Jeste probali mirror glazuru? Jako je sjajna? U nju ide želatina. Jel ima netko recept da ne ide glukozni sirup ili mlijeko u prahu? To nemam a ujutro bih napravila...help
Jeste probali mirror glazuru? Jako je sjajna? U nju ide želatina. Jel ima netko recept da ne ide glukozni sirup ili mlijeko u prahu? To nemam a ujutro bih napravila...help
Ojoj...sad ti je prekasno verovatno, jutro je prošlo?
Ja pravim mirror glaze samo sa običnim šećerom, želatinom i slatkom pavlakom (vrhnjem), pa dodajem jestive boje. Meni ispadne vrlo sjajna, finog je ukusa i fino se drži na torti. Treba malo prakse, doduše. Ali nisam nikad pravila tamnu čokoladnu varijantu mirror glaze-a, ako si na to mislila.
Inače, ne znam da li znaš, ali mirror glaze mora ići isključivo na potpuno smrznut kolač, nije dovoljno da je samo ohlađen u frižideru.