-
ja se ne bi zezala s cudnim bolovima jer prvi put mi je bila zuc, a drugi put mi je krenulo ko menstrualni bolovi, ali sam po noci pala u nesvijest sto nikad niaam i cijeli dan mi se vrtilo s bolovima u trbuhu....onda sam otisla na hitnu na nagovor muza i doktorice. Dva dana mi na hitnoj i u croatia zdravstvenom poliklinici nisu znali reci sto ja bol se mijenjala. Sumnjali na slijepo crijevo ili nesto ginekoloski. Treci dan bol mi je bila samo na pritisak i otlana posao i popodne odwm u czo polikliniku po nalaze i jedna starija internistica je inzistirala da me opet vidi. Temperatura porasla malo i bol na pritisak...sva sreca me ona uputi da odem hitno na hitni kirurski opet.....itd nakon opet sati i sati pregleda zavrsim na operaciji jer su vidjeli na uzv da ima neke tekucine....na kraju bila je cista na jajniku i pola litre krvi ...a sada imam rez preko cijelog trbuha.....no da nisam isla na hitnu mogla sam biti bye bye.
Tako da iako ja ne volim ici po doktorima i zna biti iscrpljujuce satima tamo cekati na pretrage, bolje ici pa da i ne bude nista jer iz mog iskustva dva puta sam srecom otisla...i to nisam ja htjela nego me muz nagovarao
Poslano sa mog Nexus 7 koristeći Tapatalk
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma