-
Konačno i u Splitu!
Eto mogu vam javiti, iz prve ruke dobre vijesti!
Kao što sam pisala u drugom postu, jučer sma bila u dr. Poljaka i kazao mi je da mu sutra konačno dolazi u njegovu ordinaciju,u Splitu raditi dr Romac :D !! Inače to je dr.(ili mislim dr biolog) koji je radio na VV s Lučijem i Jukićem i koji je smućkao moga Bruna tj. on je je miješao moje JS i smrznio moj embrio tako uspješno da danas imam moje malo sunce
. Dakle, drage curke dr. je rekao da uskoro POČINJE SA IVF-om U SPLITU i to više nije samo priča i nešto što će se dogoditi u dalekoj budućnosti već stvarnost! Tako, iako samo uz plaćanje svih troškova, moći ćemo bez tramakavanja u Zagreb i dodatnih stresova od puta, u Splitu obaviti IVF . Odmah sam ga naravno pitala za anesteziju pri punkciji jajnika i rekao je da će davati lokalnu (s Dolantinom) pa čak i opću(koštat će oko 65o kn). Luči mi je ostao u lipom sjećanju ali pri samoj pomisli na ponovnu punkciju sa malo Apaurina mi pozlije tako da ionako ne bi opet išla kod njega već negdje privatno gdje mogu dobiti anesteziju. Zaista je punkcija "na živo" očajna(bar je meni bila užasno bolna, a vjerujete imam prilično visoku toleranciju boli), iako nas je većina to prošla.
Eto, baš sam sretna,nadam se da će dr. Poljak i dr. Romac biti uspješni bar jednako ili više od svojih kolega, ma uopće i ne sumnjam u to!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma