-
Stvar je u tome da dosad nisam imala nikakvih želučanih bolova nikad (tj. imala bih ako dulje en bih jela, ali baš zato jedem redovite obroke i međuobroke) i ne mogu procijeniti je li to nešto što je došlo s godinama i nakupljenim stresom pa nije hitno za rješavanje ili je nešto akutno. Večeras mi je općenito lakše, čini mi se da prolazi.
No kad odvrtim film, unatrag pola godine imala sam tri puta epizodu s iznenadnom mučninom, glavoboljom i jakim povraćanjem, što je potrajalo par sati i onda prošlo. Nije bila crijevna viroza jer nitko drugi od ukućana nije imao. Dva puta je bilo dan nakon sladoleda iz lokalne slastičarnice pa sam pomsilila da je stafilokokno trovanje, no opet i ostali su u kući jeli pa nisu imali. Možda ima veze s ovim, možda nema.
Ja se općenito osjećam loše, preumorna sam, no to pripisujem dvogodišnjem nespavanju, što zbog djeteta, što zbog noćnog rada (prije poroda nisam funkcionirala ako ne bih odspavala sedam sati, a otkad sam rodila možda sam tri puta odspavala tri sata u komadu između noćnih buđenja).
Malo mi je teško iskeširati 2-3 tisuće kuna za gastroenterološku obradu kod privatnika, ne želim paničariti, a opet muči me što je ovo nešto sasvim novo (uz ostale probleme koje imam).
Je li helicobacter iz stolice pouzdan test? Ili je izdisajni bolji?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma