Pozdrav, imam problem, klincu pao tablet na pod i neda se vise uopce upalit... jel ima tu kakvog spasa ili moze u smece?tablet je prestigio
hvala
Pozdrav, imam problem, klincu pao tablet na pod i neda se vise uopce upalit... jel ima tu kakvog spasa ili moze u smece?tablet je prestigio
hvala
Prije nego odeš u servis, uzmi upute i vidi da li ima unutra što korisno. Mi isto imamo Prestigio, ali nisam imala takvu situaciju pa ne znam. Vjerojatno ste isprobali sve načine gašenja i paljenja, a možda u uputstvu za korištenje ima nešto o otklanjanju kvarova.
MM-u se neki dan desila ista stvar. Odnio je tablet u servis u Sloboštini, oni su nekad bili ovlašteni za Prestigio. U međuvremenu su izgubili status ovlaštenog servisa, ali ipak ga je odnio njima jer ima dobra iskustva otprije. Na kraju se ispostavilo da se uslijed pada otkvačila neka žičica, pa nije bilo kontakta. Popravak je bio gotov za 10 minuta, nisu mu čak ništa ni naplatili. Držim fige da i kod vas bude slično!
Hm, sad tek vidim da je prvi post star skoro 2 godinenije mi jasno kako je tek sad "isplivao", ali nema veze - ako nekom drugom zatreba, opet vrijedi ista informacija.
A možda je Peterlin nekaj iscackala pa izletio samo
Imamo sličan problem samo kaj je mojem klincu puko unutarnji ekran, vanjski smo već izmjenili
je tak i ja radim često "povijest" bolesti