Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1271

Tema: Odbrojavanje 2015...by yummy_mummy

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Evo i mene s pitanje oko O, nemam nikakav EW jos, tek je 8 dc, al me grudi uzasno bole i povecale su se za broj sigurno,jer mi sve iskace iz grudnjaka. MM jos u sub govori zasto nosim taj grudnjak koji mi je mal?! Pa mi nista nije jasno , jel vama simptomi budu tako par dana prije, meni O ugl bude 17-18 dc, samo je prosli mjesec bila 12 dc.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj xavii prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene s pitanje oko O, nemam nikakav EW jos, tek je 8 dc, al me grudi uzasno bole i povecale su se za broj sigurno,jer mi sve iskace iz grudnjaka. MM jos u sub govori zasto nosim taj grudnjak koji mi je mal?! Pa mi nista nije jasno , jel vama simptomi budu tako par dana prije, meni O ugl bude 17-18 dc, samo je prosli mjesec bila 12 dc.
    Mislim da je to tek uvod u sve, ali postoji mogucnost da ti O bude i ranije. pogotovo ako kažeš da je jedan mj 17dc, pa 12dc.. Ja osobno imam ''kasnije'' oko 16dc, ali me simptomi krenu prati već oko 11dc, tako da mi je teško išta zaključiti nekad kada to toliko traje i što je u svemu tme baš O. Nekoliko ciklusa nakon biokemijske sam piskila LH trakice samo da vidim mogu li točno uhvatit O, i dva put sam ju baš uhvatila 16dc pa se po tome nekako vodim.. Iako, na kraju pokrivam sve od 10dc do 18dc kako god znam i umijem
    Cice mi krenu oko 5-6 dana prije menge, prije i za vrijeme O nikada..

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj xavii prvotno napisa Vidi poruku
    A kad te inače u ciklusu bole i počnu bolit?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •