-
Geliranje nokti u trudnoći - da ili ne?
Čisto informativno zanima me vaše mišljenje.
Prije trudnoće uvijek sam zbog urednosti imala gelirane nokte, najobičnije kratke french, samo da izgleda uredno i pristojno i da se nemoram svaka 3 dana s njima zezat i lakirat. Otkad sam trudna a sad sam 13tj, ne geliram, kući imam uv lampu pa samo premažem onim kao trajnim lakom iz bipe koji mi izdrži 7-8 dana ali i nije mi neko riješenje, onako s gelom sam mjesec i pol mirna a i 2 ako ih kratim i održavam. Zanima me dali je geliranje noktiju štetno za bebu?? jer kad razmišljam, sve su to neka vrsta kemikalije pa i obični lakovi za nokte pa mi se čini čak i manje stetno gel stavit jednom i bit mirna 2 mj nego lakirat svako 5-6 dana. Imate li iskustva i što mislite???
-
Ja sam odlucila ne lakirat nokte uopce, obojala sam kosu u 1x u 4tom mjesecu (posao nije trpio crni izrast), prestala koristit parfeme te se samo mazala bademovim uljem...
Dakle,svaki oblik bilo kakvih kemikalija koje sam mogla izbjec i koje mi nisu bile nuzne, sam izbjegla tih 9mj....prekratak period u zivotu da analiziram etikete i mislim se jeli stetno ili ne...
-
Imas pravo!! To si i ja mislim, ne farbam se inace a kreme ionako samo koristim prirodne jer imam dermatitis i na sve drugo odreagiram, samo me nokti muce
-
Namazes nokte nademovim uljem da budu cvrsci, ako ne zelis da se necistoce ispod njih zadrzava, kao doperes ruke, zagrebes noktima po sapunu, dobit ces onaj isti, lijepi, bijeli french efekt. Bolje sto manje kemijati u trudnoci.
-
Ne znam gdje da ovo pitam, pa ću ovdje: smije li se u trudnoći koristiti ulje čajevca za gljivično oboljenje nokta na način da se nakapa na nokat par kapi? Da li je netko imao iskustva?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma