Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: Televizor u jaslicama?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Kod nas nije bilo tv-a ni u jaslicama, ni u vrticu. Slusaju pjesmice i plesu i to je to. Da vidim da su stavili tv, mislim da bi bilo belaja, a sigurna sam da bi i ostali roditelji digli buku. Nadam se da cete to uspjeti promijeniti. Mozda na nekom roditeljskom? Ako ne ide direktno s tetama, idite pedagogici, ravnateljici, pa na vise instance. Kod nas bi pedagogica prva pozvala tete na red da cuje da je i jednoj to palo na pamet.
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 07.03.2015. at 13:47

anin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas nije bilo tv-a ni u jaslicama, ni u vrticu. Slusaju pjesmice i plesu i to je to. Da vidim da su stavili tv, mislim da bi bilo belaja, a sigurna sam da bi i ostali roditelji digli buku. Nadam se da cete to uspjeti promijeniti. Mozda na nekom roditeljskom? Ako ne ide direktno s tetama, idite pedagogici, ravnateljici, pa na vise instance. Kod nas bi pedagogica prva pozvala tete na red da cuje da je i jednoj to palo na pamet.

A meni se čini da je puno "buke" u ovom upisu, u kojoj je očit apriori stav protiv, a bez argumenata...

Pa evo ja pitam, baš me zanima: Roditelji imaju nešto protiv da djeca prilikom obrade neke teme npr životinje (domaće, divlje), voda (mora, rijeke, močvare- Tajne i zgode nestašne vode, Putovanje jedne kapljice), ozonski omotač, šuma, proljetno cvijeće i cvjetanje, zdravlje tijela, zdravlje zuba (Gric i Grec), promet (Crvenkapica u prometu) itditd da ne nabrajam do beskraja, gledaju t.-v?? Roditelji imaju nešto protiv da djeca pogledaju takve edukativne i korisne video materijale?? Zašto???

Hoće li ti isto roditelji sutra u školi imati nešto protiv da se koristi tehnologija (što tv prijemnik i dvd player i jesu)?? Hoće li tvrditi da su kreda i ploča dovoljni??

Zbunjena sam, vrlo, stavovima na ovoj temi, ako možete, vi koji ste protiv, evo, prosvijetlite me, argumentima prije svega...jer "bit će buke" i "belaja" i "tete će biti primljene na red" ne smatram primjerenom argumentacijom..
    Posljednje uređivanje od anin : 14.03.2015. at 19:25

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj anin prvotno napisa Vidi poruku
    Pa evo ja pitam, baš me zanima: Roditelji imaju nešto protiv da djeca prilikom obrade neke teme npr životinje (domaće, divlje), voda (mora, rijeke, močvare- Tajne i zgode nestašne vode, Putovanje jedne kapljice), ozonski omotač, šuma, proljetno cvijeće i cvjetanje, zdravlje tijela, zdravlje zuba (Gric i Grec), promet (Crvenkapica u prometu) itditd da ne nabrajam do beskraja, gledaju t.-v?? Roditelji imaju nešto protiv da djeca pogledaju takve edukativne i korisne video materijale?? Zašto???
    da je to u ovakoj ulozi ne bi imala ništa protiv (jer moja ima 3,5g) ali ja sam X puta zatekla upaljenu RTL kockicu,dakle nije riječ o nikakvom tematskom edukativnom materijalu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •