Citiraj Petticoat prvotno napisa Vidi poruku
Vece cure!
Mi odmarali malo na Kupi, vratila se s tolikom temperaturom, groznica me pere nema snage stat na noge, izvadit dijete iz kinderbeta, uzas...sada bi trebali plodni dani, bazalna temp. nema trenutno smisla...A bla, bla, bla nemam snage to izgovorit a kamoli radit, mogu se samo nadat nekom bolu jajnika da bar jedan dan odradim.Uzas...
Nego dobila sam uputnicu za mpo, moram se narucit u Petrovu, samo jos moram vidjet kod kojeg dr. najbolje otic i ostalo..ali to je vec za neki drugi dio foruma Jos sam tu dok ne dobijem konkretno sta dalje, ili mozda uspije ovako
I ja sam prosli tjedan bila pod visokom temp, groznica, grlo boli, nos curi,, ma uzas,
zelim ti da sto prije ozdravis.
Ja u srijedu idem raditi briseve raditi cemo i folikulometriju, postoji mogucnost da cu i ja dobiti
uputnicu za mpo, vidjet cemo sve nakon nalaza itd.
Uglavnom, odlucila sam ako dobijem uputnicu za mpo sigurno idem u Petrovu, i ja sam tamo rodila, i
sve pretrage sam tamo i jos uvijek tamo obavljam, ove druge bolnice mi bas ne leze,
ne znam zasto, valjda stvar navike, a sto se tice mpo tj. doktora ja cu vjerojatno kod dr. Radakovica,
vidim da vecina pise o njemu, vecina cura ide kod njega, svi ga hvale,pa eto, on je i moj izbor.

Koliko se uopce ceka na termin u Petrovoj za mpo, za one koje idu prvi puta?