Pokazuje rezultate 1 do 50 od 72

Tema: Kako preživjeti prestanak pušenja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja sam kraljica prestanka pušenja. Prestajala sam jedno 8x.
    Prvi put uz knjigu koju Mayato preporučuje. Ima mnogo lijepih stavova u toj knjizi - svi pušači zavide nepušačima. I da, fizička kriza je kratka, traje cca 7 dana (u svih mojih 8 prestanka trajala je samo toliko).
    U prvailu MM i ja prestajemo zajedno, pa se koljemo zajedno
    Imala sam samo jedan prestanak pušenja koji sam odradila bez da sam trepnula, bez ovisničke krize, samo sam u jednom trenu znala da cigareta više u moja usta ne ide. A to je bio dan kad sam podigla nalaz bete Od tog trena, sve dok mi klinci nisu napunili 7 mjeseci nisam zapalila, ni trepnula na pogled zamotane cigare (ne pušim industrijske cigarete, duhan only). I onda sam se vratila na posao, pa opet propušila.
    Glupi su razlozi zašto sam opet počinjala pušiti, ono - da se opet osjetim mlada i divlja
    MM i ja imamo duhana za još dvije cigare, nakon toga opet prestajemo, dakle večeras počinje klanje i tako idućih tjedan dana.
    Ne trošimo puno na duhan, ide nam paketić na 7-10 dana. Al smrdimo na cigare. I žgaravica me hvata od pušenja.
    Vidjet ćemo kako će dalje.
    Ove metode hipnoze, flasteri, žvake i slično - sve je to bacanje novca.
    Kod mene je najvažnije složiti misli i potrpit se prvih 7 dana. Nakon toga je sve piece of cake

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    . Al smrdimo na cigare. I žgaravica me hvata od pušenja.
    Ajme da, žgaravica, okus u ustima, smrad pod nosom, bol u želucu...uhhh...peckanje jezika...sweet memories

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •