Juuuutrooo![]()
jutro
evo danas mi je porasla temperatura, vidjet ćemo koliko će ostati gore...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 30.01.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
ribica 1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ODBROJAVALICE:
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Kofi za sve!
zasad skulirana,ludnica,dobro došle u gornji dom!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
petticoat ,sretno u odbrojavanju,neka traje što krače!
šiškice,sendam hug
<mišice> ,da je jučer bila O i da vam uspije!
Jedna mala posveta našem dragom pajdi Lovri,Muminom Lovri..koji je sinoć otišao među anđeleke...
http://youtu.be/JxPj3GAYYZ0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobila sam nalaze briseva, mislim da su ok:
Kkamidija je negativna, ureaplazma i mikoplazma nisu izolirane, a na nalazu mikrobioloske pretrage pise fizioloska flora.
To je sve ok, jelda?
Gornji dom ajmo u novo odbrojavanje![]()
petticoat dobrodošla nam i što prije otišla![]()
mišice možda ovaj put bude tajdržim fige
Super mi je kako sam super normalna do prve polovice ciklusa i onda krecem u psiho verzija
A što sam bliže odbrojavanju dana do menge to sam samo luđa
i svaki put kažem, NEĆU si dozvolit, ali ne..u meni se probudi ludara s 20.danom ciklusa, onda kreće čitanje svih mogućih intervala kada bi nakon O moglo doći do oplodnje, kad najranije piškit, što znači pritisak u trbuhu itd...i da stvar bude bolja, nije da to nisam pročitala već nekoliko puta, al svaki put kao da krenem otkrivati ispočetka toplu vodu..![]()
Posljednje uređivanje od LadyB : 30.01.2015. at 14:49
LadyB znam kako ti je. I ja se osjećam potpuno isto svaki ciklus. Stalno analiziram svoje tijelo, osluškujem simptome. Više ih umislišljam nego ih imam. I svaki si put kažem da neću više o tome razmišljat i da ću se opustit, ali osjećaji i želja su jači od mene. Sad ni ne znam kad ću imat ovulaciju pa me to dodatno opterećuje a i brine.
Jutrooo!
Vani je tako lijepo, ali kad gledaš kroz prozor.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 31.01.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
ribica 1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
ODBROJAVALICE:
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Putujuca,nam se nije dugo javila...nadam se da je dobro![]()
Jutrobila sam ja vani! Bas je lijepo i cak pase hladan zrak u kombinaciji sa suncem
![]()
Posljednje uređivanje od nivesa : 31.01.2015. at 11:42
Vecer curke, hvala na dobrodosliciJa ne znam kako vi ali meni ova druga faza nqkon ovulacije prode kao jedan podulji pms. Takva nervoza, bez nekog opravdanog razloga, odmah planem na sve, mozda to iscekivanje
Vec me ova godina izludila, skacem na svaku bol u jajniku, mislim da je to sad to, onda ta mucnina nakon ovulacije, uf da izludis
![]()
blago vama sa suncanim jutrom,na jugu je shitty bio cijeli dan,juzina i oblacno em mi mala popodne dobila temp pa mi je jedini izlazak bio obavit spenzu...
mene je jucer MM pito (nakon sto sam se po 3ci put otresla na njega):nisi nesto od volje danas? i onda kaze: a,bice PMS, dakle nismo uspjeli ni ovaj mjesec....![]()
a ja njemu da je istina da se osjecam ko' da cu dobit,bole me sise ali mi je jos gore jer znam da to moze znacit i jedno i drugo....
maloprije sam se nasla da se pipam i mjerkam jeli me bole vise nego inace ili ne....ahhh....ako imam procurit ja bi da se to dogodi cim prije,ovo je stvarno za poludit...
Eto bar nisam jedina koja ih pipka da moraju bolit vise nego sto trebaju. Samu sebe izludim svaki put prije nego dobijem.
Ribice1, vidim ja da si na danu 29. a da ti pisnes malo po carobnom stapicu i oslobodis me ovog mog odbrojavanja? Bilo je fora tjedan dva, ali, s obzirom da za dva tjedna zavrsavam sa prvim trimestrom, bio bi red da se otvori novo odbrojavanje. Saljem ti svoje trudnicke vibre, mucnine, hormone, ma i pisnut cu umjesto tebe, samo da bude +![]()
Svi se tak ravnaju po tim cicama, i ja sam da se razumijemo, a bas taj mj kad sam vidla + cicobolje se apsolutno ne sjecam! Vise me u pmsu bolile... tamne brambe tek oko 10tt mozda... Mucnina mi se nije pojavila ma ni do 2tj poslije +, probadanja dolje visesam imala nakon neuspjele inseminacije nego u 4,5tt kad saznas da si t, zatvor - sta je to?, glavobolje tek krajem 3.mj t.....
Ja mislim da je manjak simptoma vise znak t, nego svi ti rani simptomi![]()
Posljednje uređivanje od ivana.sky : 01.02.2015. at 01:10
Pisnula bih ja kad bih se imala cemu nadat. Jos ni plodni dani nisu bili. Pocela sam piti vrktu pa se nadam da ce mi pomoci jer nema nekog razloga zasto mi kasni tako puno svaki mj. Nemam pocs,, hormoni uredni...
Ribica,jesi vadila progesteron možda 21.dc?
ivana.sky ,skroz se slažem...tolko prepipavamo te cice i tražimo svakojačke simptome a i ja ko i ti,dok bi ostala trudna ništa..nula bodova od svega toga. Više bi simptoma imala u običnom ciklusu.Štaš..takav nam je horoskop valjda..
zasad skulirana ,nadam se da je lavici prošla temperatura
A tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je na otrešenost na TM bila trudnička
Petticoat ,![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 01.02.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
ribica 1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
ODBROJAVALICE:
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Gardnerella se otkrije na brisevima na aerobe i anaerobe..a mislim da se može uočiti i kod pregleda,jer iscjed. iz rodnice ima specifični miris i izgled. Tak da bi ti vjer. ginić napomenul da ju imaš.
Dobro jutro!!Ja se ravnam po tome jer mi je to u prvoj trudnoci bio znak, bas su me bolile, i zarile onako, o mucnini da ne pricam...To je doslo nekako iza testa i do cetvrtog, petog mjeseca, uzas, dusu sam ispustila, smrsavila u pocetku. Povracala sam i na casu vode, rusila se, nizak tlak, pa nisam disat mogla, ah...sve to sam imala ali kada se zna koja je nagrada ponovila bi stoput!
Pozdrav djevojke ja sam nova ovdi i ne pratim sve bas, žuži evo javljam se tu, znaci M sam imala 03.11 zatim sam dobila 05.12 zatim 31.12 i od tada vise nisam dobila ne pratim plodne i neplodne dane i s partnerom ne koristim zastitu jer bih nas razvelio plusic na testicuto je moja sitiuacija bolio me trbuh ali je prestao samo me grudi bole
radila sam jucer test negativno je vise ne znam ni sama sto da mislim vase misljenje dame moje ?
Curke pisem i ovde. Dali je ijedna od vas ikada uradila test i pojavi se jedna crta zatim ona druga blago roze i posle dva minuta nestane. Dali se desilo kome ili je gdje procitao. Mogla sam ostati u drugom stanju prije sedam dana
djevojka,dobrodošla!
Da,sad bi več test trebao debelo pokazati pokazati pravo stanje..žao mi je zbog minusa.
Možda da se malo posvetiš određivanju plodnih dana,možeš početi mjeriti bazalnu temperaturu svako jutro..malo popratiti iscjedak. A imaš i lh trakice kojima možeš najlakše odrediti O.
Hvala vam puno iako vas ne znam niti jednu velika ste mi pozdrska, <3 jedino sto je do sada drukcije je to sto me trbuh prestao boliti a nisam procurila obicno cim me boli tako par dana za redom procurim ali ovaj put nisam, ponoviti cu test za par dana ...![]()
Djevojka dobrodosla i jos prije otisla na onaj sretniji trudnicki forum!
Nasmijala me ova analiza cicobolje pogotovo jer je meni tjedan dana do menge pa sam jutros cim sam se digla krenula u "analizu" i nista..nema cicobolje koja uvijek krene 7 dana prije M..
Eh jos sam daleko od pisanja :/
Drage moje, ja vec imam troje djece, a prosle sedmice nismo ni pazili imali smo odnose utorak sreda cetvrtak i petak bez zastite, ja lako ostanem trudna, ali mene samo interesuje da li se ikada desilo da nekome test pokaze jednu crtu z zatim i drugu i da ta druga nakon dva minuta nestane, to mene zanima, mada ja sam svaki put tacno znala da sam trudna, i prethodna trudnoca mi je bila blizanacka ali se jedan plad nije razvio, i rekli su mi da te blizanacke trudnoce se jako rano otkriju pa me to najvise kopka, joj meni ako bude ludimmmm
ja sam ga radila cak i 26.d.c. mislim zato jer su mi produzeni ciklusi bili
Ne znam sto mi je veceras..totalna nesanica..a trebam biti na nogama za 4 sata..a da ne kazem da mi je sutra 8dpo i da razmisljam kako bi otisla piskit jer tehnicki je prosla ponoc :/
Crazy talking!
Jutrooooo!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 02.02.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
ribica 1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ODBROJAVALICE:
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
Jutro!
MAMI,di je,slabo nam kuhaš u zadnje vrijeme
Ribica,najbolje bi bilo izvaditi prog 7 dana nakon ovulacije. 21. dpo se vadi jer je to neki recimo prosjek...ako uzmemo u obzir da žena ovulira na 14.dc.
Što ipak i nije tako kod svih.
LadyB i,si pišnula?
Evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da izdržiš još bar dan,dva.I za plusić!
Petticoat ,dobro došla u gornji dom,nek je sretno!
evo mene
mi pokriuli samo jučer, bojim se da se nemam čemu nadat ovaj ciklus
mm otišao, vraća se kroz mjesec dana
a ništa, do tada ću udrit po vrkuti i folacinu...
od simptoma u prve dvije trudnoće mi je bilo samo osjećaj da ću dobiti - i to je to.
malo su me cicke bolile, ali ništa strašno. ono klasičan pms