[B]
Jutros sam se digla i odlučila pišat test jer eto, svi znate da ustvari opsesivno piškim i prije nego što trebam
Popiškila jedan, i nešto vidim blijedo blijedo al ustvari ko da i nije..pa uzmem drugi jer ti s neta što dolaze u pakiranju od 100 komada imam na bacanje a i čujem da neki ni ne šljakaju..i tako uzmem ja još jedan- i na sva tri neka nevidljiva sjena koja me ubila u pojam al vidim je tu je i nešto mi nije dalo mira...odem ja u ljekarnu po pravi test GRAVIGNOST ULTRA i piškim ponovo (ne znam od kud mi urina više i u roku od 2-3 minute krene se farbat linija u rozo a ja skačem ko luda po kući jer ne mogu vjerovat!!! ja mislim da je to to!! moja euforija je trajala kedno 10 minuta, zovem M ali srećom se nije javio jer bi mu rekla i preko telefona.Sad čekam da dođe s posla!
Svoje strahove o ponavljanju biokemijske neću ni artikulirati, ali nekako se tješim da mi je crta s biokemijskom bila blijeda i čak blijeđa a menga je bila u kašnjenju..tako da, vibrajte mi dobre i pozitivne vibre neka se dobro zaljepi ovaj put