možda je na godišnjem...ranga prvotno napisa
inače, sestra se i ne javlja na telefon tako da je bolje otići osobno...
radi pon i sri popodne, ostale dane ujutro
možda je na godišnjem...ranga prvotno napisa
inače, sestra se i ne javlja na telefon tako da je bolje otići osobno...
radi pon i sri popodne, ostale dane ujutro
Kada radi ujutro, treba zvati iza 13 h, a kada radi popodne sestra se javlja iza 18, tako je barem do sada bilo i uglavnom se drži toga. Da zoveš u pravo vrijeme znat ćeš po tome što će ti telefon tada stalno biti zauzet. U svakom slučaju, treba biti uporan. Ne bih preporučila ići osobno, osim ako nemaš višak vremena, ako nije hitno, telefon na ponovno biranje i ...sretno. Budući da većina mojih poznanica i prijateljica ide kod nje, uvijek ona koja ide provjeri treba li koga naručiti i tako se izmjenjujemo, obaviš sebi pregled i nosiš papirić s terminima drugima...betty boop prvotno napisa
RijeČanka, vidjela sam tvoj post jedan dan prekasno![]()
Naime, jučer sam odmah poslije posla otišla kod dr. Škunce, oko 14 sam bila tamo - gužva. prvo sam čekala na red kod sestre - koja je, usput rečeno , meni sasvim jedna fina žena; obzirom na ono što sam pročitala na forumima, očekivala sam jednu puno neugodniju osobu.
Onda mi je sestra rekla da idem kod doktorice (jer mi je ovo prvi put da idem kod nje, pa da pitam nju direktno može li me primiti za pacijenta). Kaže sestra - uđi kad pozvoni s prvom ženom koja će uć i samo pitaj. Ali, žene u čekaonici me nisu htjele pustit - da su one već vidjele takve slučajeve onih koje uđu samo pitat pa ostanu i na pregledu i nek ja pričekam pa će i mene pregledat odmah ---ali nije. I tako sam ja samo da se naručim provela tamo 2 i pol sata. A naručila me tek krajem 4. mj! Ali je doktorica bila fer pa me odmah upozorila da se kod nje duže čeka.
Ranga, baš mi je žao što nisi na vrijeme pročitala, ali sad si "upala" pa ćeš ubrzo shvatiti "pravila igre" kod Škunce i Milade. Glede komentara na njih dvije, drago mi je da si se ugodno iznenadila, ja se nisam htjela upuštati u rasprave, moja su iskustva samo pozitivna, obje trudnoće sam tamo vodila, probala i tri privatnika i uvijek se vratila njima. E sad, da treba imati strpljenja i vremena, stoji, da bi neke stvari mijenjala, isto, ali...i za druge se ginekologe cure ne mogu složiti - jednima su super, drugima živi užas. Osobno se uvijek suzdržavam od prozivanja ljudi imenom i prezimenom dok sam ja samo jedna od anonimnih forumašica.
molim preporuku za socijalnog ginekologa/icu u istočnom dijelu grada ili negdje u samom gradu![]()
Trebala bih se prebaciti kod drugog ginekologa, socijalnog, u Rijeci, koji nije konzervativan i uplašen po pitanju hormonske kontracepcije za žene poslije 40. Konkretno me zanimaju kontracepcijske tablete, a moja sadašnja ginekologica mi ih ne želi dati, jer se boji posljedica.
Možete li mi preporučiti nekog?