Pokazuje rezultate 1 do 50 od 50

Tema: želudac ..bolovi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Neću ignorirati, samo neću trčati na hitnu ili iskeširati već sutra 2-3 tisuće kn za gastroskopiju privatno. Stalno radim nešto, najprije je u fokusu bio reumatoidni artritis, srećom ispalo je da nije to, nego samo artroza. Pa još jedna neuspjela trudnoća, pa obrada kod pulmologa. Sad sam završila ORL obradu koja isto nije ništa pokazala, svi su nalazi ok, isto kao i štitnjača. A ja nijedan mjesec od prošloga rujna nisam bila bez upale grla ili sinusa, čak ni ljeti kad je mali bio zdrav. Netko kaže da je to normalno uz jasličara, netko da nije. Dr. opće prakse vjerojatno misli da mi treba psihijatar (i u pravu je).
    Krvnu sliku sam radila sad uoči polumaratona, bila je savršena, i svi upalni parametri, željezo nikad bolje (20), šećer... sve ok.
    Hoću reći, radim korak po korak.
    Što se sna tiče u pravu si, ali tu sad ne mogu ništa. Već je bolje nego što je bilo donedavno pa se nadam da ću uskoro spavati.
    Slažem se s ekipom da ti pregled neće škoditi.

Dok čekaš na pregled, uzmi kuru probiotika. Možda ti se samo poremetila crijevna flora. Uzmi linex ili biokult - svejedno, možda neki s većim brojem dobrih bakterija. Osim toga, ovo što kažeš za upale sinusa zna biti posljedica candide u organizmu. Probiotik će pomoći ako je to. Pomoći će i anticandida dijeta. Ne moraš ništa radikalno - samo izbaciš slatko i škrob na cca 2 tjedna (a to ti je taman vrijeme čekanja na spec. pregled).

Eto! Škoditi ne može, a pomoći bi moglo. Sretno!

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Osim toga, ovo što kažeš za upale sinusa zna biti posljedica candide u organizmu. Probiotik će pomoći ako je to. Pomoći će i anticandida dijeta. Ne moraš ništa radikalno - samo izbaciš slatko i škrob na cca 2 tjedna (a to ti je taman vrijeme čekanja na spec. pregled).

Eto! Škoditi ne može, a pomoći bi moglo. Sretno!
    Ovo mi uopće nije palo na pamet! Otorinac je tražio da, među ostalim, napravim i ginekološki pregled i zubni rendgen (papa je pokazao nekakvu upalu i baš sam završila s terapijom). Šećere, kruh, kvasac i sl. sam izbacila i kupila probiotik čim sam pročitala ovo (sumnjam da bih mogla biti na čistoj anticandida dijeti, umrla bih od gladi, nadam se da ima koristi i ako je manje restriktivna).

Lili, gdje je to gastroskopija 600 kn?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo mi uopće nije palo na pamet! Otorinac je tražio da, među ostalim, napravim i ginekološki pregled i zubni rendgen (papa je pokazao nekakvu upalu i baš sam završila s terapijom). Šećere, kruh, kvasac i sl. sam izbacila i kupila probiotik čim sam pročitala ovo (sumnjam da bih mogla biti na čistoj anticandida dijeti, umrla bih od gladi, nadam se da ima koristi i ako je manje restriktivna).
    ...
    Djeluje. Mene je to mučilo na ulasku u klimakterij. Isto nisam tip za radikalnu anticandida dijetu, ali pazila sam koliko se dalo. Nikad nisam izdržala dulje od mjesec dana. Uzimala sam i yeast relief homeopatski pripravak bez nekog učinka. Ono što mi je zaista pomoglo bio je Paraprotex - ovo (nije badava, ali vrijedi svaku lipu): http://www.vitamini-hr.com/calivita_...araprotex.html

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •