Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: Televizor u jaslicama?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja nisam za TV ni u jaslicama ni u vrtiću.Šta će im to, pa ima toliko drugih stvari koje tete mogu raditi s djecom osim buljenja u crtiće?
    Al ja sam i protiv mobitela i svakojakih gadgeta koja djeca danas uredno koriste u raznim situacijama.

ja svojiam još niakd nisam pokazala nijednu igricu baš ništa na mobu ni na kompu, a stariej dijete mi ima 5,5 god.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nisam za TV ni u jaslicama ni u vrtiću.Šta će im to, pa ima toliko drugih stvari koje tete mogu raditi s djecom osim buljenja u crtiće?
    Al ja sam i protiv mobitela i svakojakih gadgeta koja djeca danas uredno koriste u raznim situacijama.

ja svojiam još niakd nisam pokazala nijednu igricu baš ništa na mobu ni na kompu, a stariej dijete mi ima 5,5 god.
    Tako je. Moji su imali televizor u jezičnoj grupi u vrtiću, a u ostalim grupama (pogotovo jasličkim) nije toga bilo. I ovaj se uključivao samo kad je trebalo zbog učenja jezika.

Doma - moji su stariji, pa u "njihovo vrijeme" nije baš bilo puno igrica na mobitelu. Igrali su tetris na mom mobitelu isključivo u čekaonici pedijatra i to je pomagalo da ostanu mirni. Doma, nisu ni tražili.

Računalo sam dozvoljavala, uz ograničenje vremena, negdje od četvrte godine (tj. treće za mlađeg sina) ali u to vrijeme puno je važnije poticati igranje i kretanje, tj. igre koje razvijaju motoriku, jer to se kasnije teško nadoknadi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •