Ja sam kraljica prestanka pušenja. Prestajala sam jedno 8x.
Prvi put uz knjigu koju Mayato preporučuje. Ima mnogo lijepih stavova u toj knjizi - svi pušači zavide nepušačima. I da, fizička kriza je kratka, traje cca 7 dana (u svih mojih 8 prestanka trajala je samo toliko).
U prvailu MM i ja prestajemo zajedno, pa se koljemo zajedno![]()
Imala sam samo jedan prestanak pušenja koji sam odradila bez da sam trepnula, bez ovisničke krize, samo sam u jednom trenu znala da cigareta više u moja usta ne ide. A to je bio dan kad sam podigla nalaz beteOd tog trena, sve dok mi klinci nisu napunili 7 mjeseci nisam zapalila, ni trepnula na pogled zamotane cigare (ne pušim industrijske cigarete, duhan only). I onda sam se vratila na posao, pa opet propušila.
Glupi su razlozi zašto sam opet počinjala pušiti, ono - da se opet osjetim mlada i divlja
MM i ja imamo duhana za još dvije cigare, nakon toga opet prestajemo, dakle večeras počinje klanje i tako idućih tjedan dana.
Ne trošimo puno na duhan, ide nam paketić na 7-10 dana. Al smrdimo na cigare. I žgaravica me hvata od pušenja.
Vidjet ćemo kako će dalje.
Ove metode hipnoze, flasteri, žvake i slično - sve je to bacanje novca.
Kod mene je najvažnije složiti misli i potrpit se prvih 7 dana. Nakon toga je sve piece of cake