Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Sudjelovanje na forumu ne cini nas clanicama Rode

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Sudjelovanje na forumu ne cini nas clanicama Rode

Uocila sam na obavijesti da imam PP i obavijest navedenu u naslovu . To je OK. Nisam clanica jer , kako netko rece, nemam sto pametno pridonijeti. Ali... Stalno vas reklamiram i hvalim jer ste mi sjajni. Osim toga- najzesca sam djeliteljica letka "Ne tjerajte bebu na cestu". Usput , u mog gin. nema (vise!?) vasih letaka .
    Sad me zanima - smeta li to moje agitatorsko ponasanje onima koji su clanovi ?Ili mogu nastavit ...

ivarica

Početno

kako nemas sto pametno pridonijeti, a dilas okolo nase letke??

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Za to se ne trazi "ni lijep , ni pametan" :D !Mislim , fizicki rad je sve sto mogu ponuditi i to usput u dnevnom rasporedu.S vremenom sam u minisu...Npr . na forum idem kad mi beba kaze da joj idem na zivce i nek je malo ljuljam u kolicima, a stariji sinak se zabavi necim. Pa s jednom rukom ljuljam , a drugom pisem i klikam...
    Sve u svemu , mogu ja to dalje dilat, zar ne?

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

draga nuna

bas si me nasmijala ovom (ljuljam-tipkam-idem na zivce) praksom

pa i nama izgleda prilicno slicno... nemamo ni mi nesto ekstra slobodnog vremena - vecinom mame jednog-dva-tri mala cuda koja puno traze (jos i vise daju) a vodi nas misao da cemo im svojim malim angazmanom omoguciti bolji zivot, kvalitetnije izbore i puno vise dostojanstva i radosti u roditeljstvu :D:D:D

samo ti dilaj letke i dalje - na najboljem putu da posve neprimjetno postanes prava roda :D:D:D

ivarica

Početno

ha, pa da se ne trazi ni lijep ni pametan, eto ti mog primjera

letak koji dilas smo i stavili na portal zato da ga svi mogu skinuti. nego, kojih to letaka nema kod tvog gina? pa da mu dostavimo

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

he, he nuna, i ja sam tako mislila...pa se upecala
    evo, i sad beba papa na desnoj ciki, a ja tipkam lijevom...

Bdw, i nama Rodama to isto piše na obavijesti o poruci, da ne bi netko shvatio to osobno :wink:

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajde, bas mi je drago!
    A doktor :Dr. Majic , Omiska neki broj , ambulanta z a zene, Split. Nisam uocila vase letke , sto ne znaci da ih 100% nema. Naime , u ordinaciji kod sestre na ormaru ima brdo nekih papirica , valjda su neki letci.Ali u cekaonici nisam vidjela nista. Osim ako nije razgrabljeno bas prije nego li sam ja dosla. :D Trebala bih pitat sestru drugi put pa da informacija bude tocna.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nuna, super sto mislis na rodu i nase letke i brosure....
    ako treba, mozemo ti uruciti pa da odnes, ako budes skoro isla

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moze!
    Trebam otic , iako mi se bas ne da!Javi kako do letaka! mozes dati Vanji C.K.(magistrirala je !!), svratit ce do mene ovih dana .
    Pozdrav1

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •