Pozdrav cure!
Evo nas u novoj godini i novom odbrojavanju!
Neka vam oboje bude sretno!
Posteno cu se potruditi da sto fise vas inficiram sa trudnickim feromonima pa da ova godina bude baby boom!![]()
Pozdrav cure!
Evo nas u novoj godini i novom odbrojavanju!
Neka vam oboje bude sretno!
Posteno cu se potruditi da sto fise vas inficiram sa trudnickim feromonima pa da ova godina bude baby boom!![]()
Posljednje uređivanje od Yummy_mummy : 04.01.2015. at 11:15
čestitam draga !!napokon
ljepo je vidjeti tvoje odbrojavanje!!![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ [/B]
LISTA ZA 04.01.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 47.dc
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 44.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ODBROJAVALICE:![]()
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Jos jednom cestitam!
Lijepo je konacno vidjeti novo odbrojavanje...
Za buduce curke - treba pisati 1/2015, 2/2015 itd..., ne znam gdje se to izgubilo.
Yummy, cestitke od srca!
S malim zakasnjenjem svima sve najbolje u novoj godini
Cure, je li kada koja od vas radila kremu od pudinga od vanilije/cokolade .
Jednom sam radila tu kremu,ali na pola litre mlijeka jedna vrecica.
A citam dosta po netu da vecina na pola litre mlijeka stavljaju 2 vrecice pudinga ,, i naravno na kraju kada se ohladi, margarin ..
Sinu mi je rodendan za par dana i zelim mu napraviti tortu s kremom od pudinga,, pa dajte neke savjete, iskustva ..
Hvala cure na cestitkama!
Sto se tice pudingove kreme, ja je svaki put radim drugacije. Moze jedna vrecica, moze dvije,ali jedna je stvar uvijek ista: dodam bar dva zumanjka. Super ispadne. Ako je cokoladna krema, onda dodam tamnu cokoladu, da pojaca okus. Sretno sa tortom i sretan rodjendan malisanu!
Joj, ja to sve onako, od oka i zavisi sto imam u kuzini, ali nikad ne stavim manje od 3-4 redova![]()
Yummi još jednom čestitam.
Neka ovo bude plodna godina.
Jutro!
Kava je kuhana, komadi pridružite se.
Yummy cestitam jos jednom! Nek bude skolski dosadna do kraja!
Nadam se da ces nam svima donjeti srecu! Iako nisam na listi redovito vas pratim. Zelim vam svima da sto prije budete koturajuce trudnice!
YM čestitke, konačno!
Btw, kako ja mrzim taj izraz "školska trudnoća"Kaj to uopće znači? Nekome je školski bljuvati, nekome ne, netko pati od cicobolje, glavobolje, križobolje, nesanice, netko ne, netko umire od žgaravice, netko ne... itd... i sve je to normalno jer je "drugo stanje", a taj izraz "školski" me svaki put nekako asocira na pedofiliju!
Uf, eto, morala sam to konačno istresti... ne zamjerite, to nisam ja, to su moji hormoni![]()
Posljednje uređivanje od stork : 05.01.2015. at 12:13
Hahaha stork! To bi zapravo bila skolarska trudnoca! Eto, za sad jos ne bljujem, ali mi se cini da sam pobrala nekakvu gljivicnu infekciju jer me zari pisa, imam cudan iscijedak, proljev i pece me jezik dok jedem. Moram danas kod doktora, a ne da mi se mrdnut iz kuce. Najradije bih spavala cijeli dan. Kcer mi je u vrticu do tri...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ [/B]
LISTA ZA 05.01.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 48.dc
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 45.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
stork,meni se pod školsku trudnoču pak podrazumijeva i bljuvanje i cicobolja i križobolja,nesanica,glavobolja,žgaravica i svee te normalne trudničke popratne pojave. I kad ti poželim školsku trudnoču,želim ti sve to. Da ti trudnoča bude obična i normalna.
Školska trudnoča mi nisu hematomi,krvarenje u bilo kojem obliku..i takve stvari. Ak me razmeš![]()
A sta je onda ovo mojenest totalno nenormalno? Stalno brijem da nest nije u redu jer mi nije nist! Osim (.)(.) ajd koje su sad opet pocele i neprestanog spavanja... mucnine nest mal, povracala 3put... krv iz nosa 2,3 jutra i 2 dana glavobolje... ovak bi mogla bit trudna cijeli zivot...
joooj kad ce taj 16.?!?!??!
Posljednje uređivanje od ivana.sky : 05.01.2015. at 14:17
Jooooj ivana,kak ništ a tolko toga si nabrojala! Kaj bi ti još..
Ah te trudnice...nikad zadovoljne![]()
Onda pst da te onaj gore ne čuje i pošalje ti malo nečega od gore nabrojanog iz školske trudnoče.
Znaš kak vele - tak si si štela![]()
A evo cekam stalno nesto...
Kariogram 9.2. Ak sam dobro zapamtila. Vadit krv za markere tum.za cistu na jajniku. Kolposkopija oko 13.1. Stalno nekaj . A kod tebe?
Ja napokon docekala plusic ++++++++++...nisam htjela prije piskiti, cekala sam da prođe dovoljno vremena...naručiti cu se u doktorice za ovaj tjedan...aaaa jos ne mogu vjerovati....simptomi ništa, nula, naduta ali nista drugo...pomislila sam da je to od krcanja kolačima ali eto...uf, bojim se i veseliti...pusa svima
Cestitam! I veseli se! Imas puno pravo na to! Uzivaj u tom plusicu koliko god mozes!!! ♡♡♡♡♡♡
Zuzy obavit cu to kaj moram i rekla sam ginu da ak cu morat operirat tu cistu da je to zadnje od mene. Obavim to i kariogram i onda kud puklo da puklo. Ak ostanem t ok ak ne prezivjet cu i to. Kaj bude. ..i ak ostanem t nitko ziv nece znat i pravit cu se kao da se to ne dogada . Nit cu se veselit nit zabrinjavat. Pustit cu da sve ide svojim tokom. Ako uspijem iznjet do kraja nitko sretniji od mene ako ne....bar me nece svi opet " onak " gledat kao a jadna gle ju ziva je nakon svega pa kak??
Mozda grubo il glupo zvuci ali sta mi drugo preostaje
Joj draga moja nivesa,nema šanse da se praviš kao da se ništa ne događaznaš i sama da budeš živjela iz dana u dan i od pregleda do pregleda.
Jako ti želim što i sebi,konačno živu i zdravu bebicu
A s ovim djelom da nitko nemora znat,se slažem...mi smo rekli sad za trudnoču ukučanima i bliskim frendovima koji znaju kad idemo u postupak. Nemreš skriti odlazak u Zg,ipak te nema dobar dio dana doma. I pred dva tjedna pita mene šogorica (s kojom živim),jel sve dobro napreduje kod mene. A rekli smo im da ništa od trudnoče..Tolko o zainteresiranosti. Tako da se više to sve skupa apsolutno nikoga ne tiče. Ionak su se več navikli da nemrem ni nebudem nikad trudna.
E baš budu vidli!![]()
Posljednje uređivanje od žužy : 05.01.2015. at 18:03
Ma znam da cu strepit...nadam se da hocuto znaci da cemo rasti i bit sve veci i veci
samo nitko ziv to nece znat. I ja tebi zelim jedno malo cudo ! Sto prije!
Cestitam yummy na tvom odbrojavanju, koliko sad vec brojis tjedana?
Cestitam naravno i merienn na plusicu! A svima ostalima u novoj godini zelim da docekate svoje plusice.
Napokon se zavrsila ona uzasna 2014g, nekako se ipak lakse dise, ne ponovila se nikad vise..
A mi smo vam veliki vec 22+2 tt, za one koje ne znaju u mojoj velikooooj busi skriva se jedan jako aktivan deckic. Srce mi je ko kuca. Samo da je ziv i zdrav!!
Majska beba, termin mi je 9.5. Ali s najvjerojatnijim carskim postoji sansa da me porode od 38-40 tt..
Jutrooooooo!
Merienn čestitam !
Po običaju, kava je kuhana!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 06.01.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 49.dc
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 46.dc +
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
MAMI,fala na kofesiti
Merienn,javi nam se malo viš da izgaramo od želje za detaljima
LadyB,sretno u (ne)čekalicama!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kako je lijepo imati svako malo plusić na listi..
cure, sjećam se da je netko u ranoj trudnoći imao guuusti bijeli iscjedak. čak je mislio da su gljivice...ne sjećam se više tko.
ali me zanima kako je izgledalo, kad je krenulo i koliko često se pojavljivalo?
eto, opet tražim neke simptome i istovremeno se lupam po glavi zbog toga, ali kaj ćeš, ne mogu si pomoći:D
Posljednje uređivanje od kudri : 06.01.2015. at 14:55
merienn, čestitam i čekam, kao i svi ostali, detaljan opis uspješnog ciklusa![]()
Posljednje uređivanje od kudri : 06.01.2015. at 14:58
i ja sam imala, ne znam dokad i jel jos uvijek tu jer sam pocela utrice stavljat tamo na 5+4tt pa mi tesko odredit sad sta je iscjedak a sta su utricia bude ti onak otprilike kao kod O, vise bijelkast, razvlaci se, bez mirisa i boje, i stalno si nekak vlazna... bas ko gljivice ali ne svrbi, ne pece, nema onak sirastog ni "mirisa"
ispricavam se na detaljima
ivana.sky, a jel ti se to pojavilo prije očekivane M ili kasnije? meni je tako već par dana, a nisu gljivice jer ne peče i ne svrbi. baš stalno imam osjećaj da sam se upiškila, baš osjetim kad iscuri...bijeli je, gusti
žužy, ma nisam baš visoko, znaš da imam produžene cikluse...
Posljednje uređivanje od kudri : 06.01.2015. at 15:29
Pozdrav cure, kad smo vec kod gljiva, ja sam ih dobila po prvi put u zivotu. Dao mi je doktor neki kremu i tabletu da je stavim u pisulju. Pored toga su mi se pojavile gljive i na jeziku, pa i njega mazem, a muka mi je od kreme. Nadam se da ce proci sto prije...
ajoj, eti ti opet nade...poludjet cu.
zadarmamica, a inače nisi imala taj iscjedak?
ja imam uvijek u drugim dijelu ciklusa neki lagani iscjedak, ali ovo je bas bijelo gusto kao da imam gljivice. ali ne stalno, jednom-dva puta kroz dan mi izađe.
Posljednje uređivanje od kudri : 06.01.2015. at 16:09
ne bi ti htjela budit lazne nade al tak je i meni bilo kudri, prije M, posto sam ja ranije imala O, popiskila + 4dana prije ocekivane... probaj ak imas koju lh trakicu popiskit? ja misla da mi je 2.ovulacijasad kad se sjetim... lh trakica bila 3,4dana pozitivna uz iscjedak pa me bubekica nagovorila da pisnem hcg... i 24.d.c. pozitivan test.. kad ti je bila O?