Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: veliki slinavac

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno veliki slinavac

moj dvogodišnji sin,točnije ima sad dvije godine i 3 mj,slini non stop od kad se rodio! ima sve zubiće,rano su mu izašli,ali slinjenje ne prestaje. Brada je non stop mokra i majica oko vrata. slinčeke sad davno pospremila ali on bi ih komotno mogao nositi. Stalno ga opominjemo da zatvara usta,da guta slinu,ali ne kuži on to. Insče je mali pametnjaković i divni dijete ali vječito slinjavo! jel ima tko sličnog slinavca?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moje dijete je puno slinilo.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i moja dvojica

na svakoj slici do cca 2,5 godine valjda imamo pod vratom slinčeke, i to ne jedan nego više njih

moguće je i da mu je otežano disanje na nos, možda zbog trećeg krajnika, pa ima poluotvorena usta radi disanja

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moj je isto bio grozni slinavac. Na svim slikama do 2g ima slincek oko vrata. Imala sam ih doma cijelu kolekciju.
    S obzirom da nam to nije bilo nimalo fora proveli smo beskrajno mnogo vremena govoreci "gutaj slinu", "pazi, slina ti curi", "vidi kako si mokar" i naravno "sto je to?" - "sina"
    nakon zilijon upozorenja je postao svjesniji da mu slina curi niz bradu i polako naucio gutati.
    danas ima preko tri godine i jos uvijek mu zna se omaknuti da se sav Zaslini kad se zaboravi, ili da fuflja jer su mu usta puna neprogutane sline.
    Valjda ce jednog dana nauciti - napredak se ipak definitivno vidi, vise ne nosi slinceke

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ah,nismo sami..
    Mislim da nije nos,jer po noći normalno diše,i kad ga podsjetip da zatvori usta normalno diše dalje.al to traje tri sekunde i opet se cijedi

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Znam da sasvim malima pomaže ogrlica od jantara (protiv bolova kod izbijanja zubića i protiv slinjenja) ali za dvogodišnjaka ne znam...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •