Pokazuje rezultate 1 do 50 od 50

Tema: želudac ..bolovi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ne mogu više držati jezik za zubima. na hitnu se ne ide da te se obradu. vikki to očito zna. ostali koji joj to dobrohotno preporučujete razmislite kako će vam nedajbože biti kada će vam hitni liječnik stvarno trebati, ali biti će zauzet i premoren svim ovim pacijentima koji su se došli obraditi jer je tako najbrže i najpraktičnije.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    pijes ipp? (controloc il neki slični lijek)
    Misliš dok ne napravim obradu? Bi li mi to zamaskiralo eventualne veće probleme?
    Naime, jutros sam osjetila laganu mučninu, kao u prvom tromjesečju trudnoće, bojim se da sam se sad fokusirala na to pa će mi se stalno činiti da nešto nije u redu.

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    ne mogu više držati jezik za zubima. na hitnu se ne ide da te se obradu. vikki to očito zna. ostali koji joj to dobrohotno preporučujete razmislite kako će vam nedajbože biti kada će vam hitni liječnik stvarno trebati, ali biti će zauzet i premoren svim ovim pacijentima koji su se došli obraditi jer je tako najbrže i najpraktičnije.
    U pravu si, znam to. Ne bih se usudila koristiti hitnu da preko reda iliti na mala vrata dođem do kompletne obrade. A definitivno nisam hitan slučaj (možda bih bila da su se bolovi nastavili ili pojačali).
    Sjetim se samo kad sam MM-a dovezla kad je imao infarkt, izgledao je relativno OK, i bio na nogama, a bile su minute u pitanju da ne dođe do trajnog oštećenja ili smrti, čim je legao na stol bio je na koronarografiji i ugrađivanju stentova.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •