Pokazuje rezultate 1 do 50 od 221

Tema: psiholog za velike odbijače dohrane

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ma eto i da vas ovdje pitam nešto što me muči već duuugo dugo vezano za njeno nejelo, ona i dalje sisa, ali to znači sisanje u pravom smislu riječi, znači 100 puta dnevno po 2-3-5 minuta, ne smijem sjesti na trosjed eto je tapa-tapa "mama sika, mama sika" i ne staje dok se ne prišteka

jel razlog njenog odbijanja može biti upravo to što puno puta sisa i što joj se tako smanjuje potreba za drugom hranom, tj. napuni joj se želučić!

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    ma eto i da vas ovdje pitam nešto što me muči već duuugo dugo vezano za njeno nejelo, ona i dalje sisa, ali to znači sisanje u pravom smislu riječi, znači 100 puta dnevno po 2-3-5 minuta, ne smijem sjesti na trosjed eto je tapa-tapa "mama sika, mama sika" i ne staje dok se ne prišteka

jel razlog njenog odbijanja može biti upravo to što puno puta sisa i što joj se tako smanjuje potreba za drugom hranom, tj. napuni joj se želučić!
    To je jos malo dijete i nema govora o poremecaju.
    u vasem slucaju bi smanjivanje broja podoja vjerojatno pomoglo da pokusa jesti vise dohranu ( tj. normalnu hranu).
    Posljednje uređivanje od sirius : 21.01.2015. at 16:29

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    To je jos malo dijete i nema govora o poremecaju.
    u vasem slucaju bi smanjivanje broja podoja vjerojatno pomoglo da pokusa jesti vise dohranu ( tj. normalnu hranu).

ma da jasno mi je da je još mala što se tiče poremećaja, ali kako joj objasniti da je sisala ima 15-20 min i da sad sljedeće što treba jesti je druga hrana, a ne sisa....a kad ja kažem nema sike i pokušam se dignuti i otići to je drama .... (neće biti druge nema mi sjedanja nigdje cijeli dan )

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    ma da jasno mi je da je još mala što se tiče poremećaja, ali kako joj objasniti da je sisala ima 15-20 min i da sad sljedeće što treba jesti je druga hrana, a ne sisa....a kad ja kažem nema sike i pokušam se dignuti i otići to je drama .... (neće biti druge nema mi sjedanja nigdje cijeli dan )
    Tu nije problem u dojenju nego u postavljanju granica. Dijete od 16 mj nije vise novorodence da mora dojiti non stop, a ti imas pravo reci " ne" da ne zelis dojiti svaki put kad sjednes na stolac. Pozrebu za zabavom, paznjom i bliskosti moze se u toj dobi zadovoljiti i na drugi nacin. Probaj njezno preusmjeravati paznju sa dojenja na nesto drugo u vrijeme kad ne zelis dojiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •