put avionom i ako do tada ne dođe, svakako budem pišala u čet ujutro.
baš me zeza.
kudri,a zakaj nisi več pišnula test? Mislim,nije da budeš odgodila put ako u četvrtak bude poz...čemu se sekirati kad moreš znati sad i biti bez stresa.
A do četvrtka isto ko i nivesi savjetujem,nazovi doktoricu da čuješ kaj veli.
poslala sam mail doktorici. vidjet ću što ona misli.ma ne pišam jer mi se iskreno ne troše pare na to. da nisam bila na tom uzv, već bi pišala. ma i rađe bi onda vadila krv, pa sam sigurna, kaj nije?
Pa neznam kaj bi ti rekla...istina,beta najsigurnije pokaže dali si trudna. Ali test te bar usmjeri,hebeš deset kn..
Javi kaj ti je dr odgovorila.![]()
Curke moje ajde vi pišnite a ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za +!
ma kad nema u mojoj ljekarni testa za 10 kn, već je najjfetiniji 35kn.kaže dr da izvadim krv i da mogu biti uredno trudna i uz takav endometrij i da nije mogla ništa vidjeti na 27dc! bemu miša! kako sad to, kad mi je tako odrešito rekla da ću sigurno dobiti kroz koji dan.
Nemaš neke druge ljekarne u mjestu?
Po meni je endo bio pretanak za trudnoču,ali šaljem malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1 jer sam se uvjerila da je sve moguče.
Ja sam vam danas hodocastila na VV i kod svoje dr, dala mi je klomifen od 3.-7.dc i rekla da se narucim za uzv 10dc. Ima netko iskustva s klomifenom, pozitivnih?
u zgu sam, ali ta mi je kvartovska. ma, meni je isto čudno. pitala sam dr. da kaj nije isključila trudnoću, pogotovo zbog endometrija, a ona piše: Trudnoća nikad nije isključena! Možda ste trudni uredno na takav endometrij!eto ti ga na, sad se opet nadam, iako realo šanse su jednake nuli. ali dobro...danas ću se riješiti dileme.
i ja sam danas trebala biti gore na vv i krenuti s terapijom za prvu inseminaciju...Mišica, sretno!Nivesa, a kaj tebi kaže dr. Ćurić? :D
Kudri, hvala
Bubekica, na VV sam napravila sve pretrage pa su mi napisali da pocnem s klomifenom, a sad jos cekam zadnje nalaze i preporuku endokrinologa da vidimo treba li i metmorfin...kakva su tvoja iskustva?
Aha znaci ides na ciljane odnose na vv? Bila si kod dr jukic?
Ja sam reagirala s 3 folikula, ali na punkciji nismo dobili nijednu jajnu stanicu.
da, i ja sam kod njega :D zapamtila sam da je on tvoj dr jer si jednom to spomenula. ne, ja sam ti skroz na suprotnom kraju grada, ali mi je on doktor još od studentskih dana, pa sam ostala jer mi je super!
Moja dr me poslala na pretrage i onda je drLjubic na VV na temelju nalaza rekla da krenem s terapijom
Pozdrav! Danas sam trudna 7/1 tjedana i bila sam na UZV. Malo srce kuca junacki! Juhuuuuuuuu!![]()
yummy, cestitaaam) Ja sam danas bila kod dr, i uzas, bas me je nazivcirao! Kako mi je 19dc rekao je da je O sigurno vec bila, nema potrebe gledati na uzv!! I jos masu stvari, bas me izbacio iz takta.. A najgore mi je sto nemam bas izbora ovdje nekog, tako da idem za Zg sto prije..
Xavii kak on moze znat da je sigurno bila kad mozda tek bude? Koji glupi dr!
A sto je najgore idem vec neko vrijeme kod njega i zna da su mi O ugl 17-18 dc,al dobro. Imala bih napisati još 2 str o današnjem pregledu al fakat nemam živaca.
Nema odbrojavanja. Prokrvarila prekjučer. Ostavili me u bolnici radi jakih grčeva i krvarenja. Otpustili me danas. Biokemijska očito. Ne znam. Plus je bio, i to dvaput, moja ginekologica je bila na godisnjem pa sam odlucila čekati. U međuvremenu eto. Sad sam kuci. Ne mogu se nikako dignuti iz ovog psihickog stanja. Krvarim i dalje, očito je to sad novi ciklus. Valjda, ne znam. Koma sam.
Posljednje uređivanje od Merienn : 12.01.2015. at 23:22