-
Pozdrav svima!
Moj ginekolog radi Harmony test i kaze da je razlika izmedu njega i Nifty-a skoro nikakva.
Koliko sam uspjela istraziti po net-u cini mi se da je nifty bolji.
Inace doktor mi je stvarno ok i cak misli da mi takvo testiranje nije potrebno, ali ako zelim mogu ga napraviti.
Da li bi puno pogrijesila da napravim Harmony test?
Ima li tko od vas iskustva s tim???
-
Ja sam imala jako los rezultat za Edwards sindrom, pa sam otišla na amnio, sve je ipak srecom bilo ok. No to je bio kombinirani test, on je ipak manje precizan. Jednostavno pričekaj ta dva tjedna do amnio i onda ako treba plati privatnu analizu koja je neusporedivo brza od državnih bolnica. Pa ćeš znati. 20:1 ipak znaci da je 20x veca sansa da nema DS nego da ima. A kao sto ti je i drugi dr rekao uvijek može biti krivo mjerenje pa time i netočno rezultat. Amnio je puno točnija, i nema smisla sad googlati previse o pojedinačnim slučajevima jer rubni slucajevi uvijek postoje a sanse nisu velike da si bas ti taj 1 od milijun slučajeva. Ja sam kad sam dobila taj rezultat pogledala 5 min sto je taj sindrom, nakon toga jednostavno dalje nisam gledala jer sam odmah donijela odluku sto cu ako se potvrdi (srecom nije).
Posljednje uređivanje od sillyme : 09.09.2021. at 07:55
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma