-
autosjedalica za duga putovanja?
Postoji li autosjedalica za duga putovanja? Da se moze naslon za ledja podesiti za "spavanje"? Kao npr kod kolica.
Ili sto biste mi preporucili da kupim s obzirom da mi cesto putujemo po 1000+ km, a sin vecinom spava na putu i ne svidja mi se kad mu glava "visi" u potuno sjedecem polozaju.
-
Kod svih autosjedalice grupe I (9-18kg) se naslon može podešavati (ili barem kod svih s kojima sam se ja susrela).
-
A ok! Mi smo još u as 0, ali uskoro ćemo morati u kategoriju I.
-
to ti je blagi nagib koji je dovoljan da mu glava ne visi i ne klima se kad kočiš... ali on i dalje sjedi, nema ležeće sjedalice (ako si na to mislila)
-
Sad sam pregledala neke AS i kako se naginju. Ima ih koje se naginju tako da se naslon za ledja malo nagne (bas kao u kolicima), a ima ih i koje se cijela sjedalica malo zarotira prema gore.
Jel ima kakve zrazlike s obzirom na udobnost?
Iz tih videa cini mi se da se AS tako malo nagnu, da dugo putovanje/spavanje u AS opcenito ne bi bilo bas najudobnije 
Kako je iz vasih iskustava?
-
Osoblje foruma
što je dijete uspravnije, to je za njega sigurnije
a položaj za spavanje je u svim sjedalicama grupe 1 dovoljan da glava ne pada na prsa
koliko je beba teška?
koliko ima od vrha glave do najviše točke sjedalice?
-
Ima 9 kg, 13mj i dosta mjesta do kraja jajeta. Jako je nizak, pa ce sigurno još koji mjesec moći ostati u jajetu.
-
Osoblje foruma
neka ostane što duže, barem do 10kg
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma