ma kakvi promjeniloDaniela32 prvotno napisa
. vidiš, to sam zaboravila pitati. idem odmah. pusa
![]()
ma kakvi promjeniloDaniela32 prvotno napisa
. vidiš, to sam zaboravila pitati. idem odmah. pusa
![]()
nećete vjerovati. upravo je stigao odgovor na pitanje postavljeno prije manje od sat vremena. piše dr poljak da rade punkciju testisa radi uzimanja spermija.
triput hura za dr poljaka. potpuno su me pridobili :D
stvarno....napokon i u našem gradu :D
Zanima me.... iako se nadam da mi neće trebat nakon vađenja bete u ponediljak....hm..... koliko košta prirodni? Da li je netko to već provjerio?
hura za splittttt
Ovo sve optimistično zvuči!
Cure, želim vam što prije hrpu lijepih dalmatiki/dalmatinaca ili kombinirano ili kako god... :D
Ja sam samo htjela reći da su stavno super. Ja se pomalo bojim svega ali tako mi uliju hrabrost. Ja krećem i nadam se da će biti beba sa poliklinike CITO!
sretno Garfy..............samo hrabro i stvarno se nemaš čega bojati........
Sretno Garfy.... mislim da ću i ja slijedeći mjesec u prirodni kod njih. Prošetat ću ovih dana do klinike.
Nekako se mislim..... mora moja beba biti prava Spličanka... eto
sretno garfy. čuj, tvoje je da učiniš sve što možeš, a dalje se prepusti u Božje ruke. Božja je ipak zadnja riječ unatoč svoj tehnici, medicini i stručnosti. pusa![]()
ista splitskih novosti, bebica? spremam se tamo pa me zanima......
Ja sam čula da im se nedavno rodila 1. beba, a imamo i 2 forumske trudnice iz CITO-a!
Kad sam bila prije desetak dana na Cito srela sam jednu novopečenu trudnicu koja nije na Rodama,a nisam joj upamtila ni ime!
Inače Pinky taj Cito mi je ostavio pozitivan dojam,a i doc Poljak,kod njega sam sredinom 6.na laparo pa ako budeš u tom periodu tamo...se vidjemo...
Spomenuo je i to da je u 7.mj.na seminarima pa neće baš boraviti u Citu!
da li neko zna kad dr. Poljak ide na godisnji, te ako ga nema, ko ga zamjenjuje? razmisljam o dogovoru za postupak u citu. jel znate dal rade cijelo ljeto i jel rade subotom?
P. je na godišnjem 05.08.-19.08.. Biće drugi doktor za dežurstva, ali mislim da neće raditi postupke baš tada (pitanje je kad je Romac na godišnjem-bez njega ništa). Što se subota tiče mislim da ne rade, ali sigurno znam da dolaze i subotom i nedjeljom ako treba.![]()
hvala ti, prima![]()
Sekice, dr. Romac ide na GO kad i dr. Poljak tako da tada mislim, neće biti postupaka. Mijenjat će dr. Aračić jer mislim da i dr. Šparac ide na GO. Ali to je samo dva tjedna tako da mislim da se ti možeš dogovorit.
hvala garfi, mozda uspijem dok ne odu na GO. narucena sam u petak kod dr.P. na dogovor. molit cu ga da odmah idem u postupak ako ce stanje biti ok. u petak ce biti 7.dc pa ako ce biti folikula, vidjet cemo, mozda uspijem prije nego odu. dal ce dr. Aracic raditi i transfere? iduci tjedan bi mogla biti punkcija i ako Bog da transfer mozda, ako ne oni, valjda moze i zamjena. s obzirom na moje stanje, ne mogu propustati i jedan mjesec pa makar iz prirodnog.
ovaj prvi je greska![]()
Sekice nadam se da će se sve poklopiti i da ćeš biti Cito trudnica :D
Sekice u Citu su opako uspješni, sigurno ćeš u našem gradu uspit, SRETNO![]()
sekica - meni je dr Aračić radila transfer. Dakle radi transfere![]()
Sretno![]()
joj, fala vam cure, bas jedva cekam i nadam se uspjehu. javit cu vam kako je bilo kod dr. P. u petak
suncem.m, ovo je super, znaci bez obzira koji ce doktor biti, oni mogu nastaviti raditi. to me utjesilo.![]()
svima puno![]()
nadam se da ce ti split dat toliko ocekivanu prinovu
SRETNO!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:D :D
sekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Evo i ja se spremam na moj prvi Ivf u Splitu, također jedva čekam, ukoliko me dr. bude mogao primiti nakon godišnjeg. Dr. mi je rekao da sa godišnjeg dolazi 18.08, kad ja trebam dobiti, što bi meni odgovaralo. Samo me zanima da li je isti postupak kod Aih i Ivf, što se tiče uzimanja terapije, i da li u Citu budu velike gužve pa da recimo dr. kaže da ne mogu doći na red![]()
Gužvi nema, u postupak možeš odmah (osim ako ti ne budu trebali kakvi dodatni nalazi).
rebeca, terapija za AIH i IVF moze biti ista, sto se tice guzvi, iz iskustva znam da kod privatnika nema cekanja. dakle, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ides sto prije u postupak i uspjeh od prve.
ja cekam iduci ciklus kako bi napravila nalaze hormona koje je trazio dr.P prije postupaka (ako ce ga uopce biti). ako ce nalazi biti losi nista od postupka, polako razmisljam o donaciji JS.
Evo u velikom premišljanju zbog putovanja u SAD u 12 mj. u razgovoru sa dr. ja sam odlučila ići u 8mj. u postupak, nemam što čekati, za prvi put idem sa femarom... A što se tiče putovanja sve je relativno i da sam prirodno trudna, mogućnosti su jednake, ako Bog da bit će sve dobro... ali ja idem :D :D :D
Evo i mene, dugo sam citala, sad sam se odlucila ukljuciti....da lakse prebrodim ove muke u drustvi.
Inace, u razgovorima sa dr. iz Cita shvatila sam da je dr. Romac do 27. 08. na godisnjem, a zamjenu nemaju....pa nista od 8. mjeseca.
Ako tko ima neku friskiju informaciju....molila bi...........
pozdrav............... zivimu nadi
Sekice draga,
tek sam se ukljucila, a vec sam nasla srodnu dusu. Dakle, Sekice pozravljam te, izgleda da smo u vrlo slicnoj situaciji.....i ja imam raditi hormone, mene muce jos i godine....godisnji odmor u Citu....( vjrovatno nista kroz 8. mjesec)
pa ti dajem veliku podrsku da ne odustajes......please.......
pozdrav![]()
sanjo, ja sam ti na GO pa ovih dana nisam bila na forumu. svakako sam za izmjenu iskustva, a sto se tice godina, meni su takodjer problem (punih 40). imas pp
Da li netko zna načine plaćanja postupaka u Citu( kartice, rate..). Sestra mi je rekla da to ovisi od doca., kako on dozvoli?
Mislim da se sve da s nijma dogovorit.rebeca prvotno napisa
Ja samo znam da primaju kartice, a čini mi se da sam vidila tamo neke cure kako plaćaju na nekoliko slipova.
Može i karticom,ali cijene budu nešto veće!
Najjeftinije je gotovinom,ako je ikako moguće!
Ako je netko plaćao putem kartica, slipova, neka mi se javi ako nije problem
Znanimat ce vas sigurno, ja eto idem svaki mjesec u Cito ( prirodni ciklus, godine.....bla, bla), cijena je preko kartica 10 % veca. Znaci, ako je ivf 4.000,00 kn,preko kartice dode 4.400,00 kn.
Za utjehu svi su tamo super, sestre ce i pricekati par dana da donesete gotovinu....ako ne malo je skuplje. Svi su o.k.
Za razliku od VV (moram to reci, mislila sam presutiti) ako se stanica ne oplodi i ne dode do transfera....ne placa se nista. Ja na VV platila u sijecnju i veljaci 2.500,00 kn ( svaki put) iako se stanica nije oplodila. Naknadno su ustanovljene gljivice.......itd.
Valjda cu ja docekatinakon svakomjesecne procesije u Cito.
Za razliku od VV (moram to reci, mislila sam presutiti) ako se stanica ne oplodi i ne dode do transfera....ne placa se nista. Ja na VV platila u sijecnju i veljaci 2.500,00 kn ( svaki put) iako se stanica nije oplodila. Naknadno su ustanovljene gljivice.......itd.
Molim te,nisam razumijela gdje se ne plaća ništa ako ne dođe do oplodnje i transfera, u VV ili Cito?[/i][/quote]
Oprosti gore sam nešto zbrljala :?sanja-marta prvotno napisa
Molim te,nisam razumijela gdje se ne plaća ništa ako ne dođe do oplodnje i transfera, u VV ili Cito?
U Cito-u ne plaćaš postupak ako ne dođeš do ET-ne plaćaš ništa.
Ma daj, ne mogu vjerovati da ne plaćaš ništa, a punkcija, ne razumijem, pa ne rade je valjda besplatno zato jer se nije oplodilo, tj. nema ET-a? :shock:
moje osobno iskustvo u prirodnom ciklusu na VV nije doslo do ET i nisam nista platila osim stoperice, LH testa i mislim inekcija protiv bolova prije punkcije.nije mi jasno zasto su tebi sanja marta to naplatili.
sto se tice Cita ja sam ih zvala i pitala bas izricito koliko se placa ako ne dodje do ET, Dr mi je rekao oko 1000 kn nekakvih troskova (materijala).
Drage moje, ja sam vam rekla moja iskustva. Na VV su mi naplatili kao sta sam rekla, iako mi je biologica Lana Krile objasnila da nije doslo do oplodnje....naravno ona ne zna razlog. Ha,ha......ja bi to trebala znati !!!
Naravno uvijek moze reci: " Vi ste starija, imate godine"!
Ta dva računa cuvam za poreznu prijavu dogodine......da ne kazem koliko sam bila bjesna kad sam platila nesto za sto mi nisu znali reci kako to da se ta jedna jedina ( jadna) stanica nije oplodila ni u sjecnju ni u veljaci.
Valjda su ovi u Citu (u travnju) kad su culi moj bijes mozda namjerno rekli " ako ne doce do oplodnje mi snosimo taj rizik".
To je bio melem za moje usi.
Naravno da se stoperica placa posebno i nema veze sa cijenom postupka.
Eto, toliko za objasnjenje. Pozdrav svima :D