Pokazuje rezultate 1 do 50 od 50

Tema: želudac ..bolovi

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Danas je sasvim ok, gotovo kao da ništa nije bilo, osim još male nelagode ujutro nakon doručka.

Sasa, spajka, emily, može biti da je viroza. U srijedu je u vrtiću teta rekla da misli da cijela grupa ima crijevnu jer su svi redom kakali 3-4 puta skroz mekano (no klinci su generalno bili ok, bez temperature i proljeva nakon toga, i sutradan su svi bili opet u vrtiću). Ja obično dobijem već dan, dan i pol nakon mališe. A i na poslu su se ljudi žalili na mučninu i "kao da im se nešto sprema". Mislim da bi crijevna mogla biti i zato što je krenulo s boli u želucu, a onda se spuštalo, nakon tih nekoliko stolica bilo je sve lakše.

Danka, prije par mjeseci sam zbog jake boli u desnom ramenu i ruci i kratkoće daha (trčim godinama, a odjednom trčim sasvim polako i ne mogu do daha, a znam da sam u formi) hitno obavila RTG pluća i EKG i sve je bilo u redu s te strane. Gastro obradu mi nisu preporučili (to mi je preporučio otorinac, zapravo samo helicobacter zasad).

Lili, ne ponavlja se ta bol, rekoh da sa želucem nikad nisam imala nekih problema, pogotovo otkad ne pušim, ne pijem (uglavnom ), imam redovite i većinom zdrave i lagane obroke. Ovo je bilo iznenada i dva dana je baš boljelo da bih najradije samo ležala potrbuške. To povremeno lagano žarenje u žličici u drugom dijelu noći, kad je želudac prazan, mi nije zabrinjavajuće, nije svakodnevno, to sam oduvijek znala osjetiti tu i tamo. U životu nsiam popila ni jedan gastal niti išta slično.

Uglavnom, osim viroze pada mi na pamet žuč, jer i onih par povraćanja (za što sam mislila da sam se otrovala hranom), i bol u desnom ramenu i ruci, i refleksna bol koja ide u donji dio leđa, a sad i ovo, sve to može biti od žuči. Drugo mi ne pada na pamet niti ću puno guglat jer i specijalist teško može zaključiti što je na prvu, a kamoli ja.
    Napravit ću UZV abdomena, ionako mi je vrijeme za kontrolu jer imam hemangiom na jetri koji pratim jednom-dvaput godišnje, a UZV-om bi se mogli vidjeti i žučni kamenci.

Cure, hvala, pomogle ste!
    Posljednje uređivanje od vikki : 18.10.2015. at 20:33

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •