Pokazuje rezultate 1 do 50 od 352

Tema: TRUDNICE 2015. ( dvojke,trojke,četvorke......... )

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Ne znam kakva je situacija u Sidu sa cenama, mozda su povoljniji zbog blizine granice, ali isplatilo mi se i za pamucnu garderobicu (Tesco), i za kasice isl u Mulleru, i za kolica i za krevetic u Brendonu, uglavnom odemo do Pecuja ( moji su u Somboru, pa nam je blizu ili Pecuj ili Baja), a taman spojim i sa nabavkom za kucu, i to me isto izadje mnogo jeftinije. Vreme kucnih nabavki u Madji se vratilo na velika vrata. U svakom slucaju, lepo je promuvati se okolo sa dobrim razlogom Mozda za 3-4 dana prestanemo da brinemo, kad postignemo sve zamisljene ciljeve koje smo sebi odredile, a nisu toliko do nas
    Kako su tebi bebe sad namestene, imas li sanse za prirodni? Doca mi je rekao ako nastave ovim tempom, onda cemo na carski, zbog desne koja je karlicno, iskreno, najvise bih volela u ovoj fazi da neko donese odluku za mene (znam da to zvuci bezveze, i kukavicki, ali nisam bas nesto hrabra ovih dana).
    Nezgodno u celoj prici je sto sam zavrsila medicinu, i tacno znam rizike i neprijatnosti koje dolaze sa nekom od intrervencija. Racionalno znam da ce sve to da prodje i da ce se sve odvijati u najboljem interesu i za mene i za bebe, ali emotivno nisam u stanju da se prebacim da to stvarno osetim, i onda se pred samom sobom osecam krivom zbog toga, zato sto trenutno nisam dovoljno hrabra...Kazem vam, luda zena
    Ali bice to sve dobro, i to najozbiljnije mislim, iako sam ga izmracila u prethodnih par redova
    p.s mislim da mi treba da se istrcim...a mozda i jedna lepa noc, da malo cugnes sa drugarima, poslusas dobar koncert, iskaces se, posle malo mazenja da padne (ne sa drugarima, vec sa m)...oooo nacekacu se do toga
    Posljednje uređivanje od cuivienen : 30.01.2015. at 21:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •