-
Trudnoca ili??
Cao svim mama i one koje pokusavaju jos uvijek da to postanu. Evo ja sam u nekoj dilemi pa da s vama podijelim u cujem vase misljenje. Ovulacija je bila 5.2 6.2 7.2 koristila sam trakice. Imali smo tad odnose. Radila sam 17 i 18 i 19 test sva tri bila pozitivna,blijeda crta ali pozitivna. 19 sam navecer prokrvarila s jakim bolovima. Otisla sam 23 kod ginekologa radio je bris bio je u redu,i ultrazvuk nije rekao ni da vidi nesto ni da ne vidi. vec sam imala jednu biohemojsku u 12mj. Dao mi je da pijem Femibion2 (koji piju trudnice od 13tjedna trudnoce) i aspirin protect od 100mg. Uz to cepice za mucninu i povracanje. preksinoc sam cijelu noc povracala,jucer isto,a mucnine imam i sad. Danas sam primjetila tokom odlaska na wc da imam rozi iscjedan na vesu,i malo kad se obrisem.Pa mi nije jasno,jel moguce da mi ginekolog nije rekao ni da se plod zadrzao ni da je otisao,s tim da mi je rekao da pijem tablete i da dodjem kad popijem da cu bit trudna. Jel moguce da se plod zadrzao? Hvala vam puno,i izvinite na dugom postu,bar neki savjet,sta vi mislite o ovome. Lijep pozdrav..
-
Najsigurnije ti je,ako imaš mogućnost da izvadis betu..
Posljednje uređivanje od xavii : 28.02.2015. at 21:25
-
Svakako bi trebala vaditi betu.
Jesi li nakon krvarenja ponavljala test?
Aspirin je dobra prva linija terapije kod biokemijskih, ukoliko je posrijedi poremecaj zgrusavanja krvi.
Sto se tice pregleda kod ginekologa, moguce je da nije vidio nista jer je jos bilo dosta rano.
Ovu izjavu da ces bit trudna kad popijes tablete bolje da ne komentiram... Da mi je samo znat na temelju cega je tako siguran.
-
Nisam vise radila test,jer kontala sam da je otislo. Nije mi uopce jasno za te Femibion2..zvala sam ga naknadno da pitam da se nije zbunio,ali mi je samo potvrdio i da pijem.
A to sto je rekao da cu bit trudna,ja sam pomislila mozda je plod tu pa ce se tabletama zadrzat ne znam ni sama.. Ovaj rozi iscjedat je trajao svega dva dana..nikad ranije ga nisam imala,cak ni poslije prve biohemijske.
-
Hmm..ja sam u Njemackoj i nemam pojma ni gdje se to radi nit ista..mislila sam pokusat uradit test u ponedjeljak pa otic opet do ginekologa da hormone provjerim...
-
Napisala sam tako smijesno da ispada da cu od tableta zatrudnit haha..
nego mislila sam na to da ce mi pomoc..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma