Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Anketa " Za rad spremne" - molimo ispunite

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno Anketa " Za rad spremne" - molimo ispunite

Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područnim uredom Krapina i Mrežom udruga Zagor provodi u sklopu projekta „Za rad spremne“.

Anketa je u potpunosti anonimna, a rezultati istraživanja koristit će se s ciljem unaprijeđenja položaja mladih. Odnosi se na sve osobe između 18 i 30 godina koje su završile neki oblik školovanja, to jest, koje se nalaze na tržištu rada.

Svrha istraživanja jest dobiti prijeko potrebne podatke o položaju i perspektivi mladih ljudi na tržištu rada, s obzirom na to da nezaposlenost istih iznosi visokih 49%, dok nedostatak relevantnih i transparentnih podataka umanjuje mogućnost provedbe adekvatnih mjera za zapošljavanje mladih.

Cilj navedenoga istraživanja jest da se dobiveni rezultati pretoče u smjernice za donošenje novih poticajnih mjera za zapošljavanje kojima će se dugoročno dokinuti tendencija rasta nezaposlenosti mladih. Ovo će istraživanje doprinijeti razumijevanju trenutne situacije po pitanju mladih i njihovih poslovnih mogućnosti. Isto tako, istraživanje će dodatno pomoći institucijama, a i mladima da se lakše snađu prilikom prijelaza iz obrazovnoga sutrava u svijet rada.
    Anketa se nalazi u ovom LINKU.
    https://docs.google.com/forms/d/1g8RxsAPa-mmVhPlQ6857Mf-HFvwoUTgyvF95aWlqn4s/viewform?c=0&w=1
    Projekt financijski podržava Ministarstvo socijalne politike i mladih.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mene bi zanimalo postoji li neka anketa i za nas stare?
    jer nas je sve više na "tržištu" rada, a tretiraju nas diskriminatorno. zbog starosti.

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Osjećam se diskriminirano i staro..

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a zakaj ti pobogu??? iznad 30 si?
    ja sam skoro pa 2x30...

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ae, blizu 40e sam, trudna, i sve više svjesna da me za tri godine neće nitko zaposlit..

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Smokvica. prvotno napisa Vidi poruku
    Osjećam se diskriminirano i staro..
    x

30+,troje djece, doma 3 i pol godine vec ...
    ove gornje osjecaje mijenjam samoostvarenjima , nekima iz gusta nekima iz potrebe, pitanje koje ce me dovesti do zaposlenja.
    ali upita li me jos netko jesu li mi djeca prebolila sve djecje bolesti ne odgovaram za reakciju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •