-
pazi da ti ne uvale onaj punjen kuglicama stiropora. Ko da ležiš na deblu, meni potpuno nefunkcionalan. Zapravo potpuno nezamislivo da itko može na tome ležati. Plus šuška, ko da je šljunak u njemu, nema razlike. Taj tip punjenja više odgovara za dojenje. Uzmi punjen onim čime se već puni jastuk (obični). Jastuk mora biti podatan i mora se moći spljoštiti da ti fino dođe pod trbuh kad ga "zajašiš". Mora se moći lako "motati" - da lagano s njim barataš kroz san i spavanje. Ja sam imala onaj u obliku potkove, jako dugačak i koristim ga i u ovoj trudnoći. Sad kad se razradio mi je najbolji.
-
Ja si, vjerovale ili ne, upravo radim sama!! Imala sam taj sa kuglicama, posudila frendici, vraća mi ga već mjesec dana!!! A ja ko kit u krevetu! Skupila sam sve jastučeke koji ničemu ne služe, uzela staru navlaku za plahtu, nažicala kćer da sjedne i ona ko balerina raširila nožice, ja po rubu iscrtala i sad ga idem prošiti, izrezati, puniti, ni sama ne znam kojim redoslijedom ali nužan mi je!!
Noćas! I MMu, ukoči mi se zdjelica od ležanja na lijevom boku pa se ja fino na kant naslonim na njega.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma