Pokazuje rezultate 1 do 50 od 79

Tema: Harmony prenatal test / Nifti prenatal test

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Ja bih isto preporucila dr. Kosa. Ne znam koji je razlog sto radis harmony tj. amnio. Moj je bio godine i nista vise.
    Ako je i tvoj samo godine, eventualno da napravis anomaly u 16-18 tj. isto kod dr. Kosa, pa da on preporuci trebas li amnio, jer nije bez rizika. A dr. ce i odmah vidjeti prilikom anomalyja gdje bi bio eventualni ubod za amnio, obzirom na posteljicu i kolicinu plodne vode.
    Mislim da je cijena amnio oko 5.000 kn, mozda vise, tako mi je ostalo u sjecanju s cjenika kod dr. Kos.

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj bella77 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih isto preporucila dr. Kosa. Ne znam koji je razlog sto radis harmony tj. amnio. Moj je bio godine i nista vise.
    Ako je i tvoj samo godine, eventualno da napravis anomaly u 16-18 tj. isto kod dr. Kosa, pa da on preporuci trebas li amnio, jer nije bez rizika. A dr. ce i odmah vidjeti prilikom anomalyja gdje bi bio eventualni ubod za amnio, obzirom na posteljicu i kolicinu plodne vode.
    Mislim da je cijena amnio oko 5.000 kn, mozda vise, tako mi je ostalo u sjecanju s cjenika kod dr. Kos.
    Savjetovala sam se sa svojim doktorom i on je za to da se napravi amnio s obzirom na moje misljenje o svemu. narucila sam se u dr.Kosa slijedeci tjedan. Rezultati kod njega budu gotovi u roku 10-14 dana ali se to placa 250eur jer se salje na analizu u Sloveniju. I plus jos 2000 kn za postupak vadjenja plodove vode, uzv i jos jedan pregled dan iza. Mislim da je to mala cijena za ono sto meni treba.
    Imam oko sebe par zena koje imaju djecu sa posebnim potrebama i znam koji je to zivot i ne zelim takav zivot nikome. imam vec zdravu djevojcicu i najvise radi nje idem na ovo sve.
    Eh, i da napomenem da sam dobila potpuni povrat novaca za neuspjeli Harmony test.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •